Ne postoji meko ili tvrdo č.AggerYNWA je napisao/la:jos jedan vidovnjak,ovoga puta djecacic( prvo tvrdo ,a drugo mehko č) u ulozi vidovnjakaneo je napisao/la:Sto ce ovde da bude veselo za mjesec-dva
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Ne vjerujem ni ja da ce mijenjati ista u formaciji. Sa MANU vjerovatno hoce jer seSage je napisao/la:ma nece BR mijenjati formaciju,tek u susretu sa scum-om...
tada vraca Suarez, tako da ce biti prisiljen da mijenja. A volio bih veceras gledati
Mosesa, do sada su nam valjali Chelsea-evi igraci, tako da i od njega ocekujem isto.
Vise bih volio Toure-a na desnoj strani nego Wisdoma, ali vidjecemo veceras, sef sigurno
zna bolje od nas, i siguran sam da ce najbolje odabrati. Ipak ih on prati na treninzima i sprema
ih za utakmice, a mi mozemo samo nagadjati sta ce on uraditi.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
bit ce to sve super veceras,fina ce to tekma biti,ko god da pocne,wisdom ili toure...opet dobro 

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
e onda si samo djecacicneo je napisao/la: Ne postoji meko ili tvrdo č.

Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."
bice hebeno , ocekujem vise od 3 gola.
STURI IM GA
STURI IM GA
- peppo_owen
- Kontakt:
ako bude sopcast linkova postavite,slobodno postavite 

ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
Termin igranja veceras nam bas i ne lezi, ali dobro, sta je tu je.
Vidim Sakho nije s timom veceras, ocekujem barem Mosesa.
Ocekujem slicno kao i protiv Uniteda prvih 11, s tim da ce vjerovatno Wisdom desno, a Skrtel ili Toure s Aggerom poceti.
Nije bas lagana utakmica kao sto mislimo, bitan je pristup utakmici i maksimalan angazman svih, rezultat nece izostat, vjerujem.
Vidim Sakho nije s timom veceras, ocekujem barem Mosesa.
Ocekujem slicno kao i protiv Uniteda prvih 11, s tim da ce vjerovatno Wisdom desno, a Skrtel ili Toure s Aggerom poceti.
Nije bas lagana utakmica kao sto mislimo, bitan je pristup utakmici i maksimalan angazman svih, rezultat nece izostat, vjerujem.
The Reds XI in full: Mignolet, Wisdom, Skrtel, Sakho, Enrique, Lucas, Gerrard, Henderson, Coutinho, Moses, Sturridge.
Subs: Jones, Toure, Alberto, Aspas, Sterling, Ibe, Kelly.
Šta je s Aggerom?

Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
A otkud sad Sakho u ekipi? Jel ovo zvanican sastav, ili?Thunder93 je napisao/la:Šta je s Aggerom?![]()
![]()
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- the scouser
- Kontakt:
Pomalo rizičan štoperski tandem s obzirom na njihovu neuigranost, posebno ako se uračuna neiskusni i nedovoljno kvalitetni Wisdom na beku, ali vidjećemo. Henderson će vjerovatno operisati dosta defanzivnije po toj desnoj strani.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
s liverpoolfc.tvackeey je napisao/la:A otkud sad Sakho u ekipi? Jel ovo zvanican sastav, ili?Thunder93 je napisao/la:Šta je s Aggerom?![]()
![]()
Klopp for the kop!
Nisam se nadao Sakhou od 1. valjda opravda ocekivanja..Agger je vjerovatno pokupio neku povredu..Dakle 2 nova igraca od 1. 

Daniel Agger misses Liverpool's Barclays Premier League clash with Swansea City this evening due to a knock suffered on Sunday.
The Reds' vice-captain travelled with the team to Wales to give the Danish international every chance to feature at the Liberty Stadium, but the decision was taken not to risk the defender.
Although the issue is enough to rule Agger out of tonight's match, there is no long-term concern regarding the centre-back's fitness. - liverpoolfc.com
Mislim da neće biti problema sa štoperima. Jedina nam je "prijetnja" Wisdom. S obzirom da se Aspas i nije baš pokazao, očekivano je da počeo Moses. Mislim da ima svašta da pokaže, jer nije dugo igrao.
The Reds' vice-captain travelled with the team to Wales to give the Danish international every chance to feature at the Liberty Stadium, but the decision was taken not to risk the defender.
Although the issue is enough to rule Agger out of tonight's match, there is no long-term concern regarding the centre-back's fitness. - liverpoolfc.com
Mislim da neće biti problema sa štoperima. Jedina nam je "prijetnja" Wisdom. S obzirom da se Aspas i nije baš pokazao, očekivano je da počeo Moses. Mislim da ima svašta da pokaže, jer nije dugo igrao.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
Koji suprajs
a daily mail je izvor vrlo pouzdan
JamesPearceEcho: Sakho starts for #LFC v Swansea tonight. New boy gets the nod after Agger ruled out with minor knock."

JamesPearceEcho: Sakho starts for #LFC v Swansea tonight. New boy gets the nod after Agger ruled out with minor knock."
- BeyKopites
- Kontakt:
Dva kiks štopera po prvi put zajedno, imaš daMu Brendane
Nadam se da će kao i u matematici, minus i minus dati plus (+).

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
To Bredane ljubim te u čelo! Idemo derati guzove!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Toliko ce se bojati kiksa da ce odigrat fantasticnoBeyKopites je napisao/la:Dva kiks štopera po prvi put zajedno, imaš daMu Brendane![]()

Valjda cemo dobit pa da smo jos malo prvi
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Bitno je da Moses pocinje i da se Aspas malo ladi. Videcemo Sakhoa kako ce funkcionisati...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.