Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

JTS
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la JTS » 26 jul 2013, 03:21

eno debilni sport prenosi tvrdje 'Gazzette dello Sport' kako se PSG raspituje za Mireta .. uh, ako je istina, Mire ne razmišljaj ni sekunde, odmah idi tamo :D

svakako nemaju playmakera, Verratti je blijed, mogao bi nazad u Italiju, a Pastore svakako nije playmaker :mrgreen:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 26 jul 2013, 07:02

Auu to bi bilo zesce Mire u PSG :)
Zamislite Mire pita loptama Ibragu i Cavanija
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 26 jul 2013, 11:40

Ako ima istine u ovoj novoj prici, PSG na zalost nece pristat na ponudu. To je fakticki isto kao da su im ponudili Pjanica za Pastorea a ne Pjanica + 15 mil. za Pastorea. Za one bogatase je 15 miliona Eura sica.

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 26 jul 2013, 11:45

Teško da će dati Pastorea.
FK Željezničar
Chelsea FC

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 jul 2013, 20:00

" onclick="window.open(this.href);return false;

Aris - Roma live

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 26 jul 2013, 21:21

Izgleda da je Pjanic naucio talijanski dovoljno. Definitivno odlazi, a da li ce u Rusiju ili Francusku, ko zna.
A mozda bude i iznenadjenja, jer ni Tottenham nije definitivno odustao.

Kako god bilo, ako je i bilo sumnje da Mire odlazi iz Rome, sada je definitivno sigurno. nadam se da ce to biti PSG. Ipak je to njegov teren i tu se najbolje snalazio.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 26 jul 2013, 21:24

milomlat je napisao/la: Kako god bilo, ako je i bilo sumnje da Mire odlazi iz Rome, sada je definitivno sigurno.
sta je to bilo? izgleda da sam nesto propustio :?

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 26 jul 2013, 21:24

prelazi u Lazio :mrgreen:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 26 jul 2013, 21:28

Evil Genius II je napisao/la:
milomlat je napisao/la: Kako god bilo, ako je i bilo sumnje da Mire odlazi iz Rome, sada je definitivno sigurno.
sta je to bilo? izgleda da sam nesto propustio :?

Propustio si prvo poluvrijeme cini mi se. Gledas tekmu?

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 26 jul 2013, 21:29

gledam ali ne vidjoh nista sto bi znacilo da definitivno ide iz rome da prostis :D

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 26 jul 2013, 21:32

Evil Genius II je napisao/la:gledam ali ne vidjoh nista sto bi znacilo da definitivno ide iz rome da prostis :D

pa ako tebi ona njegova igra lici na molbu za ostanak u Romi, onda nismo gledali istu tekmu. Bio je skoro neprimjetan, i to ne zato sto je ignoriran od suigraca, nego zato sto je ocito nezainteresiran. Ako to nije molba za transfer , ja ne znam sta je.

I pogledaj igru Rome nakon poluvremena i uporedi. neuporedivo.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 26 jul 2013, 21:37

milomlat je napisao/la:
Evil Genius II je napisao/la:gledam ali ne vidjoh nista sto bi znacilo da definitivno ide iz rome da prostis :D

pa ako tebi ona njegova igra lici na molbu za ostanak u Romi, onda nismo gledali istu tekmu. Bio je skoro neprimjetan, i to ne zato sto je ignoriran od suigraca, nego zato sto je ocito nezainteresiran. Ako to nije molba za transfer , ja ne znam sta je.
Pa kad je to on blistao????
On i martinela su u pet deka...Ne moze se opstajati u velikom klubu od slobodnog udarca i proslijedjivanja lopte kao da je vruc krompir...
5 godina mi cekamo tu utakmicu u kojoj je on lider, osim sto smo zaradili dioptriju drugo nista...
Ciro je njega najbolje procijenio i drzao na klupi... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 26 jul 2013, 21:38

milomlat je napisao/la: Bio je skoro neprimjetan, i to ne zato sto je ignoriran od suigraca, nego zato sto je ocito nezainteresiran. Ako to nije molba za transfer , ja ne znam sta je.
izvini al' haman da ne znas sta je.
miralem je u ovoj utakmici testiran na poziciji registe tj povucenog playmakera za razliku od proslih utakmica gdje je bio nesto ofanzivniji. garcia pokusava uigrati tu ofanzivniju varijantu veznog reda bez klasicnog zadnjeg veznog (DDRa) gdje ima jednog tehnicara (pjanic), jednu mrcinu (strootmana) i jednog trkaca (marquinho) s obzirom da igraju protiv ekipe koja je totalno defanzivno orjentisana, a upravo slicne ekipe ocekuju romu u ligi.

