Procitaj ponovo sta sam napisao-nedim93 je napisao/la:a da li vi znate kvalitet golmana u EPL-u , ili i to po defaultu, ma sigurno su precijenjeni ?
Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ma Begovic je vrhunski golman, ali jedan od tridesetak u top ligama.Consigliere je napisao/la:Ljudi nisu dovoljno upoznati sa kvalitetom golmana osim u Premiershipu. Da li je prosjecni fan znao za Navasa prije prvenstva, koji je vjerovatno Top 5 svjetskih golmana u ovom trenutku? Da ne spominjem nasu subjektivnost i visak emocija.
Sve su to samo nijanse medju njima. Zato je i vise nego subjektivno tvrditi da je top 5.
U svim ankretama vani sigurno nece biti ni u top 10 i to je tako, ne radi toga sto ja to tako pisem.
Da bi bio medju top 10 po tim fancy anketama nije bitan samo kvalitet nego i marketing. Moras braniti u top klubu ili biti iz jake fudbalske zemlje, a Begovic za sad ne zadovoljava ta dva kriterija.
Hvala Bogu pa ga imamo pa koji god da je na tim anketama

- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Asmir Begović
Pa engleska liga ima najbolje golmane, u Italiji imaš handanovica i bufona od boljih u spaniji navasa, alvesa, brava, ikera/Lopeza a u njemačkoj noera, i et zielera i windefelera...
i cak medju ovim o nekima bi se dalo rapravljat....
begovic je medju top golmanima i igrao bi u daleko jačem timu da u engleskoj ove bolje ekipe nemaju golmane kojima vjeruju
begovic je medju top golmanima i igrao bi u daleko jačem timu da u engleskoj ove bolje ekipe nemaju golmane kojima vjeruju

Engleska liga nikad nije imala najbolje golmane, nema ih niti sad. To mjesto je uvijek pripadalo ili Italiji ili Bundes Ligi.JoseMourinho je napisao/la:Pa engleska liga ima najbolje golmane, u Italiji imaš handanovica i bufona od boljih u spaniji navasa, alvesa, brava, ikera/Lopeza a u njemačkoj noera, i et zielera i windefelera...

- JoseMourinho
- Kontakt:
Bgm englezi imaju najbolje golmane tj. najviše kvalitetnih a za ove liste evo odma lista top 10 golmana svjetskog 

Navasa sam znao jer pratim Primeru. Kvalitetan je golman, TOP 3 u primeri, kao sto je i Asmir TOP 3 u EPL.Consigliere je napisao/la:Ljudi nisu dovoljno upoznati sa kvalitetom golmana osim u Premiershipu. Da li je prosjecni fan znao za Navasa prije prvenstva, koji je vjerovatno Top 5 svjetskih golmana u ovom trenutku? Da ne spominjem nasu subjektivnost i visak emocija.
I ja, inače autor je veliki seronjamiki_92 je napisao/la:u samoj Bundesligi ima 10 boljih golmana![]()
![]()
![]()
nakon ovog sam prestao citati
Sent from my Home using fingers
Ispade Begovic top 3 golmana u svijetu a brani u Stokeu.
TOP 3 u EPL
Branio je i van der Sar jedno vrijeme u Fullhamu pa je po meni bio najbolji golman u EPL.soxx je napisao/la:Ispade Begovic top 3 golmana u svijetu a brani u Stokeu.
Dokad on ima ugovor sa Stokeom? Vakat je da pređe u bolji tim. Ako ga sad nisu snimili i ako im se sad nije svidio, onda neće nikad.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Evo ovaj gore veli da su Neuer i Courtois jedino bolji od njega. Trece mjesto dijeli sa ostalima.Mozambik je napisao/la:TOP 3 u EPL

Vidjet cemo gdje ce Begovic zavrsit, Van der Sar je u Unitedu.
Ugovor mu vrijedi do 2016 god. ( ne znam da li je potpisao novi )High je napisao/la:Dokad on ima ugovor sa Stokeom? Vakat je da pređe u bolji tim. Ako ga sad nisu snimili i ako im se sad nije svidio, onda neće nikad.

Petar CechMozambik je napisao/la:TOP 3 u EPL
De Gea
Begovic
Loris
Tim Crul
Howard
Mignolet
Hart
David Marshall
Sve vrhunski golmani. Top 2 su mi Cesh i De Gea, za treceg zaista ne znam za koga bih se odlucio ali realno Mignolet najbolje kotira.
A Ochoa 

Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Cuj Mignolet Haha ovaj lik nikako ne prati PL... Pa Mignolet je toliko kiksao prošle sezone da većina navijača Licerpoola njega vidi kao krivca sto nisu prvaci bili!!!
Problem je sto ljudi gledaju samo utakmice Begovica i ovih i jacih timova kad igraju LP. Pa se desi neka greska pa vele e begovic je bolji. Marshall je cini mi se statisticki najbolji bio prosle sezone.pisac je napisao/la:Petar CechMozambik je napisao/la:TOP 3 u EPL
De Gea
Begovic
Loris
Tim Crul
Howard
Mignolet
Hart
David Marshall
Sve vrhunski golmani. Top 2 su mi Cesh i De Gea, za treceg zaista ne znam za koga bih se odlucio ali realno Mignolet najbolje kotira.
soxx je napisao/la:pisac je napisao/la:Petar CechMozambik je napisao/la:TOP 3 u EPL
De Gea
Begovic
Loris
Tim Crul
Howard
Mignolet
Hart
David Marshall
Problem je sto ljudi gledaju samo utakmice Begovica i ovih i jacih timova kad igraju LP. Pa se desi neka greska pa vele e begovic je bolji. Marshall je cini mi se statisticki najbolji bio prosle sezone.
Ma bez googla vecina i ne zna gdje Marshall brani

Da im napises Vito Mannone, pitali bi se ko je taj. A po vecini anketa on je drugi najbolji gomaln lige iza Szczesnya, mada je meni poljak bezveze.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Fejzić je isto bolji od Asmira. Čuo sam da je stručnjak za penale.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.