@cautinho isto pitanje si i neki dan postavljao pa sam se javio a ti odmah zapeo za linije ko sivonja za obalu
šta ima drogirate li se vas dvojica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
gigantHead je napisao/la:Ma i ja bi otis'o davno nego us'o u neki razgovor s jednom ljepoticom pa mi ofirno da odem prvi.![]()
Pa i okupa se nekad dragi kolegaDonnie Darko je napisao/la:Sto mrzim kad se napravi ono nekakvo sranje u pupku, a ja budala uvijek nasjednem i zarovim prst unutra. Alaj smrdi hljeb te...
Mogo bi se i okupat uskoro.
usralo se i gov'no u tebi kad si vidio štoljPiHZ_ilidzaa je napisao/la:Pustio kera danas kod rijeke da se istrci kad i prodje ker kraj lika kad odjednom "sta sad treba da ga ubijem ovdje , ja sam srcani bolesnik **** mater i tebi njemu"Ja mu odgovorio "hajde ba idi kupaj ribice ,nemate sta raditi ovdje ako se bojite pasa"(inace mjesto gdje svatko ziv u mahali izvodi svog kera) kad lik ladno zadize jaknu i pokaza utoku
...
ma nema čovjek sapuna k'o LeotarFOURTHOFFICIAL je napisao/la:Pa i okupa se nekad dragi kolegaDonnie Darko je napisao/la:Sto mrzim kad se napravi ono nekakvo sranje u pupku, a ja budala uvijek nasjednem i zarovim prst unutra. Alaj smrdi hljeb te...
Mogo bi se i okupat uskoro.
EdenHazard je napisao/la:usralo se i gov'no u tebi kad si vidio štoljPiHZ_ilidzaa je napisao/la:Pustio kera danas kod rijeke da se istrci kad i prodje ker kraj lika kad odjednom "sta sad treba da ga ubijem ovdje , ja sam srcani bolesnik **** mater i tebi njemu"Ja mu odgovorio "hajde ba idi kupaj ribice ,nemate sta raditi ovdje ako se bojite pasa"(inace mjesto gdje svatko ziv u mahali izvodi svog kera) kad lik ladno zadize jaknu i pokaza utoku
...
Ma šta će ti to, samo ćeš se razbolit'.jasmin10 je napisao/la:da li ima neka stranica na kojoj mogu vidjeti plate igraca ?
mandraX je napisao/la:Ma šta će ti to, samo ćeš se razbolit'.jasmin10 je napisao/la:da li ima neka stranica na kojoj mogu vidjeti plate igraca ?
[youtube][/youtube]legenda reala je napisao/la:Amar Jašarspahić-bagrcavi![]()
Telfiče ko su mu one plavke u publici