English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ko lik sto kaze da je skoro prohodao sa zenskom zato sto su bili skupa u istoj prostoriji, pa je kao malo falilo 

ARSENAL4ever
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Isto Arsenal.Nijedan dan nisu proveli na prvom mjestu,a nadali se necemuFuerza je napisao/la: ↑24 jul 2025, 23:39Brate, šta ste se borili. Bili drugi na tabeli ukupno 4 kola u cijeloj sezoni.soxx je napisao/la: ↑24 jul 2025, 23:23Spremni smo za borbu, nismo za titulu.superFrankie je napisao/la: ↑24 jul 2025, 22:11Kako licemjerni navijaci Liverpoola, uopste nisam iznenadjen.Još nas prozivaju zato sto nismo delulu i sto smo svjesni da jos nismo spremni za borbu za titulu kako stvari stoje
I prosle godine se borili 15ak kola. Ove godine makar 25 a ak se sve poklope ova strasna pojacanja, titula se vraca u london.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
16 kolo. 3 boda iza liverpula.Fuerza je napisao/la: ↑24 jul 2025, 23:39Brate, šta ste se borili. Bili drugi na tabeli ukupno 4 kola u cijeloj sezoni.soxx je napisao/la: ↑24 jul 2025, 23:23Spremni smo za borbu, nismo za titulu.superFrankie je napisao/la: ↑24 jul 2025, 22:11Kako licemjerni navijaci Liverpoola, uopste nisam iznenadjen.Još nas prozivaju zato sto nismo delulu i sto smo svjesni da jos nismo spremni za borbu za titulu kako stvari stoje
I prosle godine se borili 15ak kola. Ove godine makar 25 a ak se sve poklope ova strasna pojacanja, titula se vraca u london.
I nakon toga niko nije vise ni bio blizi liverpulu
Al hajd ja makar kazem borili se 16 kola.
Topnici se kao borili cijelu sezonu, oni kao spremni za borbu.

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Dzokeres 15 golova u 26 nastupa za repku. Dok svedski Demirovic ima isti broj golova u duplo vise nastupa (52).

Nakon Hazarda je Perez odlučio da dovodi pojačanja za džaba.
P.S. Ko bi rekao da Arsenal nije uspio prodati nikog za više od 38 miliona.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- JayCatwright
- Kontakt:
jeko ovaj kakarut ?
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Mosquera
Zubimendi
Madueke
Noorgard
Gyokeres
Eze
Jel vas strah?!
Rođen s tobom da budem
- JayCatwright
- Kontakt:
mene je jedino strah martaFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑25 jul 2025, 09:10Mosquera
Zubimendi
Madueke
Noorgard
Gyokeres
Eze
Jel vas strah?!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Dugo je do marta sad prvo ide ova ljetna faza optimizma iz plavog dijela londonaJayCatwright je napisao/la: ↑25 jul 2025, 09:23mene je jedino strah martaFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑25 jul 2025, 09:10Mosquera
Zubimendi
Madueke
Noorgard
Gyokeres
Eze
Jel vas strah?!
Rođen s tobom da budem
Da li je Gyokeres bolji od Ekitikea i Isaka?
Ovo sto kaze za Isaka da je sklon ozljedama, pa samim tim ne razumijem cijenu koja se stavlja za njega kad je s vremena na vrijeme odsutan s terena
ARSENAL4ever
sta mislis mogu li ove sezone sta u LP.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑25 jul 2025, 09:26Dugo je do marta sad prvo ide ova ljetna faza optimizma iz plavog dijela londonaJayCatwright je napisao/la: ↑25 jul 2025, 09:23mene je jedino strah martaFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑25 jul 2025, 09:10
Mosquera
Zubimendi
Madueke
Noorgard
Gyokeres
Eze
Jel vas strah?!
Po treci put da bude London centar svijeta, tacnije po cetvrti put. Neki dan je bio.
- JayCatwright
- Kontakt:
34 utakmice u ligi počeo prošle sezone, preko 3300 minuta u svim takmičenjima, šta baljezgaš bolan ?
i Arsenal je htio Isaka, ali niti imaju para, niti on hoće tamo. Tako ti to bude kad dovedeš 15 zadnjih veznih u 3 godine
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Mogu ako se baš potrudesoxx je napisao/la: ↑25 jul 2025, 09:40sta mislis mogu li ove sezone sta u LP.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑25 jul 2025, 09:26Dugo je do marta sad prvo ide ova ljetna faza optimizma iz plavog dijela londona
Po treci put da bude London centar svijeta, tacnije po cetvrti put. Neki dan je bio.
Rođen s tobom da budem
Isak je poslije Kanea najkomletniji napadac u Europi, svaki segment igre je na najvisem nivou. Ne postoji univezum u kojem je Gyokeres bolji igrac od njega.
Srce, čast i ponos!
- Quartararo
- Kontakt:
Arsenal ne može ni na sokeru uzet LP. Ustvari bilo kakav evropski trofej.soxx je napisao/la: ↑25 jul 2025, 09:40sta mislis mogu li ove sezone sta u LP.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑25 jul 2025, 09:26Dugo je do marta sad prvo ide ova ljetna faza optimizma iz plavog dijela londona
- sarajevskiMarlboro
- Kontakt:
Nešto kontam da Chelsea ima potencijala za dobar rezultat ove sezone, ali ne znam koliko će ih ovaj kup poremetiti. Izgubili su dobar dio predsezone i nešto će morat žrtvovat. Ili pripreme ili odmor igrača. Ako se igrači ne odmore kako treba vrlo vjerovatno bi mogli pasti poslije Nove godine. Nadam se samo da neće biti povreda. S druge strane sa kraćim pripremama je teže pripremiti ekipu za novu sezonu. Tu se postavljaju temelji za cijelu sezonu, tempira se forma, uigravaju nove taktike i uklapaju novi igrači.
A ovo za Isaka mi je i dalje nevjerovatno. Nikad nisam ni pomislio da bi mogli doći i Ekitike i Isak. Uvijek sam mislio da samo jedan opcija. Čekam da se to fakat dogodi
A ovo za Isaka mi je i dalje nevjerovatno. Nikad nisam ni pomislio da bi mogli doći i Ekitike i Isak. Uvijek sam mislio da samo jedan opcija. Čekam da se to fakat dogodi
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- Quartararo
- Kontakt:
Kome, zašto? Valja opravdati uloženi novac. Ispadanje u kvoteru LP i kiks u ligi se smiješi. Biti će opasnih prozivki.kakarut je napisao/la: ↑24 jul 2025, 17:44Ne brini dolazi i IsakQuartararo je napisao/la: ↑24 jul 2025, 12:08Etikitaka koji ni u farmerskoj nije bio neka igračina. Bit će ih slatko podjebavat kad flopa zajedno sa staklenkom Wirtzom.![]()
Ima da vam čirevi pucaju![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.