De nek nam onda i bolnice i sve živo zatvore da idemo se sprijateljiti u RS sa njihovim sestrama i doktorima **** ga otac bolesni nametnuti.
Kakva je ovo magarad to je strasno bas kao i ovi botovi trojke po forumu. Identičan kapacitet mozga.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
De nek nam onda i bolnice i sve živo zatvore da idemo se sprijateljiti u RS sa njihovim sestrama i doktorima **** ga otac bolesni nametnuti.
Na mene ne uticu cnn i zena.soko je napisao/la: ↑19 sep 2025, 15:45Meni je smjesno da ti koji zivis u BiH hoces da meni nesto pametujes, a ja zivim ovdje od 98.Masqareda je napisao/la: ↑19 sep 2025, 14:47Obe strane su proIzrael. Smijesno je prozivati Trumpa za stanje tamo kad bi bilo apsolutno jednako i da je libtardka dobila na izborima. Plavim bi bilo bolje da napokon postave normalnog kandidata. Bukvalno su poklonili Trumpu poziciju 2016. i 2024.soko je napisao/la: ↑19 sep 2025, 14:27Tako je bruda, ne treba braniti nikog ko se raduje necijoj smrti.
Trump prica kako treba poravnati Gazu, to je prime estate. Sa osmijehom na licu kako on moze sebi hotele napraviti tamo gdje je pobijeno na hiljadu djece. Jos se hvali sa videom na svojoj stranici o Trump gaza. Bolesno![]()
![]()
![]()
Nisu poklonili, narod birao. Trump je pukao pricu muslimanima da je on miroljubljiv![]()
Ne znam zasto, ali Falcon je veoma zavidan i ljubomoran na tebe.
Normalno da ne uticu. Jedina zena u tvom zivotu sto je bila i bice je mama
Jesam bruda. Lijep je a i ima keshovinu.19vendetta87 je napisao/la: ↑19 sep 2025, 17:06Ne znam zasto, ali Falcon je veoma zavidan i ljubomoran na tebe.![]()
Kad sam radio ko mašinovođa kreten izletio na prelaz i stao, a ja 20 m od prelaza, jutro, poledilo. Ne možeš stat da si pejgamber. U tih nekoliko sekundi sam 3 puta umro i oživio. Kreten je nekako izmakao se za dlaku. Kasnije kad sam otišao u wc primijetio sam par sijedih prvi put u životu, nije ih bilo poslije šišanja. Taj posao ne vrijedi radit za pišljive 2000 koju dobiju. Prije ili kasnije ubijaš nekog 100%
Babo mu ima pekaru, ne sumnjam da ce mu za par godina otvoriti vlastitu
Alem 100%
Moram ovo babi poslati, ima 10 dana handri ga majstor za grijanje. Svaki put kad ga zovne, lik ima novu laž
Razumjem ja to, al to ti je jedan slucaj. Ne moze svaki pekar biti privatnik. Od mog najboljeg kolege je tata bio mesar jos prije rata. Privatnik, 3-4 mesnice imao, klaonicu.kraljttbvb je napisao/la: ↑19 sep 2025, 17:27Babo mu ima pekaru, ne sumnjam da ce mu za par godina otvoriti vlastitu![]()
Alem 100%![]()
O ovome ti ja pišem.
Kaže onaj američki youtuber što hoda balkanom da su u Americi dijelovi jeftini, a ruke skupe. Zbog toga se ljudi odlučuju da rade sami.
Ja sam radim pod u podrumu. Uzeli bi mi sigurno 8K za podrum. Okrecio citav podrum za dva dana, htijeli 3k.ASD je napisao/la: ↑19 sep 2025, 18:44Kaže onaj američki youtuber što hoda balkanom da su u Americi dijelovi jeftini, a ruke skupe. Zbog toga se ljudi odlučuju da rade sami.
Ja osobno ne znam nikog iz mog okruženja da je kao majstor otišao tamo i obogatio se.
Znam ih dosta koji su otišli početkom 2000-tih voziti kamion. Jako veliki broj njih ima svoje firme danas.
Ma ja sam se više referis'o na prosvjetu, konkurse i sav ciganluk oko toga. Mada, vjerujem da ni naše Austro Ugarske željeznice nisu neka sreća. Naprotiv.Marsal je napisao/la: ↑19 sep 2025, 17:14Kad sam radio ko mašinovođa kreten izletio na prelaz i stao, a ja 20 m od prelaza, jutro, poledilo. Ne možeš stat da si pejgamber. U tih nekoliko sekundi sam 3 puta umro i oživio. Kreten je nekako izmakao se za dlaku. Kasnije kad sam otišao u wc primijetio sam par sijedih prvi put u životu, nije ih bilo poslije šišanja. Taj posao ne vrijedi radit za pišljive 2000 koju dobiju. Prije ili kasnije ubijaš nekog 100%
Molim Sjevernu Koreju 2.0 da ponovo donese demokraciju u Afganistan.Sjedinjene Američke Države nastoje ponovo preuzeti kontrolu nad bazom Bagram u Afganistanu, izjavio je predsjednik Donald Trump tokom zajedničke konferencije za novinare s britanskim premijerom Keirom Starmerom, no jedan afganistanski zvaničnik odbacio je potrebu za bilo kakvim američkim prisustvom.