Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

nerkolfc
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la nerkolfc » 16 sep 2013, 23:57

Stevie i Lucas ne mogu praviti presing 60 minuta kako treba , zbog toga je ovako dok nas ekipe napadaju , nemaju njih dvojica snage za to . Hendo je danas jadnik zamalo izdahnuo koliko je trcao i on je jedan od kljucnih igraca u ovih 5 utakmica do sad . Trebamo vise igrati na posjed da bi se Lucas i Stevie imali kad odmarati dok je lopta vise na protivnickoj polovini . Sad protiv Sotona treba razdrmati sve i pokazati da i mi znamo igrati , iako i oni igraju lijep nogomet .

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 16 sep 2013, 23:59

Paradajz je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Suarez se vraca protiv Sotona jel' tako? Neugodno je ovo gostovanje fakat... Idalje smo prvi :)
Ne, nego protiv Utd u kupu one tamo srede. Bez Suareza na Soton...
Aha, vala moze Soton past i bez Suleta, a onda ludilo 8-)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 17 sep 2013, 01:00

Kako imam osjecaj da cemo izgubit od Junajteda kad se vrati Sule,onda ce mnogi pricat,da se Sule nije vratio dobili bi tu tekmu i tako to ...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 sep 2013, 01:10

Ma smijesna je ta prica, Suarez je Liverpoolu neophodan! Istina, ide nam odlicno bez njega, ali on je igrac koji u svakom trenutku moze prelomiti utakmicu, igrac koji dosta posla radi i iza nadapaca, pogotovo ce taj dio biti prazan sada kada je Coutinho out. Valjda ce se brzo vratiti.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 17 sep 2013, 01:13

Ne umanjujem niciju vrijednost u ovoj ekipi , al' mi smo sa Suarezom 2x opasniji . Lakse se protivnicima boriti s' Aspasom nego sa Suletom . On ce , kao sto je neko vec napisao , biti kao pojacanje .

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 sep 2013, 01:15

Ma teško da je Aspas igrač za Liverpoola, nadam se da griješim, ali veoma teško će on dobijati šansi ako bude igrao kao što je igrao danas. Katastrofa.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 sep 2013, 01:17

Otkako nema Allena u timu svi djeluju konfuzno. Wisdom supalj, Sturidge sebican, Aspas kritican..

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 sep 2013, 01:17

Allena nema u timu od prošle sezone.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 sep 2013, 01:19

Nije istina, u prve 3 utakmice je i sa klupe bio nas najvazniji igrac. Protiv Ville je sam cuvao loptu do kraja utakmice i tako nam donio vazna 3 boda.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 17 sep 2013, 01:21

Dobra stvar je ta da 12 zadnjih utakmica u PL nismo izgubili , prvi smo na tabeli i napokon utakmica na Anfieldu dolazi bas kad treba , protiv najlakseg protivnika do sad .
Sule ce sam potuci Manchu , oni ce vjerovatno igrati s nekim mix sastavom tako da tu ocekujem pobjedu . 'Gladan' je Suarez utakmica i to ce vjerujem i dokazati :)

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 17 sep 2013, 01:24

Jao Shelveya :lol: :lol: :lol: gledam i ne vjerujem.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 17 sep 2013, 01:35

OTNYS_YNWA je napisao/la:Nije istina, u prve 3 utakmice je i sa klupe bio nas najvazniji igrac. Protiv Ville je sam cuvao loptu do kraja utakmice i tako nam donio vazna 3 boda.
hahahha :lol: :lol: :lol: :lol:
Koliko je cou out znal se ? :D

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 17 sep 2013, 03:50

slika
slika
slika
slika

slika
:lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Provala godine !!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Jamie Carragher Says “No One Wants To Grow Up and Be A Gary Neville” to Gary Neville

http://www.liverpool-redarmy.com/lfc-vi ... ville.html
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 sep 2013, 08:03

sakho dok se malo privikne na ovaj sistem igre bice pravo pojacanje, juce je imao nekoliko puta potez viska al ima jako precizna dodavanja obratite paznju na to naredni put kad ga budete gledali.
aspas je novi jovanovic, trci trudi se al izgleda da jednostavno nema kvalitet da napravi neku razliku na terenu.
imali smo dosta srece da sinoc i bod izvucemo po meni smo odigrali najlosije poluvrijeme ove sezone mada ni u ostalim utakmicama se nismo bas proslavili u drugom dijelu.
shelvey pravi even steven, kad sve saberes i oduzmes opet je ostao na istom :D po par dobrih stvari za obje ekipe uradio.
steta sto smo ispustili prednost ja sam se nadao da cemo zadrzati al nismo ni bod vjerovatno zasluzili sa ovakvom igrom. juce je i mignolet imao par greskica al nas opet na kraju spasi kod onog slobodnjaka.
You are someone else I am still right here

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 17 sep 2013, 08:08

fera je napisao/la:sakho dok se malo privikne na ovaj sistem igre bice pravo pojacanje, juce je imao nekoliko puta potez viska al ima jako precizna dodavanja obratite paznju na to naredni put kad ga budete gledali.
aspas je novi jovanovic, trci trudi se al izgleda da jednostavno nema kvalitet da napravi neku razliku na terenu.
imali smo dosta srece da sinoc i bod izvucemo po meni smo odigrali najlosije poluvrijeme ove sezone mada ni u ostalim utakmicama se nismo bas proslavili u drugom dijelu.
shelvey pravi even steven, kad sve saberes i oduzmes opet je ostao na istom :D po par dobrih stvari za obje ekipe uradio.
steta sto smo ispustili prednost ja sam se nadao da cemo zadrzati al nismo ni bod vjerovatno zasluzili sa ovakvom igrom. juce je i mignolet imao par greskica al nas opet na kraju spasi kod onog slobodnjaka.
Dobro imali smo i mi nekih prilika kao onaj prodor Mosesa i sut Sturrdga glavom, onda onaj udarac Wisdoma poslije ubacaja Gerrarda i jos par nekih...Swansea je zayebana ekipa sto jest jest, po meni je remi nekako realan

