FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

KARL HAJNC
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KARL HAJNC » 02 sep 2011, 19:26

muXmania je napisao/la:udbaši morališu, sjajno

postoji mnogo boljih načina da se oda počast žrtvama rata... Osimi su to dokazali 1000 puta.
Isti ti Osimi koji su za vrijeme proteklog rata bili ko zna gdje po svijetu i plakali za Bosnom dok je pokojni Želimir Vidović -Keli u čiju čast se igra ovaj turnir ostao zajedno sa svojim Sarajlijama da dijeli dobro i zlo i HEROJSKI dao život za svoj grad SARAJEVO

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 02 sep 2011, 19:41

KARL HAJNC je napisao/la:
muXmania je napisao/la:udbaši morališu, sjajno

postoji mnogo boljih načina da se oda počast žrtvama rata... Osimi su to dokazali 1000 puta.
Isti ti Osimi koji su za vrijeme proteklog rata bili ko zna gdje po svijetu i plakali za Bosnom dok je pokojni Želimir Vidović -Keli u čiju čast se igra ovaj turnir ostao zajedno sa svojim Sarajlijama da dijeli dobro i zlo i HEROJSKI dao život za svoj grad SARAJEVO
nemate vi ljubavi prema keliju, ovdje samo vidim mrznju prema Osimima, niste ni procitali izjave ovdje se javljate da serete
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 02 sep 2011, 19:56

Ljubav prema Keliju vam je radi furke... cak ga vecina ni ne pamti... ne znaju nista o njemu samo znaju da je igrao u Sarajevu... neki su za njeg culi preko turnira... vako nikad ne bi saznali !
ZATO NEMOJTE VISE DA OVDJE PISETE MOLIM VAS
AKO IMATE NESTO PAMETNO ZA REC SLOBODNO OVU TEMU PREKINITE!
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 02 sep 2011, 22:40

Curva_SUD je napisao/la:Ljubav prema Keliju vam je radi furke... cak ga vecina ni ne pamti... ne znaju nista o njemu samo znaju da je igrao u Sarajevu... neki su za njeg culi preko turnira... vako nikad ne bi saznali !
Ahahahhahahah ...cuj ne pamtimo ga i nebi saznali da nije turnira. Pa mnogi od nas nisu bili ni u spermiju kad je on igrao ali znamo od starijih navijaca,roditelja i raznoraznih prica da je bio velika igracina i hrabar covjek sto njegova djela i svjedoce ali znamo i sa nasih stranica na kojima se posvecuje paznja legendama kluba.

Vecina vas ovdje(na forumu ali i na tribini) je godiste izmedju 1990(citaj izmedju 18 i 20 godina) i mladje sto znaci da se ni vi ne sjecate Dzilde ali ipak igrate turnire u njegovu cast isl.Da ne ispadne da osporavam to.Legedne kluba,navijaca isl ne smiju biti zaboravljene ali nemas pravo ti da pametujes ovdje sa izjavamo da nebi ni znali za legendu klubu da nema turnira. :roll:

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 02 sep 2011, 22:47

Haj više završite. Mi ne učestvujemo na turniru, vi mislite zbog neopravdanih razloga, mi mislimo suprotno. ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 02 sep 2011, 22:52

samosarajvo je napisao/la:
Curva_SUD je napisao/la:Ljubav prema Keliju vam je radi furke... cak ga vecina ni ne pamti... ne znaju nista o njemu samo znaju da je igrao u Sarajevu... neki su za njeg culi preko turnira... vako nikad ne bi saznali !
Ahahahhahahah ...cuj ne pamtimo ga i nebi saznali da nije turnira. Pa mnogi od nas nisu bili ni u spermiju kad je on igrao ali znamo od starijih navijaca,roditelja i raznoraznih prica da je bio velika igracina i hrabar covjek sto njegova djela i svjedoce ali znamo i sa nasih stranica na kojima se posvecuje paznja legendama kluba.

