Šta je smiješno, krenut će nas opet nekad valjda.Eisenbahner1921 je napisao/la:Hajmo se prisjetiti one izjave da su bili najtrofejniji ali ih je malo stalo AHAHHAHAHAAAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHA
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma htio sam reci jedna za 70 godina ba, isti **** 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Zamisli u koliko podredjenom polozaju moras biti po pitanju argumenata, da kao isti uzimas vremensku razliku izmedju osvojenih trofeja.
Životni saputnik! 1921
- TobeYarabi
- Kontakt:
ali su za tih 70 godina imali vise sudskih presuda za namjestanje nego svi ostali klubovi zajednoMortemHz je napisao/la:Ma htio sam reci jedna za 70 godina ba, isti ****

Drhtite li pitari, sve je bliža!

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mi nemamo titule a imamo zvijeduVirtu4l je napisao/la:Drhtite li pitari, sve je bliža!

Nad tobom sunce najljepše sja
Dok proguglaju sta znaci ova zvijezda onda ce ti odgVirtu4l je napisao/la:Drhtite li pitari, sve je bliža!

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Nek' ništa ne guglaju, ako ovim tempom nastave osvajati trofeje neće im trebati prije narednog stoljeća.Zeljo92 je napisao/la:Dok proguglaju sta znaci ova zvijezda onda ce ti odg
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ssad ih je malo stalo pa cemo vidjetVirtu4l je napisao/la:Nek' ništa ne guglaju, ako ovim tempom nastave osvajati trofeje neće im trebati prije narednog stoljeća.Zeljo92 je napisao/la:Dok proguglaju sta znaci ova zvijezda onda ce ti odg

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Kako ono ide, koliko treba titula (kupova) za ovu zvjezdicu? Jedna automatski ide za osvojenu LŠ?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zavisi od drzave do drzave, 1-3-5-10. Meni je licno najbolje kad je 10 a i najvise vremena je potrebno. Za ligu prvaka dobijes jednu a neki samo to drze, ovi najbolji.marconato je napisao/la:Kako ono ide, koliko treba titula (kupova) za ovu zvjezdicu? Jedna automatski ide za osvojenu LŠ?

Uglavnom je pravilo da zvijezda znači 10 titula. Neki savezi su uveli kao legitimno da se stavi i za 5 titula.marconato je napisao/la:Kako ono ide, koliko treba titula (kupova) za ovu zvjezdicu? Jedna automatski ide za osvojenu LŠ?
Npr, Juventus uopšte nije stavio treću zvjezdicu, jer su im oduzeli one dvije titule, pa kad su imali 30, priznato im je 28, pa čak i kad su napunili "legitmnih" 30, opet je nisu stavili. Nisam siguran da se jedna dobija za LŠ, to je više slobodne prirode ja mislim.
Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 26 apr 2017, 00:04, ukupno mijenjano 2 puta.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ako je tako, mi bi trebali imati 3 umjesto ove 2 zvjezdice..2 za 20 + titula i jos jedna za ligu sampiona...MortemHz je napisao/la:Zavisi od drzave do drzave, 1-3-5-10. Meni je licno najbolje kad je 10 a i najvise vremena je potrebno. Za ligu prvaka dobijes jednu a neki samo to drze, ovi najbolji.marconato je napisao/la:Kako ono ide, koliko treba titula (kupova) za ovu zvjezdicu? Jedna automatski ide za osvojenu LŠ?

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Medikament
- Kontakt:
pretpostavljam da u našem savezu pojma nemaju i da ima to pravilo a kamoli da su ga negdje uveli 

sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
- TobeYarabi
- Kontakt:
zeljo je LŠ osvojio prije nego je zvezda osnovanamarconato je napisao/la:Kako ono ide, koliko treba titula (kupova) za ovu zvjezdicu? Jedna automatski ide za osvojenu LŠ?

Vama se bliži treća.marconato je napisao/la:Kako ono ide, koliko treba titula (kupova) za ovu zvjezdicu? Jedna automatski ide za osvojenu LŠ?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
2 iznad i 1 na grbu, sve je okmarconato je napisao/la:Ako je tako, mi bi trebali imati 3 umjesto ove 2 zvjezdice..2 za 20 + titula i jos jedna za ligu sampiona...MortemHz je napisao/la:Zavisi od drzave do drzave, 1-3-5-10. Meni je licno najbolje kad je 10 a i najvise vremena je potrebno. Za ligu prvaka dobijes jednu a neki samo to drze, ovi najbolji.marconato je napisao/la:Kako ono ide, koliko treba titula (kupova) za ovu zvjezdicu? Jedna automatski ide za osvojenu LŠ?

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa inace se jedno takmicenje racuna, ne kombinuje se.marconato je napisao/la:Ako je tako, mi bi trebali imati 3 umjesto ove 2 zvjezdice..2 za 20 + titula i jos jedna za ligu sampiona...MortemHz je napisao/la:Zavisi od drzave do drzave, 1-3-5-10. Meni je licno najbolje kad je 10 a i najvise vremena je potrebno. Za ligu prvaka dobijes jednu a neki samo to drze, ovi najbolji.marconato je napisao/la:Kako ono ide, koliko treba titula (kupova) za ovu zvjezdicu? Jedna automatski ide za osvojenu LŠ?
Da da, ako se samo titule u prvenstvu gledaju..Virtu4l je napisao/la:Vama se bliži treća.marconato je napisao/la:Kako ono ide, koliko treba titula (kupova) za ovu zvjezdicu? Jedna automatski ide za osvojenu LŠ?
Moze i takopinoglavi je napisao/la: 2 iznad i 1 na grbu, sve je ok

- TobeYarabi
- Kontakt:
hocel zeljkan staviti zvijezdu sa polumjesecom ili samo polumjesec?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.