Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Pa dosao Chambers za kog vjerujem da je u ovom.momentu bolji igrac od Vermalena.
Bellerin bi bio rezerva Debuchyu, a Chambers stoperima. Povreda Debuchya je kljuc
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bellerin bi bio rezerva Debuchyu, a Chambers stoperima. Povreda Debuchya je kljuc
A.F.C. Bournemouth!
Tacnije, otisao Sagna dosao Debuchy, otisao Jenkinson dosao Chambers. Umjesto Vermaelena nije niko dosao
Otisao Sagna dosao Debuchy.
Otisao JENKINSON dosao Chambers.
Otisao Vermalaen dosao moj djed.
Sve ekipe imaju po cetiri stopera dok je Arsen prosle godine glumi ludilo u usao u sezonu sa 3 a ove za jos jednog manje.
Pretpostavljam iduce godine revolucija u taktici i uce u sezonu za jednim.
Ukupno u sezonu uci sa 6 defanzivnih igraca. 2 stopera, 2 lijeva beka, 2 desna beka.
Bellerin je tu prekomandovan posto nema nikoga.
Otisao JENKINSON dosao Chambers.
Otisao Vermalaen dosao moj djed.
Sve ekipe imaju po cetiri stopera dok je Arsen prosle godine glumi ludilo u usao u sezonu sa 3 a ove za jos jednog manje.

Ukupno u sezonu uci sa 6 defanzivnih igraca. 2 stopera, 2 lijeva beka, 2 desna beka.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Chambers nije stoper, nije ni Debuchy. Obojica su desni bekovi, samo sto Chambers moze igrati malo vise naprijed ali ipak desno. Nijedan od njih nije stoper.
Znaci, prica o istom broju stopera ne stima nikako. Jedan stoper manje ove sezone.
Otisao Vermaelen a niko ga nije zamijenio. To sam htio da kazem.
Znaci, prica o istom broju stopera ne stima nikako. Jedan stoper manje ove sezone.
Otisao Vermaelen a niko ga nije zamijenio. To sam htio da kazem.
Pa ti si rekao Otišao Sagna a došao Chambers, a Debuchya si bacio pod tepih.
Pa kad iznosite argumente protiv Wengera budite realni, a ne pljuvat i samo pljuvat pa makar bilo skroz besmisleno.
Chambers može igrati štopera isto kao što može igrati desnog beka i tu se priča završava, nit je jedno nit je drugo. Jednostavno igra obje pozicije
Pa kad iznosite argumente protiv Wengera budite realni, a ne pljuvat i samo pljuvat pa makar bilo skroz besmisleno.
Chambers može igrati štopera isto kao što može igrati desnog beka i tu se priča završava, nit je jedno nit je drugo. Jednostavno igra obje pozicije
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Cak mislim da je Chambers bolji na stoperu. Dakle on je ta zamjena za Veermu,a Hector za Jenkia. Slikovito receno
A.F.C. Bournemouth!
Pa dobro, mozda sam trebao navesti bolji primjer sto je covjek gore iznad mene ispravio i naveo Jenkinsona na kojeg on najvise misli
ali ono glavno sto vi ignorisete je to da Vermaelena niko nije zamijenio.
Znaci, prica o istom broju stopera ove sezone nije istinita.
Chambers nije stoper po prirodi kao sto je to bio Vermaelen ali opet svejedno, otisla trojica dosla dvojica, sve da su svi univerzalci, jedan je manje kako god okrenes.
Otisli Sagna, Jenkinson i Vermaelen.
Dosli Debuchy i Chambers.

