FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 31 avg 2011, 21:14

Dobro pametnjakovicu ajd sad razligu pa tamo pisi bajke...[/quote]

Koliko se sjećam tjeranje i svojatanje foruma je takođe zabranjeno... :D[/quote]
Ne kontam covjek te kulira ti uporan,sta je glupane neki problem ?[/quote]
A ignore ga, nije bitan , bitan je nas Zeljo
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 31 avg 2011, 21:17

Jest vam dobar onaj Adilovic, kolike su sanse da ode u inostranstvo??
Celik!3,2,2.

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 31 avg 2011, 21:22

AllGunsBlazing je napisao/la:Jest vam dobar onaj Adilovic, kolike su sanse da ode u inostranstvo??
80 % da ce otici 100 % da nece ;) jel i ti volis one cigare osmica?? :lol: :lol:
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 31 avg 2011, 21:23

AllGunsBlazing je napisao/la:Jest vam dobar onaj Adilovic, kolike su sanse da ode u inostranstvo??
kolike su sanse da Celik ostane u ligi????? :mrgreen:

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 31 avg 2011, 21:24

A ti znalac, od svih igrača to možes govoriti o Adiloviću, pratiš njega ,pogledom?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 31 avg 2011, 21:25

posmatrac sa juga 87 je napisao/la: 80 % da ce otici 100 % da nece ;) jel i ti volis one cigare osmica?? :lol: :lol:
Ma najbolje su, budimo realni..
England je napisao/la:
A ti znalac, od svih igrača to možes govoriti o Adiloviću, pratiš njega ,pogledom?
Dovoljno da znam kakav je majstor..
Celik!3,2,2.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 31 avg 2011, 21:27

Dovoljno, ponekad i nije dosta.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 31 avg 2011, 21:28

AllGunsBlazing je napisao/la:
posmatrac sa juga 87 je napisao/la: 80 % da ce otici 100 % da nece ;) jel i ti volis one cigare osmica?? :lol: :lol:
Ma najbolje su, budimo realni.. Jesi slazem se pogodovo one od macestera :lol: a imaju ti klubovi nesto zajednicko i celik i arsenal ce se boriti za opstanak :lol:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 31 avg 2011, 21:30

posmatrac sa juga 87 je napisao/la:[
Ma najbolje su, budimo realni.. Jesi slazem se pogodovo one od macestera :lol: a imaju ti klubovi nesto zajednicko i celik i arsenal ce se boriti za opstanak :lol:
Celik hoce, Arsenal nece.. Opet to nema nikakve veze sa cinjenicom kakav je Adilovic majstor, ni trunke.. Nego sretno vama sa njima i da nastavi sa svojim majstorijama u Zeljinom pohodu na titulu
Celik!3,2,2.

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 31 avg 2011, 21:40

Gledati kako OlimpiC uzima igrača koji bi nam došao ko budali šamar nama ispred nosa je žalosno ! Za Veldina Muharemovića ne trebaju milioni, silne odštete...! ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 31 avg 2011, 21:53

babilonTM je napisao/la:Gledati kako OlimpiC uzima igrača koji bi nam došao ko budali šamar nama ispred nosa je žalosno ! Za Veldina Muharemovića ne trebaju milioni, silne odštete...! ;)
glupa ti je prica pravo, odakle znas dali je htio kod nas? odakle znas da nam treba?
jbt svi umislili da su treneri i da se razumiju u nesto
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 31 avg 2011, 21:57

babilonTM je napisao/la:Gledati kako OlimpiC uzima igrača koji bi nam došao ko budali šamar nama ispred nosa je žalosno ! Za Veldina Muharemovića ne trebaju milioni, silne odštete...! ;)
nick bravo. koji ce nam qrc muharemovic ?

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 31 avg 2011, 21:59

nick je napisao/la:
glupa ti je prica pravo, odakle znas dali je htio kod nas? odakle znas da nam treba?

Ne znam je li htio ili nije, al bi nam tebao, moglo ga se pozvati i popričati. Poziciju desnog beka bi pokrio puno bolje od postojećih igrača, a ta nam pozicija pravo štopa !