BigAndy
Kontakt:

Post Postao/la BigAndy » 17 sep 2013, 08:47

Ne znam sta sto ste svi navalili na Aspasa!? Pa momak usao kad se cijela ekipa branila i niko nije nista posebno uradio. :?
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 17 sep 2013, 09:25

BigAndy je napisao/la:Ne znam sta sto ste svi navalili na Aspasa!? Pa momak usao kad se cijela ekipa branila i niko nije nista posebno uradio. :?
Stiče se utisak kao da je Aspas sam igrao drugo poluvrijeme protiv Labudova. Tako je kad se nekom od početka stavi zvonce.
Ja koliko sam vidio bio je rastrčan skoro kao Henderson kad je ušao, Sturridge je ispuhao pa nije igrao presing na zadnju liniju, a on sam teško da je mogao napraviti pritisak.
Ali valjda se samo gledaju asistencije i golovi, sve ostalo je nebitno, valjda on treba sam riješiti utakmicu kad se ostalih 10-orica brane.

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 17 sep 2013, 09:56

Ja se samo bojim ako Cou bude duze povrijedjen,tek onda smo u belajima.Jednostavno kad on nije na terenu,nasem veznom redu fali kreativnosti,niko nece da uzme loptu i da nesto pokusa,da to malo uveze.Jos mi nije jasno zasto je BR ubacio Aspasa(koji prvo mora naucit da prima loptu) kad je mogao ubaciti Alberta,koji bi makar pokusao nesto,losiji od Aspasa nije mogao biti.Henderson je zakazao,nije pretrcao ni 15km,sto je za njega jako malo :D
Vidim hvalite stopere a meni se njihova igra nije nikako svidjela,vidjelo se da nisu uugrani,al su pokazali strasan potencijal.Sakho mi se svidio pravo,volim onakve tipove igraca,lude, pune samopouzdanja,ali brate dragi imao je par puta bezvezih uklizavanja na ivici 16.
Sturidge se malo umislio da je neka igracina,uopste se ne trudi,misli da ima zagarantovano mjesto u timu.
Uglavnom 2-2 i nije los rezultat,ali ja nisam zadovoljan,zato sto smo imali pobjedu u rukama i prokockali smo je bezze.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 17 sep 2013, 11:18

Gledajući prvo poluvrijeme zaslužili smo pobjedu. Labudovi nisu imali prilike uopće osim gola Shelveya na samom startu meča. Moses je fino pokazao u prvom poluvremenu, ne znam da li se možete sjetiti onog prolaza kroz dvojicu gore kod kornera i centaršuta na Sturridge koji glavom puca u Vorma. Šteta što ta nije ušla :lol:

Drugo poluvrijeme je skroz druga tekma, napočetku su bile fine prilike iz onih faulova i ubaca Gerrarda. Kasnije gol Swansea i tu smo stali. Do kraja tekme nigdje prilike. Coutinho se povrijedi također i nestade kreacije. Nema k povući kontru. Aspasa ne mogu kritikovati ni malo jer čitava ofanziva se nije vidjela 2. gola Swansea. Vidi se da fali igrač kalibra Suareza koji može povući finu kontru i prelomiti tok utakmice. ;)

Ukratko o igračima:
Mignolet - na nivou kao inače, spašavao sve što se spasiti moglo.
Škrtel - sjajna partija sinoć, poboljšao se od Zenice valjda ga je neka nana blagoslovila u Zenici :mrgreen: Pamtim onaj predobar start na Bony-a na samoj gol crti.
Sakho - pokazao je da stijena, da pored njega nema prolaska ;) ostao mi je u pamćenju po nekoliko svojih finti, lud igrač al zaista :lol:
Wisdom - igrač koji jednu tekmu briljira drugu podbaci. Nadam se da je do mlaodsti i da treba iskustva jer bekovi se trebaju snalaziti u napadu a ja ga se ne sjećam da je išta uradio preko svoje polovine. :roll:
Lucas - sve stabilniji, malo mi je čudno kako krenu na Shelvey pravi huligan tip :mrgreen:
Gerrard - nije nešto pokazao ali odigrano na nivou ;) kao i uvijek
Henderson - vidi se da se dijete umorilo od silnog trčanja i gifova koje je @Henderson postavio na koju god moguću temu na ovom forumu. Nije loš ali treba odmoriti
Sturridge - vidi se da ne može odigrati čitavih 90 min, te da je nespreman ali je pokazao još jednom da je klasa. ;)
Moses- iznenadio me u prvom poluvremenu u drugom se nije vidio.
Coutinho- nije nešto pretjerano pokazao sinoć, nadam se da nije riječ o većoj povredi :?

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 sep 2013, 11:25

Obzirom na to da mu je prva utakmica, Sakho je fantasticno odigrao. Trebace njemu jako malo da se navikne na Premier ligu, pravi profil stopera koji nam treba. Zna spustiti loptu, smiriti, nije panicar i nema bezveznih ispucavanja, osim kada bas mora. Zracne duele ne gubi.
Bice to ekstra kada svi igraci budu na okupu, a koliko vidim i dalje smo na vrhu tabele. Svakoj dobroj seriji dodje kraj, nismo uspjeli uvezati 4. pobjede sto bi bilo prvi put ali sta je tu je.
Svi smo mi Jonjo Shelvey.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.