lumani je napisao/la:Pa sta budesutra su moje,ali evo jedan iz dosade...
Valjda je neko ispratio.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
lumani je napisao/la:Pa sta budesutra su moje,ali evo jedan iz dosade...
ispratio i ja,a taman sam posao da pitam je li greska prvi par,jer u bet 365 kvota ide na 1,80bevanda4 je napisao/la:uh brate.. nadam se da si se ravnao po kvoti za indijce.. prvi par sam pogrešno napisao ovdje.. nije x2, nego 1x na mohun bagan..Izvinjavam se
Kad bi svako ko je rako da će me častiti barem jednu pivu platio ja bi pijan hodaoCiva je napisao/la:Ajde Nexus brate daj još jedan tako sigurice na kartone i da te ispratim i da te mogu častitiđ
Zato se ne kladim u lokalima, osim kada pogriješe, ali i tada te ograniče...lijepe strane online klađenja, singl i rokajCiva je napisao/la: U premieru margina već na 4,5![]()
![]()
U kojoj kladionici se moze uplatit single, online? Imam racun u wwin i bhplay i ni u jednoj od njih ne mozeNexus je napisao/la:Kad bi svako ko je rako da će me častiti barem jednu pivu platio ja bi pijan hodaoCiva je napisao/la:Ajde Nexus brate daj još jedan tako sigurice na kartone i da te ispratim i da te mogu častitiđ
Zato se ne kladim u lokalima, osim kada pogriješe, ali i tada te ograniče...lijepe strane online klađenja, singl i rokajCiva je napisao/la: U premieru margina već na 4,5![]()
![]()
Prođel mi večeras tiket , na ove tvoje ako još šta okačiš idemo sutra u ShockerNexus je napisao/la: Kad bi svako ko je rako da će me častiti barem jednu pivu platio ja bi pijan hodao![]()
To ona kafanica....Goca sto drzi?Civa je napisao/la:Prođel mi večeras tiket , na ove tvoje ako još šta okačiš idemo sutra u ShockerNexus je napisao/la: Kad bi svako ko je rako da će me častiti barem jednu pivu platio ja bi pijan hodao![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.