FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AmanijakzO
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AmanijakzO » 30 avg 2011, 19:40

Sa ovakvom taktikom mozemo svakoga pobjediti.

slika

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 30 avg 2011, 20:22

domorocki je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
domorocki je napisao/la:Zašto niko ne napiše da je Brković Nijaz kupio sudije i to sve u cilju,da zjanimo,i da se sruši Osim.dotični je bio u društvu velikog grobara fk Željezničara Samira ahmedbegovića.Dakle,ljudi,djeco,naši najveći dušmani su iz NAŠIH redova,zapamtite to,kopaju jame već duži period i ovo sve što se trenutno dogadja radi se u cilju destabilizacije ekipe.Teža utakmica po klub nije odigrana zadnjih 10 godina,al smo uzeli ta tri boda,i ako se stisnemo al svi ko jedan protiv ovakvih likova,vratit ćemo pravi sjaj voljenom klubu.

SLAVIT ĆEMO TVOJE IME...
Pricas gluposti i lazi. Ako sam ja taj Samir, a nisam garant, onda je bio u drustvu sa istim, naravno samo prvo poluvrijeme. Drugo sam ja kao Samir sjedio sa njegovim duhom. Ljudi, malo manje teorija zavjere, a da malo i gol pogledamo zajedno, pa da vidimo da li se Vernes imalo posluzio rukama, da je doticni zavrsavao sudiju sigurno bi ono bio prekrsaj. Nemojte siriti gluposti na forumu, mogli bi poslije lizati ovo sto pljujete.
Hos slike,brate ja sve dokumentujem,pa nism ja balavac,prosao sam ja sve garniture,al uljezi ostaju uljezi.hoces da kazes da je posteno sudjenje bilo,kako te nije Boga stid.u travniku ti dva penala ne sudi i nesto palamudis.treba biti u drustvu sa njim trebat cemu ledja!
Zao mi je Aco ali je ovo istina...ima jos imena, ali dalje ja necu pricati (ni privatno).
Sreca nasa pa nisu dosli do igraca! Prosli smo mi plakate po banderama i ostale mahalastine...bitan je samo Zeljo i sta je za Zelju dobro, pa makar to znacilo pet adilovica, svraka, jamaka, stanica...(karikirao sam oko imena)
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

bambur
Kontakt:

Post Postao/la bambur » 30 avg 2011, 20:27

Hoćemo li to sada početi uvjeravati sve redom kako NB kupuje sudije isti onaj NB za kojeg smo se svi kleli da nije upetljan u nijednu radnju koja se pominjala i vezivala za njega prije dvije godine

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 30 avg 2011, 20:30

bambur je napisao/la:Hoćemo li to sada početi uvjeravati sve redom kako NB kupuje sudije isti onaj NB za kojeg smo se svi kleli da nije upetljan u nijednu radnju koja se pominjala i vezivala za njega prije dvije godine
nije problem nijaz gracic, nego clanovi uprave i jos pojedinci kojima se ne svidja sto smo stali na noge
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

bambur
Kontakt:

Post Postao/la bambur » 30 avg 2011, 20:31

@ nick haj malo pročitaj gore iznad ja nisam Gracića usta uzeo spominjem Nijaza Brkovića

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 30 avg 2011, 20:35

slika

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 30 avg 2011, 20:38

Mirsad94 je napisao/la:slika
to je to samo selimovica ubacit i pericu umjesto savica

nego ljudi sta mislite o drakulu u napadu??? :D sef nema gdje ga nije stavljo na treninzima i prijateljskim pa reko da i ovo vidimo
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 30 avg 2011, 20:39

bambur je napisao/la:@ nick haj malo pročitaj gore iznad ja nisam Gracića usta uzeo spominjem Nijaza Brkovića
do mene, na njega sam i mislio
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 30 avg 2011, 20:49

Legendarni intervju sa legendom Želje, Nikolom Nikićem.

[youtube][/youtube]

zeljovac87
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac87 » 30 avg 2011, 21:44

Na ovoj temi nam treba jedan Amar da nam se na'ebe mile nane. :mrgreen:

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 30 avg 2011, 21:52

zeljovac87 je napisao/la:Na ovoj temi nam treba jedan Amar da nam se na'ebe mile nane. :mrgreen:

Hahahahaha. Jadniak bi' srce opalilo :D
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 30 avg 2011, 22:13

Kad smo već kod legende Nikića, ovo je obavezno gradivo:

[youtube][/youtube]

:lol: :lol:
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 30 avg 2011, 22:18

Nikić je legenda :lol: :lol:

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 31 avg 2011, 00:03

domorocki je napisao/la:Zašto niko ne napiše da je Brković Nijaz kupio sudije i to sve u cilju,da zjanimo,i da se sruši Osim.dotični je bio u društvu velikog grobara fk Željezničara Samira ahmedbegovića.Dakle,ljudi,djeco,naši najveći dušmani su iz NAŠIH redova,zapamtite to,kopaju jame već duži period i ovo sve što se trenutno dogadja radi se u cilju destabilizacije ekipe.Teža utakmica po klub nije odigrana zadnjih 10 godina,al smo uzeli ta tri boda,i ako se stisnemo al svi ko jedan protiv ovakvih likova,vratit ćemo pravi sjaj voljenom klubu.

