Cuj nije zadovoljan statusom, ma daj a uostalom nek ide da hoce i Svraka meni dosta vise dva zadnja vezna.safira je napisao/la:Pa nekih 80 posto da prelazi u Zvijezdu jer nije zadovaljan svojim statusom, a i protiv Olimpica nije bio nikako u konkurenciji koliko se sjecam.starigrad je napisao/la:koliko je provjerena ta informacija? šta god ko mislio, po meni je on koristan igrač u ovoj konkurencijisafira je napisao/la:Srdjan Savic najvjerovatnije prelazi u Zvijezdu (Gradacac).
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne moze te tako pricati. Savic je stvarno dobar igrac i proslim utakmicama nam je dao dosta jako znacajni golova, a Finale Kupa i njegov gol, i jos mnogo golova. Iskreno je puno bolji igrac od Svrake, najmanje 5 puta. Vidjet cemo jos sta ce se desiti?
Jeste to da ima nos za go tacno, al ga nema nigdje na terenu samo nesto zejebe i melja onu loptu ...igra na principu toplo-hladno ,a vise hladno ali ga vade golovi.safira je napisao/la:Ne moze te tako pricati. Savic je stvarno dobar igrac i proslim utakmicama nam je dao dosta jako znacajni golova, a Finale Kupa i njegov gol, i jos mnogo golova. Iskreno je puno bolji igrac od Svrake, najmanje 5 puta. Vidjet cemo jos sta ce se desiti?
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ako Osim smatra ja višak, ja se onda slažem sa njegovim odlaskom!
Kratko i jasno!
Kratko i jasno!

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Nije pristao da mu AO smanji platu
Pa može li on preći prije januara u Zvijezdu, jer je prošao rok za transfere, a i registrovan je za Željezničar u savezu ili to nije problem ?Gistro Bančo je napisao/la:Nije pristao da mu AO smanji platu
DRUG NEBI TI PUNCA
Ko kod da ode iz ove ekipe nije neki gubitak osim Zebe
Mogao sam 100 puta bolje ,ali mi se fakat nije dalo. Ako Bog da uradicu mozda neki drugi dan da bude za deska.
http://zaslike.com/files/szzxiu9h3qws3xzbip.png" onclick="window.open(this.href);return false;
http://zaslike.com/files/szzxiu9h3qws3xzbip.png" onclick="window.open(this.href);return false;
bolje mi ona zenska izreze doner preko puta sebilja, nego ti ove slikenime_tm87 je napisao/la:Mogao sam 100 puta bolje ,ali mi se fakat nije dalo. Ako Bog da uradicu mozda neki drugi dan da bude za deska.
kod nas samo odlaze igraci, a niko da nam dodje
a para imamo ko u snu 

Volim te Zeljo!!!
moze li ko dati onaj link kad jedan zeljin igrac prica engleski poslije serifa 

[youtube][/youtube]3r0X je napisao/la:moze li ko dati onaj link kad jedan zeljin igrac prica engleski poslije serifa
hvalaOmar500 je napisao/la:[youtube][/youtube]3r0X je napisao/la:moze li ko dati onaj link kad jedan zeljin igrac prica engleski poslije serifa

" onclick="window.open(this.href);return false;
nesta su u rodu
nesta su u rodu

- partibrejker1921
- Kontakt:
Sutra na zvaničnom Željinom portalu priča o legendarnom Stoletu iz Bora! : )
Nakon 20 godina, Stole opet na Jugu!!! : )
Odlično, taman prilika da saznam o toj ljudini nešto višepartibrejker1921 je napisao/la:Sutra na zvaničnom Željinom portalu priča o legendarnom Stoletu iz Bora! : )

Svaka čast na realizaciji...nego, kako misliš nakon 20 godina, Stole opet na Jugu...Zainteresovao si me sada

- partibrejker1921
- Kontakt:
Pa nije bio 20 godina na Željinoj utakmici, biće sutra na fkzeljeznicar.com...
nije nešto posebno ali kada nemamo boljeg i on je dobar.tješim se da hoče dovesti nekoga pa tjeraju savića.nime_tm87 je napisao/la:Jeste to da ima nos za go tacno, al ga nema nigdje na terenu samo nesto zejebe i melja onu loptu ...igra na principu toplo-hladno ,a vise hladno ali ga vade golovi.safira je napisao/la:Ne moze te tako pricati. Savic je stvarno dobar igrac i proslim utakmicama nam je dao dosta jako znacajni golova, a Finale Kupa i njegov gol, i jos mnogo golova. Iskreno je puno bolji igrac od Svrake, najmanje 5 puta. Vidjet cemo jos sta ce se desiti?
Ma svi smo mi nekako optimisti, al neke stvari koje se sada desavaju nisu nikako dobre. Od podjele plata, pa do vrlo male minutaze nekim igracima i tako slicne stvari. Ako se ovako nastavi vrlo brzo bi mogli gledat kako i Stanceski ide, al otom-potom. Nadati se da ce Osim doci tobe i da ce poceti nesto mijenjati i stavljati igrace koje trebaju igrati bez zadnja dva vezna i tako slicni stvari. Sve u svemu, vidjet cemo ...nidi je napisao/la:nije nešto posebno ali kada nemamo boljeg i on je dobar.tješim se da hoče dovesti nekoga pa tjeraju savića.nime_tm87 je napisao/la:Jeste to da ima nos za go tacno, al ga nema nigdje na terenu samo nesto zejebe i melja onu loptu ...igra na principu toplo-hladno ,a vise hladno ali ga vade golovi.safira je napisao/la:Ne moze te tako pricati. Savic je stvarno dobar igrac i proslim utakmicama nam je dao dosta jako znacajni golova, a Finale Kupa i njegov gol, i jos mnogo golova. Iskreno je puno bolji igrac od Svrake, najmanje 5 puta. Vidjet cemo jos sta ce se desiti?
Savić sigurno neće u Zvijezdu, jer Zvijezda na toj poziciji ima 3 igrača kvalitetnija od Savić, jednostavno ne bi imao mjesta ni na klupi i druga stvar Zvijezda nikada ne prima povratnike.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 9 gostiju.