Nemaju svi tu privilegiju da nose ovaj avatarbagrcavi je napisao/la:I ti gavrane nekad serendaš, al' baš momački.Valjda te povuče sa ovom djecom, pa ono da vratiš.
Al' ovaj @Pacov ima aJvatar samo taki![]()
![]()

Sent from my Tabure using Tapatalk
Nemaju svi tu privilegiju da nose ovaj avatarbagrcavi je napisao/la:I ti gavrane nekad serendaš, al' baš momački.Valjda te povuče sa ovom djecom, pa ono da vratiš.
![]()
bagrcavi je napisao/la:I ti gavrane nekad serendaš, al' baš momački.Valjda te povuče sa ovom djecom, pa ono da vratiš.
![]()
ABd, mada nebi bilo ni strasno da ode celik pa da im jedna Zeta srusi snovedino lj je napisao/la:Od sutra samo dva evropska grada(London i Sarajevo) ce imati tri predstavnika u euro kupovima.
Buu je napisao/la:ABd, mada nebi bilo ni strasno da ode celik pa da im jedna Zeta srusi snovedino lj je napisao/la:Od sutra samo dva evropska grada(London i Sarajevo) ce imati tri predstavnika u euro kupovima.
ja se najvise litexa pribojavamgavran je napisao/la:Buu je napisao/la:ABd, mada nebi bilo ni strasno da ode celik pa da im jedna Zeta srusi snovedino lj je napisao/la:Od sutra samo dva evropska grada(London i Sarajevo) ce imati tri predstavnika u euro kupovima.
grbalj
bolje se pribojavaj Olimpica, pa onda Litexa mada njih ne mozete dobiti. Izgleda da nisu izborili Evropu.FliX je napisao/la:ja se najvise litexa pribojavamgavran je napisao/la:Buu je napisao/la:Od sutra samo dva evropska grada(London i Sarajevo) ce imati tri predstavnika u euro kupovima.
ABd, mada nebi bilo ni strasno da ode celik pa da im jedna Zeta srusi snove
grbalj
Stvarno nekad ne kontam ljudeGuvo je napisao/la:@gavrane ja ti kazem da Vam je evropu ostavio Adil-beg, a ne zato sto ste vi ekipa. Ma kakve sudije vile vas nosale, pusti suplje hebo ga ti.
Vidim prodali bi mamu da budete 3. isto kao da cete duplu krunu osvojiti.
Moja prognoza da ce biti po usima, cujemo se sutra.
arhimed89 je napisao/la:Stvarno nekad ne kontam ljudeGuvo je napisao/la:@gavrane ja ti kazem da Vam je evropu ostavio Adil-beg, a ne zato sto ste vi ekipa. Ma kakve sudije vile vas nosale, pusti suplje hebo ga ti.
Moja prognoza da ce biti po usima, cujemo se sutra.Pa ljudi godinama cekaju na neki znacajni uspjeh kluba i sad kad imaju priliku neki se javljaju i govore da bi prodali majku da budu treci.Ljudi imaju pravo na euforiju,pravo za nadanje u dobar rezultat,pravo da ocekuju da konacno gledaju Celika u evropskoj tekmi a ne kako godinama tavore na dnu tabele.Ne vidim razlog zasto se pljuje po ljudima,pomoc navijaca im je prijeko potrebna u ovakvim utakmicama i jasno je zasto je ovak euforija.
Vidim spominjes mamu, ne znam kako ce to sankcionisati admin!Guvo je napisao/la:@gavrane ja ti kazem da Vam je evropu ostavio Adil-beg, a ne zato sto ste vi ekipa. Ma kakve sudije vile vas nosale, pusti suplje hebo ga ti.
Zasto bi navijaci Celika na utakmici sezone spominjali legendu BH fudbala i skroz treceg kluba Zeljeznicara.Ako se bude skandiralo nesto lose za Osima mislim da bi se i Celik trebao zapitati ko sve navija za njih i eventualno se rasformirati.Na otoku dolazite u punom sastavu,igrate utakmicu sezone,tri boda vas dijeli od eventualnog evropskog nastupa,nezvanicno 1500 robijasa najavljeno,atmosfera paklena i dodati skandiranje Ivici Osimu na sve ovo je nigdje veze.Nemoj da se onda iznenadite ako vas pocnu opet provocirati da ste kompleksasi i slicno.Isto vazi i za navijace Zelje koji dolaze na temu Celika i provociraju i vrijedaju navijace Celika,dokazuju kako je Celik mali klub(iako mi nije jasno sta se tim pokusava uopste),nasladuju se zagadjenosti gradova i slicnim poremecenim stvarima.Crni gavran je napisao/la:Vidim spominjes mamu, ne znam kako ce to sankcionisati admin!Guvo je napisao/la:@gavrane ja ti kazem da Vam je evropu ostavio Adil-beg, a ne zato sto ste vi ekipa. Ma kakve sudije vile vas nosale, pusti suplje hebo ga ti.
Necu da kazem da si sarajevska skola, jer znam da si ti iz Zaavidovica, nisi dovoljno inteligentan, mjenjas nickove, ali raja zna ko si. Nekad si adil_beg, sad si guvo, prije si bio TM Zavidovici, sad mozes biliti adil_penaldzija.
Sta znaci nama matematicki bod od Zelje - nista. Kad govorimo o sudijama govorim o utakmici Celik - Zeljo 1:2 gol Zelje iz off side, zatim cist nedosudjen penal nakon toga(prekrsaj nad Bozicicem). Pa i sad vas je sudija gurao iskljucio nam golmana, isti prekrsaj golmana Milana nad Juventusom sutraadan sankionisan sa zutim kartonom. Nas vile nosale, ma vama sudija dao prednost, ali ko ne zna, ne zna, ne znate gola dat i to je to. Sam sebe blamiras, prvo kazes Adil nas pustio(on inace buraza Adija uvijek pusta, tako da mu nikako gol nije dao![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jos se ovaj nije ni zagriao, a sta da jest majko moja
![]()
![]()
![]()
![]()
S kim vi ponosite
![]()
![]()
![]()
![]()
Dzabe navijate za Olimpic, kad vi niste mogli pobijediti nece ni oni.
E moj Zeljo ko sve navija za tebe, trebas se sam ukinuti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Bagrcavi, ne bih se mjenjao za tvoje misljenje, nema tih para, sto se Adilovica Eldina tice, njegove mame Dragice, njegovog oca Sekija, njegovog brata Adija mogu ti profesor biti. Dalje ako Čelik nije ekipa sa najvise pehova u Pl onda ti nemas pojma o PL - ozbiljno ti govorim
Idem sad na Otoku, cujemo se kad se cujemo, ako bude "spominjanja Osima", budite uvjereni da to nisam ja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.