SLAVIT ĆEMO TVOJE IME...
Pricas gluposti i lazi. Ako sam ja taj Samir, a nisam garant, onda je bio u drustvu sa istim, naravno samo prvo poluvrijeme. Drugo sam ja kao Samir sjedio sa njegovim duhom. Ljudi, malo manje teorija zavjere, a da malo i gol pogledamo zajedno, pa da vidimo da li se Vernes imalo posluzio rukama, da je doticni zavrsavao sudiju sigurno bi ono bio prekrsaj. Nemojte siriti gluposti na forumu, mogli bi poslije lizati ovo sto pljujete.
E vala baš. Eto sad nam je kriv i Brković sto se igrači vuku ko sline po terenu i što smo šutali 2 puta u prvom i 3 puta u drugom poluvremenu prema golu :roll:
Protiv zrinjskog dobijemo poklon penal, pa je sve OK sa sudijama. Protiv olimpika nije na mapi bilo penala, a nama krivo što nam ga nije sudio.
Malo vise objektivnosti i podrske ekipi čak i kada loše igra, a malo manje paranoje nije na odmet ;)

Eki Brković kriv :lol:
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 31 avg 2011, 00:05

Bila je jedna diskutabilna situacija, kad je oboren ili spotaknut Selimović sa leđa negdje pred kraj utakmice, ali s obzirom kakav je kriterij imao Jakupović mene nije nimalo iznenadilo što nije sviran penal za nas...

Da je kojim slučajem se sve to desilo u našem kaznenom, bio bi penal za Olimpic i crveni karton za nas...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 31 avg 2011, 00:09

Bianconeri1988 je napisao/la:Bila je jedna diskutabilna situacija, kad je oboren ili spotaknut Selimović sa leđa negdje pred kraj utakmice, ali s obzirom kakav je kriterij imao Jakupović mene nije nimalo iznenadilo što nije sviran penal za nas...

Da je kojim slučajem se sve to desilo u našem kaznenom, bio bi penal za Olimpic i crveni karton za nas...
pa da su samo usli oni u nas sesnaesterac bio bi penal nije morao niko ni prici
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

bomber
Kontakt:

Post Postao/la bomber » 31 avg 2011, 00:10

Ja bih volio vidjeti te slike jer sam bio na utakmici sa Nijazom, dakle sjedio sa covjekom, ja, on i moja ljepsa polovica. Iznad tri reda je bio njegov buraz i jos neki lik, ja doista ne znam ko je, da li je to taj sto ga spominjete. Na poluvremnu mi kaze idem ne mogu vise ovo gledati, sin mi vamo, a srce kuca za Zelju. Da li me laze i folira ne znam, mozda i jeste, ali me onda dobro laze tri godine. Moje je misljenje da te stvari nemaju veze sa istinom, e sad, ko zna, ipak smo to mi.
Aco, Brkovic je zeljovac i niko to ne spori, ima nas koji dobro znamo sta je on uradio za Zelju, ali gledajuci ovu tekmu sa Olimpikom ne mogu se oteti dojmu da je sudjenje bilo regularno. E sad, zasto povezujemo sudjenje i Brkovica, to bi bilo najbolje da njega pitas i nek ti kaze istinu.
Problem je mali Brkovic, svima je to jasno ko dan. Svi cemo na kraju vidjeti da li je mali Brkovic igrac za Zelju ili ne, ima priliku da pokaze sta zna u Olimpiku a onda, ko zna mozda ga i Amar vrati u Zelju, osim ako se stariji Brkovic nije zakleo "nikad vise u Zelju" u sta sumnjam.
Za dobrobit Zelje bi bilo idealno da se Amar i Nijaz pomire, ako ne, ne bi valjalo da se njih dvojica sukobljavaju preko Zelje, kojeg vole i Nijaz i Amar.

o sole mio
Kontakt:

Post Postao/la o sole mio » 31 avg 2011, 00:49

Eki fol prati se Željo ovo ono a ne zna se kako izgleda ODGOVORNO TVRDIM... Supljira se pomalo...

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 31 avg 2011, 01:04

zeljovac87 je napisao/la:Na ovoj temi nam treba jedan Amar da nam se na'ebe mile nane. :mrgreen:
Jestel sigurni da to zelite? :D :D

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 31 avg 2011, 02:33

Da hoće ovo sa štilom proći , dobili bi možda oko 50 000
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Lokomotifa, MrkiMedo, Orvel, Proximic i 65 gostiju.