ako hoces nezainteresovanost i molbu za transfer pogledaj osvalda :D
milomlat je napisao/la: I pogledaj igru Rome nakon poluvremena i uporedi. neuporedivo.
totti

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 26 jul 2013, 21:41

:ugeek:
gringobih je napisao/la:
milomlat je napisao/la:

On i martinela su u pet deka...Ne moze se opstajati u velikom klubu od slobodnog udarca i proslijedjivanja lopte kao da je vruc krompir...
5 godina mi cekamo tu utakmicu u kojoj je on lider, osim sto smo zaradili dioptriju drugo nista...

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 26 jul 2013, 21:42

gringobih je napisao/la:
milomlat je napisao/la:

Na svakoj utakmici repke, sto je meni najbitnije. On, Dzeko, Ibisevic, Misimovic i Lulic sto daju za repku je neprocjenjivo, i iskreno me zaboli kako igra u klubu, samo kazem. A ako ces vec tako, onda se sjeti da Lyon nije mogao bez njega do povrede. Tek kad se povrijedio i njegovo mjesto zauzeo onaj francuski kloc, ne sjecam mu se ni prezimena, od tada je postao previse oprezan. kako god bilo, on je vec sa 20 dokazao da je svjetska klasa. sad mu je 23, i ima bar jos par godina da pokaze da se radi o vanserijskom ofenzivnom veznjaku, u sto ne sumnjam da ce uspjeti.

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 26 jul 2013, 21:44

Evil Genius II je napisao/la:
milomlat je napisao/la: Bio je skoro neprimjetan, i to ne zato sto je ignoriran od suigraca, nego zato sto je ocito nezainteresiran. Ako to nije molba za transfer , ja ne znam sta je.
izvini al' haman da ne znas sta je.
miralem je u ovoj utakmici testiran na poziciji registe tj povucenog playmakera za razliku od proslih utakmica gdje je bio nesto ofanzivniji. garcia pokusava uigrati tu ofanzivniju varijantu veznog reda bez klasicnog zadnjeg veznog (DDRa) gdje ima jednog tehnicara (pjanic), jednu mrcinu (strootmana) i jednog trkaca (marquinho) s obzirom da igraju protiv ekipe koja je totalno defanzivno orjentisana, a upravo slicne ekipe ocekuju romu u ligi.

ako hoces nezainteresovanost i molbu za transfer pogledaj osvalda :D
milomlat je napisao/la: I pogledaj igru Rome nakon poluvremena i uporedi. neuporedivo.
totti

Pa za razliku od njega Totti ima neogranicen kredit, on nema. Kao ofenzivni vezni on bi na skoro svakoj osim na krilnim pozicijama trebao da pokazuje svoj maksimum. Veceras je bilo ocito da jedva ceka da ga ****. I za razliku od nekih ovdje, ja sam uvjeren da Mire jedva ceka da ode, makar to bilo i u Zenit, sto je 'najgora opcija' po nekima, a po meni i nije tako losa. Sigurno bi igrao LP, a to je njegov teren.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 26 jul 2013, 21:45

U kojoj to vaznoj-teskoj-odlucujucoj utakmici za nas je on blistao????? :roll:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 26 jul 2013, 21:48

Ide u Arsenal 99% trenutno Roma pregovara oko Gervinha a svi znamo da Wenger zeli Pjanu ;-)
G BUSSA BUSS

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 26 jul 2013, 21:49

napisah ja davno ovdje: miralem ostaje u romi minimalno jos jednu sezonu , a ne bi me cudilo i da produzi ugovor. ja sam mislio da vi imate neke insajderske informacije koje sam ja propustio ali sam se prevario :D pozdrav

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 26 jul 2013, 21:51

gringobih je napisao/la:U kojoj to vaznoj-teskoj-odlucujucoj utakmici za nas je on blistao????? :roll:
Da gledas tekme umjesto sto smisljas kako ces provocirati ljude po forumu mozda bi i znao. pises iste ovakve budalastine na temama vecine reprezentativaca.
Besposlicar kakvog nema na forumu...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, Sheyi, Zglavkar i 55 gostiju.