Za Conleya i Randolpha mislim da je dobro za oba tima.tuzlak1987 je napisao/la:Hocel neko Carter Williams+Monroe
2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015/2016 NBA Sezona
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Evo biraj iz Orlanda nesto 

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Uh kako bi nam ova dvojica legla umjesto Harrisa i Paytonaozy je napisao/la:Evo biraj iz Orlanda nesto

Mislim da je Payton precjenjen igrac u NBA i da bi mogli nekog pravo naguziti za njega.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- tuzlak1987
- Kontakt:
MCW, Payton, Conley, Rubio, Teague sve losi suteri
A Harris bio vec u Bucksima, Monroe u drugu ruku ofanzivno dobar u konstanti ali kvari defanzivni rejting.
Moze se usreciti neka ekipa koja ima ambicije ako dodje do Horforda, moze biti dobar

A Harris bio vec u Bucksima, Monroe u drugu ruku ofanzivno dobar u konstanti ali kvari defanzivni rejting.
Moze se usreciti neka ekipa koja ima ambicije ako dodje do Horforda, moze biti dobar
Nije Conley bas u tom kosu sa tim kamenjarima....Payton i Rubio su posebna vrrsta kamenjara,rijetko vidjena
Navodno su Rocketsi i Heat u pregovorima oko razmjene centara. Whiteside za Howarda
Slažem se za utakmicu, a meni je nekako uvijek najdraže bilo gledati trice, posebno zadnjih nekoliko godina kad su zakucavanja bila nešto skromnija...Nažalost ove godine sam sve propustiokad_kako je napisao/la:Najgori dio All Star vikenda je ova cirkus All Star utakmica. Cuj 196:173. Kineska liga im nije ravna. Preseravanje sa zvijezdama.
Skill challenge, solidan. Dunk natjecanje perverzija. 3ce meni uvijek interesantne. All Star utakmica, moj Reufe, djeca vam se smiju.

Ovaj Rasel Westbrook **** pa rastura
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj

Heat with serious concerns tonight about Bosh's health;agent says "too soon to report" if he has another blood clot
navodono bi Dwight zelio ostati u Atlanti ako bude trejdovan, rodjen je tamo jel, sad koliko je njemu vjerovati...NEZALAGANJE je napisao/la:Pa ovo bi bila samo takva pljacka u korist MIA.Dati Whitesidea koji je i dalje fakticki nedokazan u ligi i raspalog Dragica,a dobiti 2 All stara.Ne vidim da ovo moze proci,posebno jer ATL ne dobija skoro nista znacajno,posto Howard ima opt out opciju na kraju sezone.Za HOU mi ima smisla.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kae Wojo
• Suns looking for a first round pick AND a young prospect in return for Markieff Morris.
• Kings planning to hire a GM while keeping Divac as VP of basketball operations.
• Nets moving towards second interviews of next potential GM.
• Buyout candidates post-trade deadline: David Lee, JJ Hickson, Andrei Bargnani
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Dobro je.Izgleda da nakon dodatnih pretraga u MIA Boshovo stanje i nije toliko lose koliko se mislilo,a dokaz tome je cinjenica i da je letio iz TOR, sto se nikako ne bi smjelo sa krvnim ugruscima.Doktori smatraju da ce moci tretirati ovo njegovo stanje,ali ce,ipak,konacna odluka biti donesena u cetvrtak.Za nadati se da ce moci nastaviti sezonu,a i karijeru,ako se nesto pokaze ozbiljnijim u cetvrtak,ne daj Boze.
@miki Upravo tako,Howardu se nikad ne zna,ali opet i sa igracke strane,ATL nikako nije u plusu sa njim,a bez Horforda i Teaguea.Barem meni nije.
Usput,ovo sto PHX trazi za Morrisa je smijesno,posebno kad se zna da je u novom SC sistemu pik prve runde posebno vrijedan,a jos traze i dodatnog mladog igraca.
Sto se tice SAC poteza,potvrdilo se ono sto sam nekad davno i pisao,a to je da Divac nema pojma kako CBA funkcionise.
@miki Upravo tako,Howardu se nikad ne zna,ali opet i sa igracke strane,ATL nikako nije u plusu sa njim,a bez Horforda i Teaguea.Barem meni nije.
Usput,ovo sto PHX trazi za Morrisa je smijesno,posebno kad se zna da je u novom SC sistemu pik prve runde posebno vrijedan,a jos traze i dodatnog mladog igraca.

Sto se tice SAC poteza,potvrdilo se ono sto sam nekad davno i pisao,a to je da Divac nema pojma kako CBA funkcionise.
sto se tice pika 1. runde za Morrisa takve ponude su vec postojale, ali oni zele jos (sto nije bas realno u ovom trenutku)
mogu se kockati i ostaviti Morrisa za ljeto kad ce neki timovi ostati bez FA kojeg zele pa ce telefoni poceti da zvone u pustinji
ATL trazila od Jazza Hooda + pik za Teaguea , Jazzeri lagano odbili
mogu se kockati i ostaviti Morrisa za ljeto kad ce neki timovi ostati bez FA kojeg zele pa ce telefoni poceti da zvone u pustinji
[Windhorst] Cavs have made Iman Shumpert available for trade
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bi Cavsima Korver legao
nesto sve kontam da ce isposlovati tu nesto za njega..

Za Shumperta ni Teletovica ne mogu dobiti.miki_92 je napisao/la:sto se tice pika 1. runde za Morrisa takve ponude su vec postojale, ali oni zele jos (sto nije bas realno u ovom trenutku)
[Windhorst] Cavs have made Iman Shumpert available for trade

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Jeste da nije tema, ali kad je vec okacio snimak. Koliko je ovo dozvoljeno koraka u NCAA?
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- SlevinKelevra
- Kontakt:
S obzirom kako izgledaju bez njega, mogli bi Clippersi razmotriti da Griffina trejdaju za 20 kila brasna i 5 kila krompira. 

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
BREAKING TRADE: The Detroit Pistons have traded Brandon Jennings and Ersan Ilyasova to the Orlando Magic for Tobias Harris!
Jennings, Oladipo and Payton in ORL for guards
Jennings, Oladipo and Payton in ORL for guards
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.