Vecina vas ovdje(na forumu ali i na tribini) je godiste izmedju 1990(citaj izmedju 18 i 20 godina) i mladje sto znaci da se ni vi ne sjecate Dzilde ali ipak igrate turnire u njegovu cast isl.Da ne ispadne da osporavam to.Legedne kluba,navijaca isl ne smiju biti zaboravljene ali nemas pravo ti da pametujes ovdje sa izjavamo da nebi ni znali za legendu klubu da nema turnira. :roll:
hordezle Jle ba dosta više vašeg smaranja.Pa vi niste u stanju da organizujete turnir ni hasetu a kamo li šta drugo.Pa i ovaj turnir ne organizujete vi nego fk dobrinja ne znam šta sad hoćete.Mi ne učestvujemo i tačka,tako reko AMAR šta sad.Ovo je bila jedna seljačka navlakuša organizatora koji je 10 dana prije počeo sa najavma o učestvovanju ekipa,kontajući tako uzeti neku paru od gledalaca koji bi sigurno došli u velikom broju.Međutim AMAR rekao NE.
Zadnja izmjena: DANDY, dana/u 02 sep 2011, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 02 sep 2011, 22:55

DANDY je napisao/la:

hordezle Jle ba dosta više vašeg smaranja.Pa vi niste u stanju da organizujete turnir ni hasetu a kamo li šta drugo.Pa i ovaj turnir ne organizujete vi nego fk dobrinja ne znam šta sad hoćete.Mi ne učestvujemo i tačka,tako reko AMAR i mi to poštujemo.

JESAM LI JA JE**BEMU IGDJE SPOMENUO I KOMENTARISAO VASE IGRANJE ILI NE IGRANJE NA TURNIRU ???
Obratio sam se ovom "Curva Sud" koji se pravi pametan a zapravo nije svjestan da prica gluposti.

Sto se mene tice i bolje sto ne ucestvujete, idite pripremajte se za prvenstvo bolje vam je.

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 02 sep 2011, 22:56

Šta ćeš ovdje?

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 02 sep 2011, 22:57

Zelimir Vidovic Keli je bio ljudina i to se mora postovati,zasto Zeljo ne igra na ovom turniru nije moje da donosim zakljucke ali licno mislim da smo trebali igrati.Ljudi koji su bili u ovome gradu u najtezim godinama znaju zasto to govorim,covjek je odabrao pravu stranu u ratu izgubio zivot i najmanje sto se moze uciniti je igranje na turniru u njegovu cast,ako se ekipe boje povreda mogu izvesti kombinovane sastave a brate utakmice i sluze za uigravanje.A ovi sto pametuju o pokojnom Keliju i turniru postavicu samo jedno pitanje sta bi ovdje pisali kada bi komsije odbile da igraju na turniru koji bi se igrao u znak sjecanja na Katalinskog,Dzildu ili nekog drugog bez obzira koga organizuje.Postuj da bi bio postovan.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 02 sep 2011, 22:59

"samosarajevo", da te samo nesto pitam, ali ocekujem iskren odgovor? Recimo da Zeljo igra fenomenalno i da je otvorio sezonu sa svim pobjedama. I pocne ova prica oko turnira i Zeljo prihvati igrati. Turnir se igra na pomocnom stadionu kosevo. Dakle, govorim sve da je blistavo i sjajno, a tebe pitam, da li mislis da bi taj turnir uopste bio zavrsen???? Ja ti se mogu kladiti, da to ne bi bilo zavrseno i da bi netko na kraju dobro platio. Ne znam ako se sjecas turnira prije god, kada su se Zeljo i Sarajevo sastali prije pocetka prvensta i desila su se neke desete stvari, uletaje huligana sa nozem i slicno!!!

A pogledajmo sada sitvaciju sa realne strane. Mi spasili sezone pobjedom nad Olipkom, a sitvacija opet nestabilna. Pa ja ne znam, ko bi se tu mlatio da Zeljo izgubi taj turnir. Navijaci sa igracima, pa onda navijaci sa navijacima!!!

