svakako nemaju playmakera, Verratti je blijed, mogao bi nazad u Italiju, a Pastore svakako nije playmaker

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
sta je to bilo? izgleda da sam nesto propustiomilomlat je napisao/la: Kako god bilo, ako je i bilo sumnje da Mire odlazi iz Rome, sada je definitivno sigurno.
Evil Genius II je napisao/la:sta je to bilo? izgleda da sam nesto propustiomilomlat je napisao/la: Kako god bilo, ako je i bilo sumnje da Mire odlazi iz Rome, sada je definitivno sigurno.
Evil Genius II je napisao/la:gledam ali ne vidjoh nista sto bi znacilo da definitivno ide iz rome da prostis
Pa kad je to on blistao????milomlat je napisao/la:Evil Genius II je napisao/la:gledam ali ne vidjoh nista sto bi znacilo da definitivno ide iz rome da prostis
pa ako tebi ona njegova igra lici na molbu za ostanak u Romi, onda nismo gledali istu tekmu. Bio je skoro neprimjetan, i to ne zato sto je ignoriran od suigraca, nego zato sto je ocito nezainteresiran. Ako to nije molba za transfer , ja ne znam sta je.
izvini al' haman da ne znas sta je.milomlat je napisao/la: Bio je skoro neprimjetan, i to ne zato sto je ignoriran od suigraca, nego zato sto je ocito nezainteresiran. Ako to nije molba za transfer , ja ne znam sta je.
tottimilomlat je napisao/la: I pogledaj igru Rome nakon poluvremena i uporedi. neuporedivo.
gringobih je napisao/la:Pa kad je to on blistao????milomlat je napisao/la:Evil Genius II je napisao/la:gledam ali ne vidjoh nista sto bi znacilo da definitivno ide iz rome da prostis
pa ako tebi ona njegova igra lici na molbu za ostanak u Romi, onda nismo gledali istu tekmu. Bio je skoro neprimjetan, i to ne zato sto je ignoriran od suigraca, nego zato sto je ocito nezainteresiran. Ako to nije molba za transfer , ja ne znam sta je.
On i martinela su u pet deka...Ne moze se opstajati u velikom klubu od slobodnog udarca i proslijedjivanja lopte kao da je vruc krompir...
5 godina mi cekamo tu utakmicu u kojoj je on lider, osim sto smo zaradili dioptriju drugo nista...
Ciro je njega najbolje procijenio i drzao na klupi...
gringobih je napisao/la:Pa kad je to on blistao????milomlat je napisao/la:Evil Genius II je napisao/la:gledam ali ne vidjoh nista sto bi znacilo da definitivno ide iz rome da prostis
On i martinela su u pet deka...Ne moze se opstajati u velikom klubu od slobodnog udarca i proslijedjivanja lopte kao da je vruc krompir...
5 godina mi cekamo tu utakmicu u kojoj je on lider, osim sto smo zaradili dioptriju drugo nista...
Ciro je njega najbolje procijenio i drzao na klupi...
Evil Genius II je napisao/la:izvini al' haman da ne znas sta je.milomlat je napisao/la: Bio je skoro neprimjetan, i to ne zato sto je ignoriran od suigraca, nego zato sto je ocito nezainteresiran. Ako to nije molba za transfer , ja ne znam sta je.
miralem je u ovoj utakmici testiran na poziciji registe tj povucenog playmakera za razliku od proslih utakmica gdje je bio nesto ofanzivniji. garcia pokusava uigrati tu ofanzivniju varijantu veznog reda bez klasicnog zadnjeg veznog (DDRa) gdje ima jednog tehnicara (pjanic), jednu mrcinu (strootmana) i jednog trkaca (marquinho) s obzirom da igraju protiv ekipe koja je totalno defanzivno orjentisana, a upravo slicne ekipe ocekuju romu u ligi.
ako hoces nezainteresovanost i molbu za transfer pogledaj osvalda![]()
tottimilomlat je napisao/la: I pogledaj igru Rome nakon poluvremena i uporedi. neuporedivo.
Da gledas tekme umjesto sto smisljas kako ces provocirati ljude po forumu mozda bi i znao. pises iste ovakve budalastine na temama vecine reprezentativaca.gringobih je napisao/la:U kojoj to vaznoj-teskoj-odlucujucoj utakmici za nas je on blistao?????