Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
al opet jedan di maria je izjavio da bi prije u psg nego u man utd, al opet u svemu tome ima i wengerovog masla
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
protiv wengera niko ne bi išta rekao da je bio normalan, al to više nije i samo ćorav prelazi preko onog što wenger godinama radi pogrešno
prije su makar bili normalni postovi kada nekog pobjedimo, danas se samo pljuje po igracima i treneru bez obzira na rezultatMarsal je napisao/la:Ovdje više apsolutno nema sredina, nekima je Wenger i dalje Ćaba a neki bi radije doveli Slavišu Božičića samo da ne gledaju voajera i dalje, msm ima razloga za kritiku i sve ali i kad Wenger uradi nešto dobro opet se pljuje, više je stvarno zamorno postalo posjećivat ovu temu, ne znam kad sam nečiji post pročitao od početka do kraja, pa sigurno se već godinu dana vrti priča, Seamen vas je sve uveo u jednu kolotečinu iz kojeg neće bit izlaza dok AW ne ode, kvalitet ove teme je drastično pao.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Seaman je od prvog posta pljuvao sve u Arsenalu i od njega sam navikao, nije on neki navijač, al me @BBB razočarao. Sumnjam da je ovo uopšte paja. Postao je neprepoznatljiv skroz. Bez trunke razuma djeluje 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ista situacija je i medju navijacima Arsenala koji idu na tekme. Kad gledam onu Arsenal fan TV, tacno vidis ljude koji kao da jedva cekaju gresku Wengera da se dobro napljuju.
Ljudi su jednostavno puni i vise ne moze pod kozu, ali neka vrsta velikog postovanja prema Wengeru ih je drzala i mnoge jos drzi (to je tih 75% o kojima se pricalo) pa su se godinama ustrucavali. Nekom drugom treneru bi se davno dala noga zbog ovog ponizavanja i primanja po 5-6 pa cak i 8 golova.
Sada dolazi do eksplozije i samo velika dominacija Arsenala u EPL (koje nema ni na vidiku) bi mogla smiriti navijace. Poneka pobjeda protiv Newcastle Uniteda i slicno tome nije nikakvo smirenje ni pokazatelj nekih ambicija ili da ne kazem dominacije jer to je rijec koja sa Arsenalom vec dugo godina ne moze u istu recenicu.
Ljudi su jednostavno puni i vise ne moze pod kozu, ali neka vrsta velikog postovanja prema Wengeru ih je drzala i mnoge jos drzi (to je tih 75% o kojima se pricalo) pa su se godinama ustrucavali. Nekom drugom treneru bi se davno dala noga zbog ovog ponizavanja i primanja po 5-6 pa cak i 8 golova.
Sada dolazi do eksplozije i samo velika dominacija Arsenala u EPL (koje nema ni na vidiku) bi mogla smiriti navijace. Poneka pobjeda protiv Newcastle Uniteda i slicno tome nije nikakvo smirenje ni pokazatelj nekih ambicija ili da ne kazem dominacije jer to je rijec koja sa Arsenalom vec dugo godina ne moze u istu recenicu.
Da se ne lazemo, jedini koji bez trunke razuma djeluje je Wenger. Volio sam ga kao da mi rod najrodjeniji, cak i dalje zato mi je i teze sto se ovoliko srozao.
Uci ovako amaterski u sezonu bez DMa i sa dva stopera je dovoljno za otkaz. Da ne pricamo kako nam je prvi dio sezona on sam sredio sa njegovom novom taktikom Snjezana i 7 patuljaka. Pre je svake godine uigravao novu ekipu kada su mu redovno odlazili najbolji igraci i djelovalo je bolje a sada ima uigranu ekipu vec 3 sezone bez znacajnih odlazaka ojacana sa 2 WC igraca i jos par njih mladih i odlicnih i izgledamo ocajno zbog njegovih zamisli da nakrca sto vise tehnicara od 1.50 koji ce da igraju od krilnih do DM pozicija.
Onda njegov nacin treniranja, nesposobni staf + nepoznavanje rotacije nas dovodi da redovno fali pola tima...
I nazalost to se nece promjeniti. Takav je kakav je. Postao je sujetni cicica koji ne zeli da se mjenja. Zato mislim da ga treba mjenjati dok nije unistio ono malo reputacije sto mu je ostalo...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uci ovako amaterski u sezonu bez DMa i sa dva stopera je dovoljno za otkaz. Da ne pricamo kako nam je prvi dio sezona on sam sredio sa njegovom novom taktikom Snjezana i 7 patuljaka. Pre je svake godine uigravao novu ekipu kada su mu redovno odlazili najbolji igraci i djelovalo je bolje a sada ima uigranu ekipu vec 3 sezone bez znacajnih odlazaka ojacana sa 2 WC igraca i jos par njih mladih i odlicnih i izgledamo ocajno zbog njegovih zamisli da nakrca sto vise tehnicara od 1.50 koji ce da igraju od krilnih do DM pozicija.
Onda njegov nacin treniranja, nesposobni staf + nepoznavanje rotacije nas dovodi da redovno fali pola tima...
I nazalost to se nece promjeniti. Takav je kakav je. Postao je sujetni cicica koji ne zeli da se mjenja. Zato mislim da ga treba mjenjati dok nije unistio ono malo reputacije sto mu je ostalo...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ovdje su mnogi u tripu FM,kupi,prodaj,šutni,ima se,može se..
Mnogi igraci koji su došli u Arsenal sigurno nisu bili Wengerov prvi izbor,možda jeste matori senilni starac bez razuma ali da vaga kad kupuje,vaga..
Mnogi igraci koji su došli u Arsenal sigurno nisu bili Wengerov prvi izbor,možda jeste matori senilni starac bez razuma ali da vaga kad kupuje,vaga..
njegova najveca greska je sto nije vratio henry-a kad je zavrsio epizodu u barsi, jer ono je genije od fudbalera
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Eto tako svi smo mi u FM tripu a Arsenal u sezoni sa 2 stopera od cega jedan nije dovoljno oporavljen bio pa je fasovao dugorocniju povredu. I ostao nam jedan i to onaj losiji. Tako da smo primorani gledati Monreala ali nije problem, ide nam i onako dobro, golove ne primamo.
DM pozicija zapostavljena totalno jos od odlaska Gilberta Silve kada smo i izgubili cvrstinu u vezi ali nije tu Wenger kriv nije imao prilike za 6 godina naci dobrog DMa.
DM pozicija zapostavljena totalno jos od odlaska Gilberta Silve kada smo i izgubili cvrstinu u vezi ali nije tu Wenger kriv nije imao prilike za 6 godina naci dobrog DMa.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Bice konkurs kad Wenger ode,prijavite se,ima potencijala na ovom forumu,svi znaju šta i kako a niko marke nije zaradio menadzerstvom 