Ajde da vidim tvoje misljenje, ali molim te samo realno!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 02 sep 2011, 23:01

ma yebo njegovo mišljenje............

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 02 sep 2011, 23:02

Nista ja za Kelija nisam reko
ne znam puno o njemu i necu da pricam
samo sam cuo da je bio dobar i hrabar covjek
Nego govorim o Pitarima... sve je to njima radi furke
oni su sami sebi FURKA!
Kao sto rece neko ne ucestvujemo reko AMAR i gotovo!

I molim sve navijace Sarajeva da se ne javljaju vise na temu FK ŽELJEZNICAR ako nemaju sta pametno pisati

CAO!
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 02 sep 2011, 23:03

Curva_SUD je napisao/la:Nista ja za Kelija nisam reko
ne znam puno o njemu i necu da pricam
samo sam cuo da je bio dobar i hrabar covjek
Nego govorim o Pitarima... sve je to njima radi furke
oni su sami sebi FURKA!
Kao sto rece neko ne ucestvujemo reko AMAR i gotovo!

I molim sve navijace Sarajeva da se ne javljaju vise na temu FK ŽELJEZNICAR ako nemaju sta pametno pisati

CAO!
A KAKO TI ZNAS DA JE TO FURKA MOLIM TE.PREJUDICIRAS A SAMIM TI I VRJEDJAS NAS. Samo mi to odgovor, moze i na pp ako neces da kvaris temu.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 sep 2011, 23:05

Joj kome se i vi pravdate što Željo ne igra taj turnir!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 02 sep 2011, 23:06

Capt_Billy je napisao/la:"samosarajevo", da te samo nesto pitam, ali ocekujem iskren odgovor? Recimo da Zeljo igra fenomenalno i da je otvorio sezonu sa svim pobjedama. I pocne ova prica oko turnira i Zeljo prihvati igrati. Turnir se igra na pomocnom stadionu kosevo. Dakle, govorim sve da je blistavo i sjajno, a tebe pitam, da li mislis da bi taj turnir uopste bio zavrsen???? Ja ti se mogu kladiti, da to ne bi bilo zavrseno i da bi netko na kraju dobro platio. Ne znam ako se sjecas turnira prije god, kada su se Zeljo i Sarajevo sastali prije pocetka prvensta i desila su se neke desete stvari, uletaje huligana sa nozem i slicno!!!

A pogledajmo sada sitvaciju sa realne strane. Mi spasili sezone pobjedom nad Olipkom, a sitvacija opet nestabilna. Pa ja ne znam, ko bi se tu mlatio da Zeljo izgubi taj turnir. Navijaci sa igracima, pa onda navijaci sa navijacima!!!

Opet ponavljam, nisam komentarisao ucestvovanje/neucestvovanje na turniru.Bolje je sto niste, pripremajte se da se vadite iz ove rezultatske krize, bas kao sto si ti rekao.

Komentarisao sam idiota iznad koji tvrdi da je nama turnir samo furka i da mi i ne znamo zapravo ko je bio Keli i slicno. Je li to tebi,al iskreno odgovori, malo supacki govoriti? Zamisli da ja sad govorim vama kako vam Dzilda furka i slicne stvari.

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 02 sep 2011, 23:20

Sta se ovdje desava? Kitari dobili koje pakovanje vrisli i vec su Evropski prvaci, al u u bacanju kamena s ramena na Cevljanovicima. Oni znaju kome je Zeljo odao pocast....udbasi....

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 02 sep 2011, 23:23

Capt_Billy je napisao/la:"samosarajevo", da te samo nesto pitam, ali ocekujem iskren odgovor? Recimo da Zeljo igra fenomenalno i da je otvorio sezonu sa svim pobjedama. I pocne ova prica oko turnira i Zeljo prihvati igrati. Turnir se igra na pomocnom stadionu kosevo. Dakle, govorim sve da je blistavo i sjajno, a tebe pitam, da li mislis da bi taj turnir uopste bio zavrsen???? Ja ti se mogu kladiti, da to ne bi bilo zavrseno i da bi netko na kraju dobro platio. Ne znam ako se sjecas turnira prije god, kada su se Zeljo i Sarajevo sastali prije pocetka prvensta i desila su se neke desete stvari, uletaje huligana sa nozem i slicno!!!

