http://int.soccerway.com/international/ ... =HP_POP_12" onclick="window.open(this.href);return false;HaHu1x2 je napisao/la:na kojoj str ono mogu gledati ko sudi koju tekmu
Samo odaberi utakmici i klikni na sudiju. Imas tu svu statistiku.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
http://int.soccerway.com/international/ ... =HP_POP_12" onclick="window.open(this.href);return false;HaHu1x2 je napisao/la:na kojoj str ono mogu gledati ko sudi koju tekmu
jos bitnije vratio je se i Pazzo ( Pazzini ) koliko ga samo gotivim to je nevjerovatno, ali ne vjrujem da ce zaigrati veceras, mada ako bude potrebno ( a nadam se da nece ) ima da uleti u igru..HaHu1x2 je napisao/la:ma ja, to ja cekam, danas niko milanu ne vjeruje, a el sharaawy se vratio, ajax mora napasti a milan ce pobjediti .gringonjaOnajDrugi je napisao/la:mislim da ce veceras i poslednja dva talijanska kluba zijaniti, odnosno milan i napoli izgubiti!
bevanda4 je napisao/la:HAHAHAHAHHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!bevanda4 je napisao/la: ako netko ne zna kako proljepšat jutro uz kafu, evo jedan indij(an)ski tiket!
Mohun Bagan - Mumbai FC / 1X @1,20
Salgaocar - East Bengal FC / X2 @1,40
Rangdajied Utd - Pune FC / X2 @1,40
Mohammedan SC - Bengaluru FC / X2 @1,35 [/b]
Ukupna kvota: 3,1752 (čitaj: banka!)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.... nemam riječi, jednostavno nemam riječi..
1-2 je bilo u 90+..
3-2 završi utakmica..
u međuvremenu svu lovu sa računa potrošio jer sam mislio da dolazi dobitak sa ovog tiketa.. Ali ne... Naravno da neće doći.. Da ne spominjem kako je utakmica umjesto 92-93 minute trajala 100 i kusur.. Što reći
ŠTO REĆI ?
diego simeoneElLoco7 je napisao/la:zna li neko u kakvom sastavu ce veceras igrati Aletico Madrid?
http://rs.soccerfame.com/match/371299/a ... drid/porto" onclick="window.open(this.href);return false; - nepotvrdjeni sastavi ..ElLoco7 je napisao/la:zna li neko u kakvom sastavu ce veceras igrati Aletico Madrid?
sarajevo81 je napisao/la:diego simeoneElLoco7 je napisao/la:zna li neko u kakvom sastavu ce veceras igrati Aletico Madrid?
ni na kraj mi pameti da se nedavo Deng povrijedio...cccedoox je napisao/la:Da se isprati uz Mirzu.
Brooklyn Nets @ 1.75
Chicago Bulls @ 1.30
San Antonio Spurs @ 1.25
kv.2,84
gudlakiram
edoox je napisao/la:ni na kraj mi pameti da se nedavo Deng povrijedio...cccedoox je napisao/la:Da se isprati uz Mirzu.
Brooklyn Nets @ 1.75
Chicago Bulls @ 1.30
San Antonio Spurs @ 1.25
kv.2,84
gudlakiram
cibona-oostende over 157 @1,70 oostende igra otvoreno, na kos vise..cibosi iako u rasulu mora ih negdje krenuti(valjda)
Holandija - Kongo over 53@ 1,70 cisto jer veci broj utakmica zavrsava u overu..holandija ce preko 4o dati. (valjda ove mogu 15-tak)
kv.2,89
u max betu bi ti dobitak bio na isti ulog 25.89 ..fixator je napisao/la:Šalke - Bazel 2+ @ 1.13
Marsej - Dortmund 2+ @ 1.10
Napoli - Arsenal 2+ @ 1.11
Atletiko M - Porto 2+ @ 1.21
Milan - Ajaks 2+ @ 1.16
Austrija - Zenit 2+ @ 1.14
-------------------------------------
uplata : 9.25 KM
dobitak : 20.44 KM
PREMIER
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.