RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Giallorossi
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Imena?? Ko je bio ispred RA na ovome sastanku sa upravom?? Imamo mu nesto reci!
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!
sreto, ja sve konto ti pitar?
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ima jedno pitanje za navijace ali za one koji mi mogu ponuditi tacnu informaciju. Pa zasto vama nisu napravili juznu tribinu a ne sjevernu???
Molim vas da ovo ne svatite kao provokaciju, vec samo kao informaciju!!! HVALA!!
Ocekujem da ce biti pun stadion za derbi i da ce RED ARMY opet pokazati sta znaci biti pravi navijac!!!
Prognoziram 3:1 za Velez jer igraci Zrinjskog nece znati sta ih je snaslo!!!!!!!! SRETNO!!!

Ocekujem da ce biti pun stadion za derbi i da ce RED ARMY opet pokazati sta znaci biti pravi navijac!!!

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Zato sto je na juznoj strani kuca i privatni posjed,stadion je na pocetku imao samo jednu malu drvenu tribinu na zapadu i da bi se bar koliko toliko skrpio napravljena je ta sjeverna gdje se smjestio red army,a juzna nije mogla sve do nedavno dok se nisu papiri sredili a i nabavile pare jer su tu planirane(a poslje i izgradjene svlacionice,kao i press,terapija i svasta nesto jos),e sad i ne ide bas da se seli na juznu,pogotovo jer su tu ispod svlacionice iz nekih tih sigurnosnih razlogaCapt_Billy je napisao/la:Ima jedno pitanje za navijace ali za one koji mi mogu ponuditi tacnu informaciju. Pa zasto vama nisu napravili juznu tribinu a ne sjevernu???![]()
Molim vas da ovo ne svatite kao provokaciju, vec samo kao informaciju!!! HVALA!!
![]()
![]()
Ocekujem da ce biti pun stadion za derbi i da ce RED ARMY opet pokazati sta znaci biti pravi navijac!!!![]()
![]()
Prognoziram 3:1 za Velez jer igraci Zrinjskog nece znati sta ih je snaslo!!!!!!!! SRETNO!!!
![]()
![]()
kako bi volio pogledati utakmicu, ali nema nigdje prijenos...tuga od TV kuća...
uglavnom nadam se dobroj utakmici i da derbi protekne bez nereda, mislim to je najbitnije...
ps. koliko su Ultrasi dobili karata i dali je se išta mjenjalo/širilo na ono drvenoj tribini ???
uglavnom nadam se dobroj utakmici i da derbi protekne bez nereda, mislim to je najbitnije...
ps. koliko su Ultrasi dobili karata i dali je se išta mjenjalo/širilo na ono drvenoj tribini ???
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
SRE TO = SRECKO i TOMISLAV SRECKO = RODJENI TOMISLAV=PITAR
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!
ahaa = dvojica vas je!
alter ego?
alter ego?

ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Zar neces na tekmusilenT. je napisao/la:kako bi volio pogledati utakmicu, ali nema nigdje prijenos...tuga od TV kuća...

Support Velez, It's logical! ★
ma u Splitu sam ovaj tjedan...Mont0 je napisao/la:Zar neces na tekmusilenT. je napisao/la:kako bi volio pogledati utakmicu, ali nema nigdje prijenos...tuga od TV kuća...
ps. koliko su Ultrasi dobili karata i dali je se išta mjenjalo/širilo na ono drvenoj tribini ???Imas na fkvelezlive uzivo tekmu

vidio sam da ima tamo, pa sam sinoć pokušavao prčkat po stranici pa shvatio da nemam paypal račun

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
moze bilo koja kreditna,
ne treba paypal
ja mislim?
ne treba paypal
ja mislim?

ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
ma vidio sam da mogu visa i maestro, ali kod mene je diners i nemože ... pokušat ću danas paypal napravit pa ću nešto skentrat....nem73 je napisao/la:moze bilo koja kreditna,
ne treba paypal
ja mislim?

SVI IZA GOLA 

Valdes, Puyol, Pique, Xavi, Iniesta, Busquets, Messi, Pedro, Bojan...... Made in LA MASIA
druze trazili su 300 karata dobili su 300 karata a sad za dalje neznamsilenT. je napisao/la:kako bi volio pogledati utakmicu, ali nema nigdje prijenos...tuga od TV kuća...

Hoće li politika rješiti Mostarski gradski derbi
http://www.tacno.net/Novost.aspx?id=2183
Cista istina majke mi mojehara17 je napisao/la:Hoće li politika rješiti Mostarski gradski derbi

Valdes, Puyol, Pique, Xavi, Iniesta, Busquets, Messi, Pedro, Bojan...... Made in LA MASIA
Mentalitet, teferici i toammarc je napisao/la:Taman igram managera,i dovodim nekog igraca iz Argentine,18 g.,covjek odbio Barcelonu,At.Madrid,Man.City, Sevillu,Juventus da bi dosao meni u Velez

Support Velez, It's logical! ★
Bice da je toMont0 je napisao/la:Mentalitet, teferici i toammarc je napisao/la:Taman igram managera,i dovodim nekog igraca iz Argentine,18 g.,covjek odbio Barcelonu,At.Madrid,Man.City, Sevillu,Juventus da bi dosao meni u VelezNema to po Spaniji, Engleskoj ...

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- Capt_Billy
- Kontakt:
Hvala!! Kume!!peace_an je napisao/la:Zato sto je na juznoj strani kuca i privatni posjed,stadion je na pocetku imao samo jednu malu drvenu tribinu na zapadu i da bi se bar koliko toliko skrpio napravljena je ta sjeverna gdje se smjestio red army,a juzna nije mogla sve do nedavno dok se nisu papiri sredili a i nabavile pare jer su tu planirane(a poslje i izgradjene svlacionice,kao i press,terapija i svasta nesto jos),e sad i ne ide bas da se seli na juznu,pogotovo jer su tu ispod svlacionice iz nekih tih sigurnosnih razlogaCapt_Billy je napisao/la:Ima jedno pitanje za navijace ali za one koji mi mogu ponuditi tacnu informaciju. Pa zasto vama nisu napravili juznu tribinu a ne sjevernu???![]()
![]()
![]()
Ocekujem da ce biti pun stadion za derbi i da ce RED ARMY opet pokazati sta znaci biti pravi navijac!!!![]()
![]()
![]()
![]()

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.