RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

drH
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la drH » 24 feb 2011, 02:28

slika

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 24 feb 2011, 02:42

oderite malene :D
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

SRETO
Kontakt:

Post Postao/la SRETO » 24 feb 2011, 08:51

Imena?? Ko je bio ispred RA na ovome sastanku sa upravom?? Imamo mu nesto reci!
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 24 feb 2011, 10:50

sreto, ja sve konto ti pitar?
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 24 feb 2011, 11:04

Ima jedno pitanje za navijace ali za one koji mi mogu ponuditi tacnu informaciju. Pa zasto vama nisu napravili juznu tribinu a ne sjevernu??? :?: :?: Molim vas da ovo ne svatite kao provokaciju, vec samo kao informaciju!!! HVALA!! :D :D

Ocekujem da ce biti pun stadion za derbi i da ce RED ARMY opet pokazati sta znaci biti pravi navijac!!! :D :D :D Prognoziram 3:1 za Velez jer igraci Zrinjskog nece znati sta ih je snaslo!!!!!!!! SRETNO!!! :D :D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

peace_an
Kontakt:

Post Postao/la peace_an » 24 feb 2011, 11:12

Capt_Billy je napisao/la:Ima jedno pitanje za navijace ali za one koji mi mogu ponuditi tacnu informaciju. Pa zasto vama nisu napravili juznu tribinu a ne sjevernu??? :?: :?: Molim vas da ovo ne svatite kao provokaciju, vec samo kao informaciju!!! HVALA!! :D :D

Ocekujem da ce biti pun stadion za derbi i da ce RED ARMY opet pokazati sta znaci biti pravi navijac!!! :D :D :D Prognoziram 3:1 za Velez jer igraci Zrinjskog nece znati sta ih je snaslo!!!!!!!! SRETNO!!! :D :D :D
Zato sto je na juznoj strani kuca i privatni posjed,stadion je na pocetku imao samo jednu malu drvenu tribinu na zapadu i da bi se bar koliko toliko skrpio napravljena je ta sjeverna gdje se smjestio red army,a juzna nije mogla sve do nedavno dok se nisu papiri sredili a i nabavile pare jer su tu planirane(a poslje i izgradjene svlacionice,kao i press,terapija i svasta nesto jos),e sad i ne ide bas da se seli na juznu,pogotovo jer su tu ispod svlacionice iz nekih tih sigurnosnih razloga

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 24 feb 2011, 12:33

kako bi volio pogledati utakmicu, ali nema nigdje prijenos...tuga od TV kuća...
uglavnom nadam se dobroj utakmici i da derbi protekne bez nereda, mislim to je najbitnije...

ps. koliko su Ultrasi dobili karata i dali je se išta mjenjalo/širilo na ono drvenoj tribini ???
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

SRETO
Kontakt:

Post Postao/la SRETO » 24 feb 2011, 12:35

SRE TO = SRECKO i TOMISLAV SRECKO = RODJENI TOMISLAV=PITAR
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 24 feb 2011, 12:39

ahaa = dvojica vas je!

alter ego? :D
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 24 feb 2011, 12:41

silenT. je napisao/la:kako bi volio pogledati utakmicu, ali nema nigdje prijenos...tuga od TV kuća...
uglavnom nadam se dobroj utakmici i da derbi protekne bez nereda, mislim to je najbitnije...

ps. koliko su Ultrasi dobili karata i dali je se išta mjenjalo/širilo na ono drvenoj tribini ???
Zar neces na tekmu :) Imas na fkvelezlive uzivo tekmu :)
Support Velez, It's logical! ★

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 24 feb 2011, 12:43

Mont0 je napisao/la:
silenT. je napisao/la:kako bi volio pogledati utakmicu, ali nema nigdje prijenos...tuga od TV kuća...