ARSENAL DETERMINED TO BEAT TOTTENHAM FOR MORGAN SCHNEIDERLIN
Reports are out claiming that Arsenal are ready to bid big for Southampton midfielder Morgan Schneiderlin.
The Telegraph reported that Arsenal are preparing to blow Tottenham out the water for Schneiderlin.
The France international midfielder is wanted by both north London clubs who could make their moves in January.
Arsenal are determined to make at least one signing, with a defensive midfielder and a centre-back the highest priority.

Reports are out claiming that Arsenal are ready to bid big for Southampton midfielder Morgan Schneiderlin.
The Telegraph reported that Arsenal are preparing to blow Tottenham out the water for Schneiderlin.
The France international midfielder is wanted by both north London clubs who could make their moves in January.
Arsenal are determined to make at least one signing, with a defensive midfielder and a centre-back the highest priority.

Ovo je za rubrike vjerovali ili ne

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
i theo je trenirao
— Tony Adams.
— Tony Adams.
I Ospina je trenirao 
Ako Ox ne bude igrao, moguće je da Coquelin ili kako mu već bi ime, zaigra.

Ako Ox ne bude igrao, moguće je da Coquelin ili kako mu već bi ime, zaigra.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
I Škrtel je trenirao
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
I on je imao fitnes testanell je napisao/la:A Lovren ?shzna je napisao/la:I Škrtel je trenirao

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ja mislim da nije, na vašu ogromnu žalost 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Sta ti je to s avatarashzna je napisao/la:Ja mislim da nije, na vašu ogromnu žalost

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.