samo polako brate,,,bice a.k.bcobefks je napisao/la:Ima li tog ofanzivnog rukfas, sto si spominjao neki danfarukzidane je napisao/la:samo polako,,,![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
samo polako brate,,,bice a.k.bcobefks je napisao/la:Ima li tog ofanzivnog rukfas, sto si spominjao neki danfarukzidane je napisao/la:samo polako,,,![]()
![]()
![]()
![]()
Privatni zrakoplov gospodina Vincenta Tana.cobefks je napisao/la:Sve nesto kontam, gdje bi mogli Grohovca predstaviti, ima li neka zajebana lokacija![]()
![]()
Pljuni Rukfas ako išta znašcobefks je napisao/la:Ima li tog ofanzivnog rukfas, sto si spominjao neki danfarukzidane je napisao/la:samo polako,,,![]()
![]()
![]()
![]()
To ga ti gledao uživo pa znašBosniacum Lilium je napisao/la:a kad je dolazio bio je smiješan jer je u 150 tekmi dao 20tak golovaGrokok je napisao/la:**@Bosniacum Lilium
Ne kažem ja ništa. Ali dok ne počne sezona i ne vidim ga za mene je Komazec najbolji napadač lige bio.Velkovski je sigurno kompletniji napadac
mozda nema lucidnost Komazeca, ali jeste kompletniji sigurno
Sta ima za Sirijca, ima li te vize?farukzidane je napisao/la:samo polako brate,,,bice a.k.bcobefks je napisao/la:Ima li tog ofanzivnog rukfas, sto si spominjao neki danfarukzidane je napisao/la:samo polako,,,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
evo svi znate o ofanzivnom veznom,,cekajte ljudi sutrasnji dan,,,polako,,,,sjever je napisao/la:Pljuni Rukfas ako išta znašcobefks je napisao/la:Ima li tog ofanzivnog rukfas, sto si spominjao neki danfarukzidane je napisao/la:samo polako,,,![]()
![]()
![]()
![]()
jesam. I nemoj da ti zovem onog frajera da što odaje identiteGrokok je napisao/la:To ga ti gledao uživo pa znašBosniacum Lilium je napisao/la:a kad je dolazio bio je smiješan jer je u 150 tekmi dao 20tak golovaGrokok je napisao/la:**@Bosniacum Lilium
Ne kažem ja ništa. Ali dok ne počne sezona i ne vidim ga za mene je Komazec najbolji napadač lige bio.Velkovski je sigurno kompletniji napadac
mozda nema lucidnost Komazeca, ali jeste kompletniji sigurno
Bosniacum Lilium je napisao/la: jesam. I nemoj da ti zovem onog frajera da što odaje identite![]()
Sta je ba sa Sirijom?Neka dovedu tog momka da izdominira desnu stranu
da je do Kasamija,,on bi vec uveliko bio sa ekipom,,,a lik bi ovu ligu prekucao sa bekovske pozicije,,uhhhhilmo je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la: jesam. I nemoj da ti zovem onog frajera da što odaje identite![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A Sirija u velikoj krizi, ratuje se na svakom koraku....![]()
Kontam nešto da ovaj @faruk nije ustvari novinar sa ovog portala..![]()
![]()
Jel Grahovac može igrati na svim pozicijama u veznom redu?
Realno jest ali dok ne vidim nove no coment samo zezamalaGrokok je napisao/la:Sekac buraz moj, kakvu kamaru, najvažniji igrač vam otišao, kao i najbolji strijelac ? Budi realan bar ti ...sekac je napisao/la:i to sve na kamaru sram da ih budesjever je napisao/la:Mi baš ne znamo dovesti igrača još idu na pripreme negdje u Antaliju pored ove naše lijepe klime![]()
Jedva čekam da upravi zagrmim
rukfas drug, jesi navalio na Kasamija, nije Kasami nego Kalasifarukzidane je napisao/la:da je do Kasamija,,on bi vec uveliko bio sa ekipom,,,a lik bi ovu ligu prekucao sa bekovske pozicije,,uhhhhilmo je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la: jesam. I nemoj da ti zovem onog frajera da što odaje identite![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A Sirija u velikoj krizi, ratuje se na svakom koraku....![]()
Kontam nešto da ovaj @faruk nije ustvari novinar sa ovog portala..![]()
![]()
Jel Grahovac može igrati na svim pozicijama u veznom redu?![]()
![]()
jos samo velikonja i ako ne uzmemo titulu evo moja glava.BegAx je napisao/la:Koji ce nam **** vise iko?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 67 gostiju.