Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
aau ako sako ovako nastavi ovo ce biti problem jer fakat bez potrebe ulijece , a skrtel no koment sta je s tim deckom.
Wisdomu zelim sve najbolje u karijeri ali nosi ga djavo od lfc-a(samo ne pisite ne sudite po jednoj tekmi)
Wisdomu zelim sve najbolje u karijeri ali nosi ga djavo od lfc-a(samo ne pisite ne sudite po jednoj tekmi)
Od Sakhoa sam i ocekivao ovakve nekontrolisane poteze, po tome je poznat nazalost. Ali ajde, debi je, mora to takticki Rodgers da izbrusi...
Moses sjajan, a i Skrtel dominira...
Moses sjajan, a i Skrtel dominira...
Wisdom beskoristan u napadu i previse prostora ostavlja u odbrani, ne znam zasto bi poceo drugo poluvrijeme 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
spasi skrtel cist gol
hvala shelveyu pokazao je da mu je liverpool u srcu
sad se zatvoriti u drugom poluvremenu 

You are someone else I am still right here
- Carragher23
- Kontakt:
s obzirom da je ovo prva utakmica za Sakhoa ovo do sada je odlicno jeste imao par klizecih u prazan prostor ali ostalo veoma dobro a Martin dominira i ako ovako nastavi tesko ce ga Kolo izgurati iz prvih 11 

LIVERPOOL FC
Koji timski duh imamo 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
*ebemti

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
eee esliiii **** ti djecu
Povreda ramena, uvijek neugodna, izgubljen je bar mjesec najmanje 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
ako ne dadnemo jos jedan go necemo do pobjede doci
Torres_9 je napisao/la:ako ne dadnemo jos jedan go necemo do pobjede doci

- reds_forever
- Kontakt:
Da barem zadrze ovaj bod, valjda se nece ovi sad raspucat 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
ovom wisdomu bi moja nana pobjegla.
fali desna strana
- elninho_resTO
- Kontakt:
Sturridge vise ne moze potrcati...
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Ja mislim da je BR htio da Sakho upozna EPL...eh pa upozno je...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
I ja kazem,drama smo losi u drugom.nedim1993 je napisao/la:bože sačuvaj
jel ovo do coutinha ili ?Otelo je napisao/la:I ja kazem,drama smo losi u drugom.nedim1993 je napisao/la:bože sačuvaj

Vođa zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.