Zar neces na tekmu :) Imas na fkvelezlive uzivo tekmu :)
ma u Splitu sam ovaj tjedan... :) išao bih da sam dole...
vidio sam da ima tamo, pa sam sinoć pokušavao prčkat po stranici pa shvatio da nemam paypal račun :D , a nema drugog načina plaćanja.. :(
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 24 feb 2011, 12:46

moze bilo koja kreditna,
ne treba paypal
ja mislim? :roll:
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 24 feb 2011, 12:51

nem73 je napisao/la:moze bilo koja kreditna,
ne treba paypal
ja mislim? :roll:
ma vidio sam da mogu visa i maestro, ali kod mene je diners i nemože ... pokušat ću danas paypal napravit pa ću nešto skentrat.... ;)

RsehaA
Kontakt:

Post Postao/la RsehaA » 24 feb 2011, 13:08

SVI IZA GOLA :!:
Valdes, Puyol, Pique, Xavi, Iniesta, Busquets, Messi, Pedro, Bojan...... Made in LA MASIA

RATekija
Kontakt:

Post Postao/la RATekija » 24 feb 2011, 15:41

druze trazili su 300 karata dobili su 300 karata a sad za dalje neznam :arrow:

hara17
Kontakt:

Post Postao/la hara17 » 24 feb 2011, 18:39

Hoće li politika rješiti Mostarski gradski derbi
http://www.tacno.net/Novost.aspx?id=2183

RsehaA
Kontakt:

Post Postao/la RsehaA » 24 feb 2011, 19:12

hara17 je napisao/la:Hoće li politika rješiti Mostarski gradski derbi
http://www.tacno.net/Novost.aspx?id=2183
Cista istina majke mi moje :?
Valdes, Puyol, Pique, Xavi, Iniesta, Busquets, Messi, Pedro, Bojan...... Made in LA MASIA

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 24 feb 2011, 19:30

ammarc je napisao/la:Taman igram managera,i dovodim nekog igraca iz Argentine,18 g.,covjek odbio Barcelonu,At.Madrid,Man.City, Sevillu,Juventus da bi dosao meni u Velez :lol:
Mentalitet, teferici i to :lol: Nema to po Spaniji, Engleskoj ... :P
Support Velez, It's logical! ★

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 24 feb 2011, 19:51

Mont0 je napisao/la:
ammarc je napisao/la:Taman igram managera,i dovodim nekog igraca iz Argentine,18 g.,covjek odbio Barcelonu,At.Madrid,Man.City, Sevillu,Juventus da bi dosao meni u Velez :lol:
Mentalitet, teferici i to :lol: Nema to po Spaniji, Engleskoj ... :P
Bice da je to :D...evo taman sam isprasio komsinice :lol:
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 25 feb 2011, 01:57

peace_an je napisao/la:
Capt_Billy je napisao/la:Ima jedno pitanje za navijace ali za one koji mi mogu ponuditi tacnu informaciju. Pa zasto vama nisu napravili juznu tribinu a ne sjevernu??? :?: :?: Molim vas da ovo ne svatite kao provokaciju, vec samo kao informaciju!!! HVALA!! :D :D

Zato sto je na juznoj strani kuca i privatni posjed,stadion je na pocetku imao samo jednu malu drvenu tribinu na zapadu i da bi se bar koliko toliko skrpio napravljena je ta sjeverna gdje se smjestio red army,a juzna nije mogla sve do nedavno dok se nisu papiri sredili a i nabavile pare jer su tu planirane(a poslje i izgradjene svlacionice,kao i press,terapija i svasta nesto jos),e sad i ne ide bas da se seli na juznu,pogotovo jer su tu ispod svlacionice iz nekih tih sigurnosnih razloga
Hvala!! Kume!! :D :D D :D :D I NARAVNO OCEKUJEM VAS NA GRBAVICI U VELIKOM BROJU!!! U TO SE PODRAZUMIJEVA DA NEMA SRANJA. VALJDA JE TO DOBA PROSLO U BIH NOGOMETU. BAR DA SE MOZEMO ZAJEDNO DRUZITI CIJELI DAN, I PRIJE I POSLIJE TEKME!! :D :D TO VEC CEKAM GODINAMA. VALJDA CE OPET DOCI TAKVO VRIJEME!!! :D :D :D SRETNO JOS JEDNOM I PODERITE ZRINJSKI!!!! :mrgreen: :mrgreen: :D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.