FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nidi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nidi » 31 avg 2011, 15:45

neno je napisao/la:Ivan Sesar potpisao za sarajevo,sve se nema,igra se na virslama-a pojacanja dolaze.Sta nasi rade-spavaju,eto sto smo na tabeli tu gdje jesmo,para ima ali nema ni vizije sta se hoce,niti ustvari hocemo li da budemo br.1.u premijer ligi,a sanjamo grupne faze uefa lige.Svaka cast samo AMARU,ovi ostali u klubu katastrofa,imam osjecaj da im je bilo vazno samo se uhvatiti neke funkcije,a puna su im usta ljubavi prema klubu. :oops:
da smo mi doveli sesara ti bi napisao što će nam igrač koji nemože igrati u lokomotivi

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 31 avg 2011, 15:49

A neki misle kad neki drugi klub dovede bilo kojeg igrača da se odmah pojačao, a kad nama dođe neko "joj šta će nam on"...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 31 avg 2011, 15:50

neno je napisao/la:Najbolje da se svi mi koje bole pojedine stvari,i na koje imamo pravo da ukazemo odjavimo sa ovog foruma pa neka ostanu samo oni koji smatraju da je sve u najboljem redu,neka pisu kako smo prekucali ovu ligu,kako od trenutnih igraca nema boljih,kako cemo u zenicu po 3 boda,kako ce proljece uvijek biti plavo,kako dijalba dolazi ali nikako da dodze itd,itd,itd......i u nasem klubu ce sve onda krenuti nabolje a na forumu ce biti sve pozitivni postovi-i svi ce biti zadovoljni.Pozdrav svima :(

To bi bilo najbolje... jer nebi bilo nikakvih rasprava i svadja na ovoj temi...
A to sto tebe bole neke stvari boli i mene ona stvar koju ce drzati Markic iz Zrinjskog, za vama i vasim ''dragocjenim'' misljenjem...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 31 avg 2011, 16:12

Nema se šta reći posebno, Čelik, Zvijezda, Borac, treba to pregurati sa najmanjom kolateralnom štetom. Imamo to što imamo, i na klupi i na terenu, i oko terena. Nemam zamjerki sve dok izlazimo u Evropu, što sam i prije govorio. Amaru drugarska poruka, teši taj stomak i guzove, jer do 50-e ćeš imati 200kg i vrlo izvjestan moždani ili infarkt, zatvori birtiju, a otvori prodavnicu sportske opreme, počni trenirati i optrčavati krugove nakon tekme sa igračima, ako misliš poživjeti.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 31 avg 2011, 16:20

Ž '21!

bubakar
Kontakt:

Post Postao/la bubakar » 31 avg 2011, 16:45

Stvarno sam danas procitao svakakva sranja ovde te nevalja ovaj te nevalja onaj, te nevalja ni jedan igrac, te nevalja AMAR OSIM, te Nijaz Brković ( svi znamo kako nam je valjo) te maleni olimpic, te sudija, te navijaci..
Pa valja li nama iko.
Uostalom ne navijam ja za njih vec za ŽELJU
Kako me nerviraju ove neke izjave, pa dajte ljudi imajte strpljena malo, pružimo im podršku kako bi izašli iz ove male krize, ocigledno je da im treba naša pomoc, nebi im trebali zviždati a utakmica nije ni pocela (makar smo po tome poznati)
AMAR AMAR OSIM OSIM

BlingBling
Kontakt:

Post Postao/la BlingBling » 31 avg 2011, 17:24

Ako vam je dosta baklave i rodbine, trening u 18:00h!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!

bubakar
Kontakt:

Post Postao/la bubakar » 31 avg 2011, 17:27

SVI NA TRENING JEDAN JE AMAR :D :D
AMAR AMAR OSIM OSIM

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 31 avg 2011, 17:46

Haj'mo na trening! :D
Ž '21!

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 31 avg 2011, 17:48

... trening da
al samo teretana da se skine ovih 17 baklava u dva dana....
:lol:

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 31 avg 2011, 18:09

Pozdravili nas "legenda ivica osim" i komitet za "normalizaciju"
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

adi11
Kontakt:

Post Postao/la adi11 » 31 avg 2011, 18:22

I sta bi od tog veznog i napadaca ili je opet suplja

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 31 avg 2011, 18:53

ako se dovodi napadač nek dovede nekog rasnog strijelca a ne lopatu

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 31 avg 2011, 19:11

Plivadon je napisao/la:ako se dovodi napadač nek dovede nekog rasnog strijelca a ne lopatu
Ma ne dovodimo mi nikoga do ljetne pauze, manite se suplje price, NASEM sefu su dobri ramic i baljic ne treba nam niko
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 31 avg 2011, 19:33

posmatrac sa juga 87 je napisao/la:
Plivadon je napisao/la:ako se dovodi napadač nek dovede nekog rasnog strijelca a ne lopatu
Ma ne dovodimo mi nikoga do ljetne pauze, manite se suplje price, NASEM sefu su dobri ramic i baljic ne treba nam niko
Bice bice samo sabura danas nece nista biti ,ali u narednim danima ce biti

