Ma daj džabe se sa tobom raspravljati, ti njega braniš zbog nekih tamo titula iz prošlog stoljeća.rambo16 je napisao/la:"Pravljenje igrača" kao argument protiv Wengera?
Znam da se i ti zayebavaš
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
rambo drka na wengera, ne vidim što bi ga drugačije branio ovoliko
Wengera je pregazilo vrijeme i vrijeme je da ode časno ako se bilo šta časnim može nazvati kad je u pitanju Wenger.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Utakmica za 15 minuta nabijem vas sve
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!

Čobanski izrazi balavčina je nešto što me najviše nervira.
Ako već imate opciju "ignore" molim vas iskoristite je.
Ne tjeram vas da pišete,ali samo nemojte čobanisanja.
A.F.C. Bournemouth!
Slazem se za Njemacku. Tamo kad je Bayern oslabljen, mnogi mogu uzeti titulu.rambo16 je napisao/la:U svojoj avliji nazivaj ljude "bidonima" i psuj kao kočijaš.(ako si meni to namijenio)QUARTERBACK je napisao/la:Jao s kakvim bidonom raspravljamo dan te ne yebo mrš
@zeljo
U Švabiji je bilo dovoljno da skuckaš iole jači tim i bit ćeš u vrhu (dok Bayo nije uspostavio dominaciju)
U Ligi Prvaka je druga prica. Tu se vidi ko koliko zna. Klopp je medju prvima obezbijedio prolaz i vise nego dominantno. Prve 4 uzeo sa lakocom i onda zadnje dvije sa pola gasa uzeo samo bod. Toliko mu je trebalo.
-
- Kontakt:
Da mi im vratili na Emiratima kad su oni vec osigurali prvo mjesto svim pobjedama u grupi a nama trebala pobjeda da budemo drugi jer je neugodni Anderleht puhao za vratom.
Svi znamo u kakvom je stanju Arsenal od 2005 sto se tice finansija, sad to stanje uporedi sa Dortmundom od preuzimanja Kloppa transfere, plate i tako to...ako smo mi u banani finansijskoj sta reci za njih onda?
Samo sam cekao momenat da ces da omalovazavas Bundesligu kao ligu, nema veze i tu cemo da ti dokazemo da si u krivu...pazi ja sam uvijek govorio da je epl najaci na svijetu sto i jeste ali omalovazavati titule u ligi zemlji svjetskih prvaka, ligi koja ove godine jedina ima 4 predstavnika u osmini finala LP a i prosle godine su imali, ligi koja zadnje dvije godine ima najbolji koeficijent na kraju te sezone i ti tu na tako smijesan nacin omalovazvas titule te lige kao ne mogu se porediti kao da pricamo o titulama osvojenim u Portugalu ili Holandiji pa da se ne moze porediti...jos kad skontas da je titule te uzeo ispred generacije Bayerna koja je za godinu dvije odigrala mozda i najdominantiju sezonu u historiji fudbala koja je sve osvojila, znacaj Klopovog uspjeha je jos veci...
Svi znamo u kakvom je stanju Arsenal od 2005 sto se tice finansija, sad to stanje uporedi sa Dortmundom od preuzimanja Kloppa transfere, plate i tako to...ako smo mi u banani finansijskoj sta reci za njih onda?
Samo sam cekao momenat da ces da omalovazavas Bundesligu kao ligu, nema veze i tu cemo da ti dokazemo da si u krivu...pazi ja sam uvijek govorio da je epl najaci na svijetu sto i jeste ali omalovazavati titule u ligi zemlji svjetskih prvaka, ligi koja ove godine jedina ima 4 predstavnika u osmini finala LP a i prosle godine su imali, ligi koja zadnje dvije godine ima najbolji koeficijent na kraju te sezone i ti tu na tako smijesan nacin omalovazvas titule te lige kao ne mogu se porediti kao da pricamo o titulama osvojenim u Portugalu ili Holandiji pa da se ne moze porediti...jos kad skontas da je titule te uzeo ispred generacije Bayerna koja je za godinu dvije odigrala mozda i najdominantiju sezonu u historiji fudbala koja je sve osvojila, znacaj Klopovog uspjeha je jos veci...
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 13 dec 2014, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ovdje se više ne prati klub zbog kluba i navijanja nego zbog pljuvanja Wengera.
Jeste mi jadni navijači
Jeste mi jadni navijači

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Ozymandias
- Kontakt:
Uvijek ista rasprava, za i protiv Wengera.
Ocekujem pobjedu danas, Sancho i Welbeck strijelci.

Ocekujem pobjedu danas, Sancho i Welbeck strijelci.

Kakve veze ima što su oni svjetski prvaci sa jačinom lige kad u tim Svjetskim prvacim u starnih 11 je haman 50% igrača Baye?
I tada kad je Klop posvajao,oni nisi bili svjetski prvaci niti su imali najbolji koeficijent!
Eee baš zato je Klopp potonuo. Počeli svi igrat fudbal u Švabiji
I tada kad je Klop posvajao,oni nisi bili svjetski prvaci niti su imali najbolji koeficijent!
A.F.C. Bournemouth!
Veza Cazorla-OX-Flamini ima da izdominira danas... 

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
- Kontakt:
Bas, umjesto da hvalimo i uzivamo u ovom blagostanju mi kritijujemo djeces to...Umjesto da uzivamo u tome sto nam je vodja omogucio da gledamo virtuoza Cazorlu kao najkonstantnijeg igraca ove sezone, sto je omogucio da gledamo Debuchya i Monreala kao stopere, sto je omogucio da nam napad predvodi nekad Yaya Sanogo a kad je bolje onda gol masina Giroud, sto gledamo panja Flaminija u prvoj postavi kad je drugi panj Arteta povrijedjen, sto igraci se povrijede i misteriozno nestaju tako npr. Koscielny se vrati odigra dvije pa nestane, pa se i ona kokos Walnut vrati pa nestane odjednom, mali Gnabry odusevi talentom ali nestane evo nema ga godinu dana ne zna mu se trag...ma uzivancija... 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
rambaneeeeeee čobaneeee izašli tiiii puleni na terennnnn idi gledajjjjjjj
One Arsene Wenger !
Pa super, Wenger ima najbolju rotaciju na svijetu, jel tako rambo.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
-
- Kontakt:
50% igraca svjetskih prvaka su iz Bayerna koji koliko se sjecam zadnji put kad sam gledao tabele nastupa u Bundesligi, taj isti Bayern koji je kasnije izdominirao evropu i svijet je dvije godine gledao u ledja Klopovom Dortmundu i jos se pojacavao iz istogrambo16 je napisao/la:Kakve veze ima što su oni svjetski prvaci sa jačinom lige kad u tim Svjetskim prvacim u starnih 11 je haman 50% igrača Baye?

Opet ti kazem poceli su svi igrati fudbal u Svabiji samo voajerov Arsenal izgleda nije poceo da igra fudbal jer ga je Dortmund hladno izdominirao u grupi i zavrsio ispred njega.
Ni zuti karton, oj sudije Bože
Kakav krvnicki start na najboljeg igraca u ligi :O a sudija nista, nije da nismo navikli...
Tiote je trebao dobiti zuti. Crveni bi mozda bio previse..
Zamalo 1:0. Mert.
Zamalo 1:0. Mert.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.