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 31 avg 2011, 22:00

RBA 1987 je napisao/la:Ako uračunamo ovogodišnju, imaćemo ih više od vas :lol: :lol: :lol:

Nadam se da se šališ :shock:
imate jednu titulu !
mi 4 iz BiH
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 31 avg 2011, 22:03

babilonTM je napisao/la:
nick je napisao/la:

Ne znam je li htio ili nije, al bi nam tebao, moglo ga se pozvati i popričati. Poziciju desnog beka bi pokrio puno bolje od postojećih igrača, a ta nam pozicija pravo štopa !
odakle znas da bi pokrio bolje? odakle znas u kakvoj je formi?odakle znas da ga Osim nije pito...jesili trener zelje pa da znas uklapali se u ekipu? imamo odlicnu ekipu koja je pala u formi poslije evropskih utakmica i to je to, siguran sam da nas trener zna sta mu treba i to je to
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

H-beg
Kontakt:

Post Postao/la H-beg » 31 avg 2011, 22:05

slika
:D
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 31 avg 2011, 22:09

odakle znas da bi pokrio bolje? odakle znas u kakvoj je formi?odakle znas da ga Osim nije pito...jesili trener zelje pa da znas uklapali se u ekipu? imamo odlicnu ekipu koja je pala u formi poslije evropskih utakmica i to je to, siguran sam da nas trener zna sta mu treba i to je to
Znam da bi pokrio bolje jer je definitivno bolji od Markovića i Čolića. Ako ga Osim nije zvao onda je napravio grešku, jer onakav igrač ima mjesta kod nas, a ako ga je zvao i nisu se dogovorili onda je to još gore, jer para imamo !
Ovo je čisto moje mišljenje, ne želim dalju raspravu !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 31 avg 2011, 22:13

RBA 1987 je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:FK Željezničar nije bošnjački klub i kraj priče!
Dobro, recimo da je Slavija prošle godine na grbavici protiv radničkog kluba trebala da dobije P.F. 0-3...
Da, ali fazon je što su igrači Slavije nastavili utakmicu, nisu prekinuli, da je bila prekinuta onda se ja ne bih bunio da bude registrovana sa 0:3.

Fazon je što nisu ista pravila za sve, nemojte se vaditi na taj komitet i ostalo, kad su u sudačkim organizacijama, takmičarskoj i disciplinskoj komisiji ostali skoro pa isti ljudi.

[
RBA 1987 je napisao/la:Ako uračunamo ovogodišnju, imaćemo ih više od vas :lol: :lol: :lol:
Pošto vi nama ne računate sve, nećemo ni mi vama računati, prošlu ste dobili zahvaljujući nacionalnom ključu, tako da tu i ne računam, ovu ćete dobiti nekim raznim zavrzlamama van terena,već je nakon 5 kola to izvjesno, 2 utakmice su pokazatelj toga, tako da ste na zero tituli, puno čak i za "Velikana" iz Platonske :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 31 avg 2011, 22:20

babilonTM je napisao/la:
Znam da bi pokrio bolje jer je definitivno bolji od Markovića i Čolića. Ako ga Osim nije zvao onda je napravio grešku, jer onakav igrač ima mjesta kod nas, a ako ga je zvao i nisu se dogovorili onda je to još gore, jer para imamo !

odakle znas da imamo para? odakle znas da je momak htio kod nas? i odakle znas dali se uklapa u osimovu koncepciju igre? odakle znas da je u formi? jesili mozda trener? cuj ima mjesta kod nas :D jbt imaju ljudi koji se malo vise razumiju od tebe, pusti ih da rade

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 31 avg 2011, 22:26

nick je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:

odakle znas da imamo para? odakle znas da je momak htio kod nas? i odakle znas dali se uklapa u osimovu koncepciju igre? odakle znas da je u formi? jesili mozda trener? cuj ima mjesta kod nas :D jbt imaju ljudi koji se malo vise razumiju od tebe, pusti ih da rade
nisam stručnjak al i budali je jasno da se colic i markovic ne uklapaju :) :mrgreen: maakar ne sad :)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Konzerva i 38 gostiju.