Koliko se sjećam tjeranje i svojatanje foruma je takođe zabranjeno...

Ne kontam covjek te kulira ti uporan,sta je glupane neki problem ?[/quote]
A ignore ga, nije bitan , bitan je nas Zeljo
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
80 % da ce otici 100 % da neceAllGunsBlazing je napisao/la:Jest vam dobar onaj Adilovic, kolike su sanse da ode u inostranstvo??
kolike su sanse da Celik ostane u ligi?????AllGunsBlazing je napisao/la:Jest vam dobar onaj Adilovic, kolike su sanse da ode u inostranstvo??
A ti znalac, od svih igrača to možes govoriti o Adiloviću, pratiš njega ,pogledom?AllGunsBlazing je napisao/la:Jest vam dobar onaj Adilovic, kolike su sanse da ode u inostranstvo??
Ma najbolje su, budimo realni..posmatrac sa juga 87 je napisao/la: 80 % da ce otici 100 % da necejel i ti volis one cigare osmica??
![]()
Dovoljno da znam kakav je majstor..England je napisao/la:
A ti znalac, od svih igrača to možes govoriti o Adiloviću, pratiš njega ,pogledom?
Ma najbolje su, budimo realni.. Jesi slazem se pogodovo one od macesteraAllGunsBlazing je napisao/la:posmatrac sa juga 87 je napisao/la: 80 % da ce otici 100 % da necejel i ti volis one cigare osmica??
![]()
Celik hoce, Arsenal nece.. Opet to nema nikakve veze sa cinjenicom kakav je Adilovic majstor, ni trunke.. Nego sretno vama sa njima i da nastavi sa svojim majstorijama u Zeljinom pohodu na tituluposmatrac sa juga 87 je napisao/la:[
Ma najbolje su, budimo realni.. Jesi slazem se pogodovo one od macesteraa imaju ti klubovi nesto zajednicko i celik i arsenal ce se boriti za opstanak
glupa ti je prica pravo, odakle znas dali je htio kod nas? odakle znas da nam treba?babilonTM je napisao/la:Gledati kako OlimpiC uzima igrača koji bi nam došao ko budali šamar nama ispred nosa je žalosno ! Za Veldina Muharemovića ne trebaju milioni, silne odštete...!
nick bravo. koji ce nam qrc muharemovic ?babilonTM je napisao/la:Gledati kako OlimpiC uzima igrača koji bi nam došao ko budali šamar nama ispred nosa je žalosno ! Za Veldina Muharemovića ne trebaju milioni, silne odštete...!
nick je napisao/la:glupa ti je prica pravo, odakle znas dali je htio kod nas? odakle znas da nam treba?babilonTM je napisao/la:Gledati kako OlimpiC uzima igrača koji bi nam došao ko budali šamar nama ispred nosa je žalosno ! Za Veldina Muharemovića ne trebaju milioni, silne odštete...!
jbt svi umislili da su treneri i da se razumiju u nesto
RBA 1987 je napisao/la:Ako uračunamo ovogodišnju, imaćemo ih više od vas![]()
![]()
odakle znas da bi pokrio bolje? odakle znas u kakvoj je formi?odakle znas da ga Osim nije pito...jesili trener zelje pa da znas uklapali se u ekipu? imamo odlicnu ekipu koja je pala u formi poslije evropskih utakmica i to je to, siguran sam da nas trener zna sta mu treba i to je tobabilonTM je napisao/la:nick je napisao/la:glupa ti je prica pravo, odakle znas dali je htio kod nas? odakle znas da nam treba?babilonTM je napisao/la:Gledati kako OlimpiC uzima igrača koji bi nam došao ko budali šamar nama ispred nosa je žalosno ! Za Veldina Muharemovića ne trebaju milioni, silne odštete...!
jbt svi umislili da su treneri i da se razumiju u nesto
Ne znam je li htio ili nije, al bi nam tebao, moglo ga se pozvati i popričati. Poziciju desnog beka bi pokrio puno bolje od postojećih igrača, a ta nam pozicija pravo štopa !
Znam da bi pokrio bolje jer je definitivno bolji od Markovića i Čolića. Ako ga Osim nije zvao onda je napravio grešku, jer onakav igrač ima mjesta kod nas, a ako ga je zvao i nisu se dogovorili onda je to još gore, jer para imamo !odakle znas da bi pokrio bolje? odakle znas u kakvoj je formi?odakle znas da ga Osim nije pito...jesili trener zelje pa da znas uklapali se u ekipu? imamo odlicnu ekipu koja je pala u formi poslije evropskih utakmica i to je to, siguran sam da nas trener zna sta mu treba i to je to
Da, ali fazon je što su igrači Slavije nastavili utakmicu, nisu prekinuli, da je bila prekinuta onda se ja ne bih bunio da bude registrovana sa 0:3.RBA 1987 je napisao/la:Dobro, recimo da je Slavija prošle godine na grbavici protiv radničkog kluba trebala da dobije P.F. 0-3...Bianconeri1988 je napisao/la:FK Željezničar nije bošnjački klub i kraj priče!
Pošto vi nama ne računate sve, nećemo ni mi vama računati, prošlu ste dobili zahvaljujući nacionalnom ključu, tako da tu i ne računam, ovu ćete dobiti nekim raznim zavrzlamama van terena,već je nakon 5 kola to izvjesno, 2 utakmice su pokazatelj toga, tako da ste na zero tituli, puno čak i za "Velikana" iz PlatonskeRBA 1987 je napisao/la:Ako uračunamo ovogodišnju, imaćemo ih više od vas![]()
![]()
babilonTM je napisao/la:Znam da bi pokrio bolje jer je definitivno bolji od Markovića i Čolića. Ako ga Osim nije zvao onda je napravio grešku, jer onakav igrač ima mjesta kod nas, a ako ga je zvao i nisu se dogovorili onda je to još gore, jer para imamo !odakle znas da bi pokrio bolje? odakle znas u kakvoj je formi?odakle znas da ga Osim nije pito...jesili trener zelje pa da znas uklapali se u ekipu? imamo odlicnu ekipu koja je pala u formi poslije evropskih utakmica i to je to, siguran sam da nas trener zna sta mu treba i to je to
Ovo je čisto moje mišljenje, ne želim dalju raspravu !
nisam stručnjak al i budali je jasno da se colic i markovic ne uklapajunick je napisao/la:babilonTM je napisao/la:Znam da bi pokrio bolje jer je definitivno bolji od Markovića i Čolića. Ako ga Osim nije zvao onda je napravio grešku, jer onakav igrač ima mjesta kod nas, a ako ga je zvao i nisu se dogovorili onda je to još gore, jer para imamo !odakle znas da bi pokrio bolje? odakle znas u kakvoj je formi?odakle znas da ga Osim nije pito...jesili trener zelje pa da znas uklapali se u ekipu? imamo odlicnu ekipu koja je pala u formi poslije evropskih utakmica i to je to, siguran sam da nas trener zna sta mu treba i to je to
Ovo je čisto moje mišljenje, ne želim dalju raspravu !
odakle znas da imamo para? odakle znas da je momak htio kod nas? i odakle znas dali se uklapa u osimovu koncepciju igre? odakle znas da je u formi? jesili mozda trener? cuj ima mjesta kod nasjbt imaju ljudi koji se malo vise razumiju od tebe, pusti ih da rade