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 31 avg 2011, 19:51

nime_tm87 je napisao/la:
Ma meni se licno zgadila ova nasa liga...borac je favoriziran da se zivot zgadi, zasto susret u lukavici nije prekinut i sarajevu 0-3, zasto zrinjski- zvijezda nije prekinut zbog paljenja bh zastave i 0-3, susret rudar-sloboda zbog velicanja bjednog mladica i 0-3, da ne spominjem od prosle sezone zrinjski-zeljo u kupu i siroki-zeljo...Vrijedi li uopce bacat pare i dovodit igrace ako se vec sve unaprijed zna???? I na kraju ko nam smjesti da bude 0-3 za borac??? Rusmir Mrkovic sudac iz sarajeva, za nepovjerovati.... u najmanju ruku treba ga lincovati... oprostite na oduzetom prostoru i ako sam nekoga uvrijedio...
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 31 avg 2011, 19:51

nime_tm87 je napisao/la:
zakuni se iz sve snage :mrgreen:
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 31 avg 2011, 20:15

posmatrac sa juga 87 je napisao/la: Ma meni se licno zgadila ova nasa liga...borac je favoriziran da se zivot zgadi, zasto susret u lukavici nije prekinut i sarajevu 0-3, zasto zrinjski- zvijezda nije prekinut zbog paljenja bh zastave i 0-3, susret rudar-sloboda zbog velicanja bjednog mladica i 0-3, da ne spominjem od prosle sezone zrinjski-zeljo u kupu i siroki-zeljo...Vrijedi li uopce bacat pare i dovodit igrace ako se vec sve unaprijed zna???? I na kraju ko nam smjesti da bude 0-3 za borac??? Rusmir Mrkovic sudac iz sarajeva, za nepovjerovati.... u najmanju ruku treba ga lincovati... oprostite na oduzetom prostoru i ako sam nekoga uvrijedio...
Možda je Mrković obični piun u svemu tome!? Ko zna šta je Dodik tražio od Ivice Osima na onom sastanku pa su ovi glasali za Statut!? Puno je pitanja i teorija...ali ako ništa ovo situacija u Travniku je pokazala da se jedan klub favorizuje i mi ostali to moramo da istrpimo najmanje ove sezone, zbog svega toga možda Željo i ne ulaže velike pare u dovođenje igrača...

Vala ako im treba titula na ovakav način, evo ih je odmah..Svaki put se dosad nastavljaju ili ponavljaju utakmice ova se registruje zvaničnim rezultatom...

Pred utakmicu protiv Širokog su pričali kako se tu nešto kuha protiv njih, zato što neće biti TV prenosa i slično, a na kraju se baš ispostavi suprotno, sudija je svirao na njihovu stranu itekako...To momci iz Širokog najbolje znaju...
Ž '21!

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 31 avg 2011, 20:29

Bianconeri1988 je napisao/la:
posmatrac sa juga 87 je napisao/la: Ma meni se licno zgadila ova nasa liga...borac je favoriziran da se zivot zgadi, zasto susret u lukavici nije prekinut i sarajevu 0-3, zasto zrinjski- zvijezda nije prekinut zbog paljenja bh zastave i 0-3, susret rudar-sloboda zbog velicanja bjednog mladica i 0-3, da ne spominjem od prosle sezone zrinjski-zeljo u kupu i siroki-zeljo...Vrijedi li uopce bacat pare i dovodit igrace ako se vec sve unaprijed zna???? I na kraju ko nam smjesti da bude 0-3 za borac??? Rusmir Mrkovic sudac iz sarajeva, za nepovjerovati.... u najmanju ruku treba ga lincovati... oprostite na oduzetom prostoru i ako sam nekoga uvrijedio...
Možda je Mrković obični piun u svemu tome!? Ko zna šta je Dodik tražio od Ivice Osima na onom sastanku pa su ovi glasali za Statut!? Puno je pitanja i teorija...ali ako ništa ovo situacija u Travniku je pokazala da se jedan klub favorizuje i mi ostali to moramo da istrpimo najmanje ove sezone, zbog svega toga možda Željo i ne ulaže velike pare u dovođenje igrača...

Vala ako im treba titula na ovakav način, evo ih je odmah..Svaki put se dosad nastavljaju ili ponavljaju utakmice ova se registruje zvaničnim rezultatom...

Pred utakmicu protiv Širokog su pričali kako se tu nešto kuha protiv njih, zato što neće biti TV prenosa i slično, a na kraju se baš ispostavi suprotno, sudija je svirao na njihovu stranu itekako...To momci iz Širokog najbolje znaju...
Simptomatično je da su bodove P.F. trebali da dobiju redom svi bošnjački klubovi, logično, nema šta...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 31 avg 2011, 20:32

FK Željezničar nije bošnjački klub i kraj priče!
Ž '21!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: husrefbeg, imekorisnicko, Levin, Orvel, strucnjak9 i 77 gostiju.