Opet ponavljam, nisam komentarisao ucestvovanje/neucestvovanje na turniru.Bolje je sto niste, pripremajte se da se vadite iz ove rezultatske krize, bas kao sto si ti rekao.

Komentarisao sam idiota iznad koji tvrdi da je nama turnir samo furka i da mi i ne znamo zapravo ko je bio Keli i slicno. Je li to tebi,al iskreno odgovori, malo supacki govoriti? Zamisli da ja sad govorim vama kako vam Dzilda furka i slicne stvari.
Vidi, ja mislim da si ti to protumacio na drugi nacin, i misljenja sam da on nije tako zelio to reci. Ali, ajde da pogledamo sa druge perspektive, i da mi kazes jesam li upravu. Turnir o kome mi pricamo do sada nismo imali prilike opsirnije cuti u medijima. A ono sto je najtuznije od svega ovdje, je prepucavanje, tko je vise ucio za ovaj grad, Kely ili Osim i mladi i stariji. Moje misljenje na to sve bi bilo, da je to ipak malo prostacki komentarisati, jer i Kely i Osim su dali dosta za ovaj grad. E sada opet ti dolazi ona stari, gdje bosanac uvijek grijesi, a to je pitanja sa koje perspektive gledamo na sve to. Evo sto se tice mladeg Osima, mogu ti garantovati, da gdje god se ukaze prilika da se oda pocast nekome, on to i uradi. O Kelynu ne znam puno, ali su cuo da je covjek bio legenda, a sto se tice starijeg Osima, mogu ti samo postaviti ovaj video, a sama slika vrijede hiljadu rijeci!!!

[youtube][/youtube]
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 02 sep 2011, 23:25

šta raspravljate sa navijačima kluba kojeg je pušina čitav rat vodao po saudijskoj arabiji šireči istinu o bosni i oni sad raspravljaju o ivici osimu i njegovom moralu.Najveći uspjeh te turneje što su izljubili papi ruku. K :lol: ko da sad gledam kad je hamo granov krenuo da izljubi papu u obraz pa ga pirija vuče za ruku :lol:
Zadnja izmjena: nidi, dana/u 02 sep 2011, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 02 sep 2011, 23:28

Dzilda je bio vodja navijaca Zelje, kakve vi veze imate s ovim covjekom, sta se provaljujete ba ?

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 02 sep 2011, 23:30

KARL HAJNC je napisao/la:Isti ti Osimi koji su za vrijeme proteklog rata bili ko zna gdje po svijetu i plakali za Bosnom dok je pokojni Želimir Vidović -Keli u čiju čast se igra ovaj turnir ostao zajedno sa svojim Sarajlijama da dijeli dobro i zlo i HEROJSKI dao život za svoj grad SARAJEVO
Ivica Osim je u to vrijeme bio selektor Jugoslavije i trener Partizana, sto znaci da ga je rat zatekao u Beogradu. Isti taj Ivica Osim je dao ostavku na te funkcije kad je pocela agresija na BiH.

[youtube][/youtube]

Pogledao si garant ovaj video i prije i opet imas obraza pisati tako o Ivici! Sta je trebao, da se vrati u Sarajevo koje je vec bilo u ratu? Garant bi se ti vratio?
Kad vec spominjes Osima, sto ne napises gdje su bile legende tvog kluba ..

I kad vec spominjes ko je gdje bio sjeti se ekipe koja je u ratu izasla (pobjegla) iz grada i otisla u Saudijsku Arabiju. Da li su se vratili poslije odigravanja utakmice ...

Pokojni Keli je bio LJUDINA ali nije bio jedini sportista koji se borio za ovaj grad. Nazalost, bii je jedan od onih rjetkih koji su poginuli!
Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 02 sep 2011, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, Paromlinac i 25 gostiju.