Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Kakvih sve bolida dolazi na ovu temu, aman aman.
Ma supalj lik, nije ga bilo par dana poslije derbija pa evo konacno je izasao iz rupe 

Vi ste baš ćoravi
Da, nije me bilo na dan utakmice, le le, pobjegao zbog vas
Majko mila

Da, nije me bilo na dan utakmice, le le, pobjegao zbog vas

Majko mila

bolid Moron sa svojim gunersima koji su doveli jednog igraca i odmah su bolji od svih ostalih timova,da je tako ozil dobar real bi prosle godine mozda nesto i osvojio a mourinho je ostao bez trofeja zato sto mu je bas najbolja 10ka bio ezelOTNYS_YNWA je napisao/la:Kakvih sve bolida dolazi na ovu temu, aman aman.

Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."
-
- Kontakt:
onaj osjecaj kad arsenal osvoji ligu sampionaBigBigBang je napisao/la:Dje si prvak svemira poslije 3. kola?
-
- Kontakt:
Ne znam kakav je, taj osjecaj znaju navijaci Aston Ville i Notingham Foresta i svaka im cast, sjeticu ih se dok budem gledao Arsenal i ove sezone utorkom i srijedom.Torres_9 je napisao/la:onaj osjecaj kad arsenal osvoji ligu sampionaBigBigBang je napisao/la:Dje si prvak svemira poslije 3. kola?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
koja uzivancija na koji god pdf odes samo se govori o Liverpoolu ima nesto u ovom Brendanovom timu cim su svima zapeli za oko
i kakve novine i uzivancija

Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."
- RodgersBOSS
- Kontakt:
Jordan Henderson:
"I speak to Brendan a lot. He tells me what I need to improve and helps me to do so I think tactically is the biggest area where I feel I have become better, I spend a lot of time looking back over our games and feel I've added discipline and become more tactically aware."

Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
-
- Kontakt:
Naravno da se govori o njemu samo kad samo njegovi fanovi idu na druge teme i pricaju o istom.AggerYNWA je napisao/la:koja uzivancija na koji god pdf odes samo se govori o Liverpoolu ima nesto u ovom Brendanovom timu cim su svima zapeli za okoi kakve novine i uzivancija
aaa zato i diskutujes na Livrpoolovom pdf-u zatoBigBigBang je napisao/la:Naravno da se govori o njemu samo kad samo njegovi fanovi idu na druge teme i pricaju o istom.AggerYNWA je napisao/la:koja uzivancija na koji god pdf odes samo se govori o Liverpoolu ima nesto u ovom Brendanovom timu cim su svima zapeli za okoi kakve novine i uzivancija

- RodgersBOSS
- Kontakt:
Njegovi fanovi su pisali o tome kako ce Brendan pokazati Arsenalu kako se zadrzavaju svoje zvjezde u klubu,a da se pri tom pokaze da je klub bio na prvom mjestu.
Mislim da sam bio u pravu.

Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
- Ponos Torina
- Kontakt:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Kontakt:
Jedva cekam tamo period oko boxing daya da citiramo lignju!RodgersBOSS je napisao/la:Njegovi fanovi su pisali o tome kako ce Brendan pokazati Arsenalu kako se zadrzavaju svoje zvjezde u klubu,a da se pri tom pokaze da je klub bio na prvom mjestu.

Kada se ovdje prica o drugim klubovima to je provociranja,ali kada se na drugim temama prica o Liverpoolu to je u redu http://www.****/images/smilies/kava.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
jednom je raspravu počeo gio a drugi put torres na arsenalovoj temi. Mislim ja lično im ne bi odgovorio, al uvijek ima onih koji bi, a i vala onaj torres_9 ne zna ni šta piše 

Vođa zna.
primjetio sam da taj torres ne zna sta pise al neko negdje spomene Liverpool u negativnom kontekstu dignu se scouseri protiv toga a ako se kaze u pozitivnom dignu se svi drugi i govore kako smo losi,pa se opet jave ovi prvi i tako dok ne dodje @monolog.nedim1993 je napisao/la:jednom je raspravu počeo gio a drugi put torres na arsenalovoj temi. Mislim ja lično im ne bi odgovorio, al uvijek ima onih koji bi, a i vala onaj torres_9 ne zna ni šta piše
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Najnovije pojačanje, Rafa Paez.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro, Venom i 16 gostiju.