Znaci, prica o istom broju stopera ove sezone nije istinita.
Chambers nije stoper po prirodi kao sto je to bio Vermaelen ali opet svejedno, otisla trojica dosla dvojica, sve da su svi univerzalci, jedan je manje kako god okrenes.
Otisli Sagna, Jenkinson i Vermaelen.
Dosli Debuchy i Chambers.
Chambers nije zamjena za Vermelena, nikad bio. Čak mislim da je Wenger htio od njega napravit DMF-a ali povrede u odbrani su ga primorale da bude standardan desno.
Situacija u vezi Vermelena je jedan veliki fail Arsenea
Još plus prošle sezone štoperski dvojac je odigrao barem 95% utakmica zajedno, a ove živa katastrofa sa povredama
Situacija u vezi Vermelena je jedan veliki fail Arsenea
Još plus prošle sezone štoperski dvojac je odigrao barem 95% utakmica zajedno, a ove živa katastrofa sa povredama
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ja sam se nadovezao na pricu kako je Arsenal u sezonu usao sa istim brojem stopera sto nije istina. Vermaelena niko nije zamijenio i tu se prica o broju stopera zavrsava. Jedan manje.
Chambers je doveden za budućnost, da su svi spremni i da je transfer rok odrađen kako treba on bi igrao samo u kupovima.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Pa to i pričam. Jest da bi bi bio isti broj igrača kao i prošle godine da nas nisu povrede Debušija i Koscielnog ovako uništile, ali ne možeš se uzdat u sreću da se neće povrijedit. Tako da kako god okreneš jedan štoper fali, onaj treći, ili čak drugi
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Pa i da jeste isti broj, nama je i prosle godine nedostajao jedan. Uvijek je neko ozlijeđen, a kartoni u defanzivi nisu nista neocekivano, pogotovo kad igras bez razbijaca ispred zadnje linije. Nije slucajnost sto veciana klubova ima 4 stopera.
Apsolutno netacno.
Cim je dobio sansu,Chambers je pokazao zrelost i svakako da bi igrao bez obzira na godine.
Cim je dobio sansu,Chambers je pokazao zrelost i svakako da bi igrao bez obzira na godine.
A.F.C. Bournemouth!
Znaš i sam da ne bi igrao nit ispred Mertesakera nit ispred Koscielnog. Njihovo partnerstvo je savršeno funkcionisalo prošle sezone.
Kako god okreneš, obrneš fali nam najmanje jedan ozbiljan štoper.
Kako god okreneš, obrneš fali nam najmanje jedan ozbiljan štoper.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Gibbs-Koss-Per-Debushyrambo16 je napisao/la:Apsolutno netacno.
Umjesto koga bi ovdje igrao Chambers ?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
- Kontakt:
Sve si doktorski objasnio...ublehas je sa namjerom ovo sve uradio, nije on djaba Monreala uigravao na stoperu jer je planirao da proda Vermalena i ne dovede zamjenu bacajuci svoje standardne ublehe kako nema kvaliteta na trzistu (**** znate kako je tesko naci boljeg od Monreala). I onda ce mi neko doci ovde i pricati kako to nije njegova krivica, pa ovo nema u bosanskoj premier ligi a kamoli na najvecem nivou fudbalske igre da u sezonu udjes sa 2 stopera...Desole je napisao/la:Nije Wenger kriv sto nemamo zamjenu za Kosa i Pera? Nije li on prodao Vermalena, obecao zamjenu, slagao, te na kraju forsirao nedovoljno oporavljenog Kosa da igra. Zbog cega imamo taj long term. Kao nije bilo nikoga za kupiti, a uvjezbavao Monreala na stoperu za vrijeme Emirates kupa. A i da je Boss spreman, treba nam stoper koji ce izbaciti ocajnog Pera.
Citam sad ove novije komentare cuj Belerin je sad kao u nekim planovima bio pa sad je fol Chambers mijenjao Vermalena hahaha pa jel vas stid to govoriti i braniti Wengera kad ovaj Belerin je samo nuzdom dobio sansu on nije bio u planu da bude rezerva za beka jer da jeste ne bi retardirani Monreal igrao stopera ispred Chambersa koji je stavljan na desnog beka...
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 14 dec 2014, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Pa pricamo o rezervama.
Normalno da ne bi bio starter ali bi rasteretio Kossove tetive kad god bi se za to ukazala prilika.
Normalno da ne bi bio starter ali bi rasteretio Kossove tetive kad god bi se za to ukazala prilika.
A.F.C. Bournemouth!
BigBigBang je napisao/la:Sve si doktorski objasnio...ublehas je sa namjerom ovo sve uradio, nije on djaba Monreala uigravao na stoperu jer je planirao da proda Vermalena i ne dovede zamjenu bacajuci svoje standardne ublehe kako nema kvaliteta na trzistu (**** znate kako je tesko naci boljeg od Monreala). I onda ce mi neko doci ovde i pricati kako to nije njegova krivica, pa ovo nema u bosanskoj premier ligi a kamoli na najvecem nivou fudbalske igre da u sezonu udjes sa 2 stopera...Desole je napisao/la:Nije Wenger kriv sto nemamo zamjenu za Kosa i Pera? Nije li on prodao Vermalena, obecao zamjenu, slagao, te na kraju forsirao nedovoljno oporavljenog Kosa da igra. Zbog cega imamo taj long term. Kao nije bilo nikoga za kupiti, a uvjezbavao Monreala na stoperu za vrijeme Emirates kupa. A i da je Boss spreman, treba nam stoper koji ce izbaciti ocajnog Pera.
I ko će tebe smatrati za ozbiljnog kad kažeš da je ovo namjerno uradio ?
Hajde molim te daj nam jedan razlog da uradi ovo namjerno.
nemojte samo pričat da Wenger ubire neke pare sebi iz Arsenala, nudili su mu duplo veće plate pa ih je odbijao.
Ako je griješio ne mora značiti da je namjerno, Bože sačuvaj.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Namjerno je uradio zato sto je panj koji je sebi umisliod a je fudbalski revolucionar, najbolji takticar na svijetu, fudbalski virtuoz koji je pametniji od sviju pa konta da ce on sa krampama koje je okupio da popuni rupe kad igraca zafali eto jesi sad shvatio Wengerovu namjeru u tome da ne dovede stopera? I iz istih tih razloga nije doveo 3 godine DMF-a misli da je pametniji od drugih i da ce napraviti revoluciju u fudbalu sa panjem Artetom na DMF. A drugi razlog te namjere je sto je skrtac koji i dalje gleda kako da stedi na transferima, ocigledno mu je dovodjenje skupih igraca poput Alexisa i Ozila toliko tesko palo pa je poceo da stedi na drugim pozicijama, lukavo je skontao da dovede zvijezdu kako ga ne bi prozivali da trosi ali da zato na drugim deficitarnim pozicijama nikog ne dovede popunjavajuci iste sa polovnjacima koji uopste ne igraju te pozicije (Monreal, Arteta). Nadam se da si sad shvatio sta mislim pod tim namjerno posto ti se sve treba crtati.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Kakva psiho analiza Wengera alal ti vjera
. Nek si mi nacrtao 

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 6 gostiju.