PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

PitarBordo
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la PitarBordo » 24 apr 2017, 18:06

irfo je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
irfo je napisao/la:senad mujkanovic zeljovac do kraja :tokralju:
Hoće li ovo biti registrovano 0:3 za vas ili samo odgoda? Nisam u toku.
Ako vako ostane onda 0:3
Ipak je senci stari zeljin navijac, sloboda je samo biznis :kafa:
Hajde, Senči jedini u Slobodi trenutno može svojim potezima odlučiti trofej PL BiH. Za tako netrofejnu sredinu, i ovo sa FKŽ se smatra trofejno. Budite gospoda i pozovite ga na proslavu 28. maja. :D
Samo Saraj'vo.

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 24 apr 2017, 18:07

Ma daleko subota otice sisoje do bankomata :lol: :lol: :lol: :lol: nije puno ni vruce +5
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 24 apr 2017, 18:07

šta ćemo ga zvati, dolazi on sam :mrgreen:
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 24 apr 2017, 18:12

**** ja boga i sve ostalo ako ne uplati i ako je kakva igrica.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 apr 2017, 18:19

PitarBordo je napisao/la:
Hajde, Senči jedini u Slobodi trenutno može svojim potezima odlučiti trofej PL BiH. Za tako netrofejnu sredinu, i ovo sa FKŽ se smatra trofejno. Budite gospoda i pozovite ga na proslavu 28. maja. :D
On je redovan sa sinom tu :D
sad ne znam jel smije kako je u slobodi
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 24 apr 2017, 18:19

Sariel je napisao/la:**** ja boga i sve ostalo ako ne uplati i ako je kakva igrica.
ma igraće se ba
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 24 apr 2017, 18:21

U zadnji cas ce naci pare, ali ovakva Sloboda ce vec naredne sezone u nizi rang.
- Zeljeznicar -

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 24 apr 2017, 18:21

Ovakvo smo mi neke sezone dobili bodove protiv Zvijezde. Ne mogu se sjetiti sve u detalje. Nije tu Zeljo nista kriv. Ali sad idu kola nizbrdo :opaopa:

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 24 apr 2017, 18:24

Sarajlijica1946 je napisao/la:Ovakvo smo mi neke sezone dobili bodove protiv Zvijezde. Ne mogu se sjetiti sve u detalje. Nije tu Zeljo nista kriv. Ali sad idu kola nizbrdo :opaopa:
Ja mislim da oni tada nisu ocistili teren od snijega, nesto se kofrcili.
- Zeljeznicar -

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 24 apr 2017, 18:27

Zenzo je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Ovakvo smo mi neke sezone dobili bodove protiv Zvijezde. Ne mogu se sjetiti sve u detalje. Nije tu Zeljo nista kriv. Ali sad idu kola nizbrdo :opaopa:
Na Hasetu se nije igrala. Tamo je isto nekih trzavica bilo ali se odigralo. Tako se bar sjecam, ako grijesim neka me neko ispravi.

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 24 apr 2017, 18:30

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Zenzo je napisao/la:
Na Hasetu se nije igrala. Tamo je isto nekih trzavica bilo ali se odigralo. Tako se bar sjecam, ako grijesim neka me neko ispravi.
Utakmica bila otkazana, Zvijezda suspendovana bila jer nisu uplatili 70.000KM Gradini na ime naknade za treniranje Ordagića.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 24 apr 2017, 18:31

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Zenzo je napisao/la:
Zvijezda za Ordagica nije uplatila neke pare i utakmica registroovana 3:0 za nas.
04.10.2009 !!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 24 apr 2017, 18:36

TobeYarabi je napisao/la:jer smo tako u mogucnosti :kafa:

http://www.stadionwelt.de/sw_stadien/in ... s_id=16303
:lol:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 apr 2017, 18:44

Obećanje ludom radovanje, isto kao Mercedes Arena birvaktile :lol:

Očekujem uskoro članak o propasti dinastije TanA :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 24 apr 2017, 18:47

Mujkanovic je bio u upravnom odboru Zelje kad mu je sin igrao u Zelji... ko i kako je dozvolio tom govedu da udje u upravni odbor nije mi jasno... doduse tad je Zeljo bio krs...
A i sin mu je navijac Zelje, sal Zelje im visi u kuci...... radis u Slobodi, a sve radis u korist Zelje... nesto kao Drugi svjetski rat... marionetske i satelitske države... ovdje su ipak uprave u pitanju...

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 24 apr 2017, 18:47

Novi prvak je sa Kosehahahaahahhahahahhh
Životni saputnik! 1921

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 apr 2017, 18:53

Kompromis je napisao/la:Mujkanovic je bio u upravnom odboru Zelje kad mu je sin igrao u Zelji... ko i kako je dozvolio tom govedu da udje u upravni odbor nije mi jasno... doduse tad je Zeljo bio krs...
A i sin mu je navijac Zelje, sal Zelje im visi u kuci...... radis u Slobodi, a sve radis u korist Zelje... nesto kao Drugi svjetski rat... marionetske i satelitske države... ovdje su ipak uprave u pitanju...
Pa valjda ih je sve postavio gradonačelnik Tuzle, Jasmin Imamović.

Puno je tu kontradiktornosti u vezi sa Slobodom i Tuzlom, Jasmin se inatio sa Azmirom, Azmir je otišao jer je Imamović ostao gradonačelnik nakon izbora, a Tuzlaci slavili pobjedu antinacionalističkih struja :crazy:

A ne treba spominjati koliko je Azmir valjao Slobodi. Tako da kad neko sa strane to gleda, to izgleda da yebe lud zbunjenog u najmanju ruku.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 24 apr 2017, 18:57

Raonffa je napisao/la:
Kompromis je napisao/la:Mujkanovic je bio u upravnom odboru Zelje kad mu je sin igrao u Zelji... ko i kako je dozvolio tom govedu da udje u upravni odbor nije mi jasno... doduse tad je Zeljo bio krs...

Puno je tu kontradiktornosti u vezi sa Slobodom i Tuzlom, Jasmin se inatio sa Azmirom, Azmir je otišao jer je Imamović ostao gradonačelnik nakon izbora, a Tuzlaci slavili pobjedu antinacionalističkih struja :crazy:

A ne treba spominjati koliko je Azmir valjao Slobodi. Tako da kad neko sa strane to gleda, to izgleda da yebe lud zbunjenog u najmanju ruku.
Znam ja ko ga je postavio u Slobodu... nacelnik...
Ono sam mislio na period kad je bio clan uprave Zelje... mislim bilo je svakakvih dilajli u Zelji tada ali ovakav coban nije smio biti u klubu bez obzira koliko je los Zeljo bio u tom periodu jer ovaj Zelji ne može donijeti ništa osim sabanluka...

I zato hvala Bogu sto su prosla ta vremena... i sad u upravo moze uci samo neko ko ima pare, veze i neko ko je sposoban...

A tekma ce se igrati 100%...

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 apr 2017, 18:58

Kompromis je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

Znam ja ko ga je postavio u Slobodu... nacelnik...
Ono sam mislio na period kad je bio clan uprave Zelje... mislim bilo je svakakvih dilajli u Zelji tada ali ovakav coban nije smio biti u klubu bez obzira koliko je los Zeljo bio u tom periodu jer ovaj Zelji ne može donijeti ništa osim sabanluka...

I zato hvala Bogu sto su prosla ta vremena... i sad u upravo moze uci samo neko ko ima pare, veze i neko ko je sposoban...

A tekma ce se igrati 100%...
Do mene je, nisam skontao da misliš koga je "postavio" u Želju :)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.