šta Sturridge glavom promaši

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Džaba mu kad ne može prnuti od HendersonaOTNYS_YNWA je napisao/la:Nije istina, u prve 3 utakmice je i sa klupe bio nas najvazniji igrac. Protiv Ville je sam cuvao loptu do kraja utakmice i tako nam donio vazna 3 boda.
Svi znamo kakva je to mesarska utakmica bila . Pa muka gledati iako je bilo 5 golova .artemis77 je napisao/la:@nerko još smo prošle godine igrali bez njega protiv West Hama kad on nije igro zbog 5 žutih, rezultat je bio 3-2 za nas (Joe Cole)
Ja koliko znam, istina je.the scouser je napisao/la:Je li 100% tačna info da Moses nema nikakvu otkupnu klauzulu, odnosno da je kod nas samo na kaljenju ?
ma prodat ce ga jer njima ne treba ,pored onakve konkurencije se nece naigrati ,proadat ce ga 100% samo ne znam dal ce namaOTNYS_YNWA je napisao/la:Ja koliko znam, istina je.the scouser je napisao/la:Je li 100% tačna info da Moses nema nikakvu otkupnu klauzulu, odnosno da je kod nas samo na kaljenju ?
Dijeli stvarno dobre lopte, i mislim da bi nam on sinoc mnogo vise donio ulaskom nego Aspas ali etoOTNYS_YNWA je napisao/la:Alberto fino poceo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.