RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
a de mi reci te ovo .. cujem po gradu se prica da bi se moglo pješke ic do vrapcica posto je 30 god RA ! 

-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Mont0 je napisao/la:Krsta me bole nesto
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Ko će bola` do Vrapcica pjeske, do Sjevernog umrem 

Valdes, Puyol, Pique, Xavi, Iniesta, Busquets, Messi, Pedro, Bojan...... Made in LA MASIA
hahah pa i meni je tu kraj negdje pa zato i pitam jel to istina xDRsehaA je napisao/la:Ko će bola` do Vrapcica pjeske, do Sjevernog umrem

Jos ti brate sa Tekije, to se racuna duploRATekija je napisao/la:hahah pa i meni je tu kraj negdje pa zato i pitam jel to istina xDRsehaA je napisao/la:Ko će bola` do Vrapcica pjeske, do Sjevernog umrem

ja bratedrH je napisao/la:Jos ti brate sa Tekije, to se racuna duploRATekija je napisao/la:hahah pa i meni je tu kraj negdje pa zato i pitam jel to istina xDRsehaA je napisao/la:Ko će bola` do Vrapcica pjeske, do Sjevernog umrem![]()

-
- Kontakt:
padobranac1978 je napisao/la:[youtube][/youtube]Mont0 je napisao/la:Krsta me bole nesto
Hahahaha, u redu je Reufe....
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Sretno rodjeni , da otresete zrinje 

Poslo bi nas 5000 doslo bi nas 50 pjehe u Vrapcice
.

Samo jedan klub Velež Mostar
Hahahah tako ti je brate ali za Rođene i puzat do Vrapčića ako trebaAdnel je napisao/la:Poslo bi nas 5000 doslo bi nas 50 pjehe u Vrapcice.

Valdes, Puyol, Pique, Xavi, Iniesta, Busquets, Messi, Pedro, Bojan...... Made in LA MASIA
Mislim da je to losa ideja pola ce nas crknut do vrapcica a brato treba navijat citavih 90 min al ako se krene pjehe idem brate hercegovka loza ti daje pogon na sva 4 

JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
- Giallorossi
- Kontakt:
momci sretno u nastavku sezone ,nadam se da ce te ostati u ligi

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Hercegovka, hercegovkanisko je napisao/la:Mislim da je to losa ideja pola ce nas crknut do vrapcica a brato treba navijat citavih 90 min al ako se krene pjehe idem brate hercegovka loza ti daje pogon na sva 4
najbolja je loza
ona grije, ona grije
armiju tifoza

- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
jaka ti ta drzava, LOLrossoner je napisao/la:
Sad kao svi trebamo za Velež navijat'... Ne kažem da mi niste dragi već ti glupa konstantacija.
DRŽAVA "ŽELJO" !
Vezlez, samo trpaj i manjem Mostarskom klubu i manjem Sarajevskom
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Alo komsija zivimo u istom kvartu da mi je znat koji si od ovih hajvana sa TekijeRATekija je napisao/la:a de mi reci te ovo .. cujem po gradu se prica da bi se moglo pješke ic do vrapcica posto je 30 god RA !

hahhahaha da ti je znat a krle ahhahahahaAdnel je napisao/la:Alo komsija zivimo u istom kvartu da mi je znat koji si od ovih hajvana sa TekijeRATekija je napisao/la:a de mi reci te ovo .. cujem po gradu se prica da bi se moglo pješke ic do vrapcica posto je 30 god RA !
Taman igram managera,i dovodim nekog igraca iz Argentine,18 g.,covjek odbio Barcelonu,At.Madrid,Man.City, Sevillu,Juventus da bi dosao meni u Velez 

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Imam ja ovde dobru stelu sredicu ti Ban ako mi ne kazes ko siRATekija je napisao/la:hahhahaha da ti je znat a krle ahhahahahaAdnel je napisao/la:Alo komsija zivimo u istom kvartu da mi je znat koji si od ovih hajvana sa TekijeRATekija je napisao/la:a de mi reci te ovo .. cujem po gradu se prica da bi se moglo pješke ic do vrapcica posto je 30 god RA !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.