Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 sep 2013, 17:13

Kakvih sve bolida dolazi na ovu temu, aman aman.

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 04 sep 2013, 17:15

Ma supalj lik, nije ga bilo par dana poslije derbija pa evo konacno je izasao iz rupe 8-)

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 04 sep 2013, 17:20

Vi ste baš ćoravi :mrgreen:

Da, nije me bilo na dan utakmice, le le, pobjegao zbog vas :mrgreen:

Majko mila :mrgreen:

AggerYNWA
Kontakt:

Post Postao/la AggerYNWA » 04 sep 2013, 17:49

OTNYS_YNWA je napisao/la:Kakvih sve bolida dolazi na ovu temu, aman aman.
bolid Moron sa svojim gunersima koji su doveli jednog igraca i odmah su bolji od svih ostalih timova,da je tako ozil dobar real bi prosle godine mozda nesto i osvojio a mourinho je ostao bez trofeja zato sto mu je bas najbolja 10ka bio ezel :mrgreen:
Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 04 sep 2013, 18:11

Dje si prvak svemira poslije 3. kola?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 04 sep 2013, 18:15

cirkus od teme
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 04 sep 2013, 18:17

BigBigBang je napisao/la:Dje si prvak svemira poslije 3. kola?
onaj osjecaj kad arsenal osvoji ligu sampiona

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 04 sep 2013, 18:20

Torres_9 je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Dje si prvak svemira poslije 3. kola?
onaj osjecaj kad arsenal osvoji ligu sampiona
Ne znam kakav je, taj osjecaj znaju navijaci Aston Ville i Notingham Foresta i svaka im cast, sjeticu ih se dok budem gledao Arsenal i ove sezone utorkom i srijedom.

AggerYNWA
Kontakt:

Post Postao/la AggerYNWA » 04 sep 2013, 18:32

koja uzivancija na koji god pdf odes samo se govori o Liverpoolu ima nesto u ovom Brendanovom timu cim su svima zapeli za oko slika i kakve novine i uzivancija
Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 04 sep 2013, 18:41

Jordan Henderson:

"I speak to Brendan a lot. He tells me what I need to improve and helps me to do so I think tactically is the biggest area where I feel I have become better, I spend a lot of time looking back over our games and feel I've added discipline and become more tactically aware."
:mrgreen: 8-)
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 04 sep 2013, 18:50

AggerYNWA je napisao/la:koja uzivancija na koji god pdf odes samo se govori o Liverpoolu ima nesto u ovom Brendanovom timu cim su svima zapeli za oko slika i kakve novine i uzivancija
Naravno da se govori o njemu samo kad samo njegovi fanovi idu na druge teme i pricaju o istom.

AggerYNWA
Kontakt:

Post Postao/la AggerYNWA » 04 sep 2013, 18:55

BigBigBang je napisao/la:
AggerYNWA je napisao/la:koja uzivancija na koji god pdf odes samo se govori o Liverpoolu ima nesto u ovom Brendanovom timu cim su svima zapeli za oko slika i kakve novine i uzivancija
Naravno da se govori o njemu samo kad samo njegovi fanovi idu na druge teme i pricaju o istom.
aaa zato i diskutujes na Livrpoolovom pdf-u zato slika postedi nas svojih glupih komentara

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 04 sep 2013, 18:56

Njegovi fanovi su pisali o tome kako ce Brendan pokazati Arsenalu kako se zadrzavaju svoje zvjezde u klubu,a da se pri tom pokaze da je klub bio na prvom mjestu.

Mislim da sam bio u pravu. 8-)
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 sep 2013, 18:58

Slika je ogromna,odlicna za desktop podlogu ;)

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 1419_o.jpg
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 04 sep 2013, 20:28

RodgersBOSS je napisao/la:Njegovi fanovi su pisali o tome kako ce Brendan pokazati Arsenalu kako se zadrzavaju svoje zvjezde u klubu,a da se pri tom pokaze da je klub bio na prvom mjestu.

Mislim da sam bio u pravu. 8-)
Jedva cekam tamo period oko boxing daya da citiramo lignju! :mrgreen:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 04 sep 2013, 20:35

Kada se ovdje prica o drugim klubovima to je provociranja,ali kada se na drugim temama prica o Liverpoolu to je u redu http://www.****/images/smilies/kava.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 04 sep 2013, 20:48

jednom je raspravu počeo gio a drugi put torres na arsenalovoj temi. Mislim ja lično im ne bi odgovorio, al uvijek ima onih koji bi, a i vala onaj torres_9 ne zna ni šta piše :mrgreen:
Vođa zna.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 04 sep 2013, 20:50

Gio je samo pozdravio druga MoRa
Ja te volim, volim Željo..

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 04 sep 2013, 20:52

nedim1993 je napisao/la:jednom je raspravu počeo gio a drugi put torres na arsenalovoj temi. Mislim ja lično im ne bi odgovorio, al uvijek ima onih koji bi, a i vala onaj torres_9 ne zna ni šta piše :mrgreen:
primjetio sam da taj torres ne zna sta pise al neko negdje spomene Liverpool u negativnom kontekstu dignu se scouseri protiv toga a ako se kaze u pozitivnom dignu se svi drugi i govore kako smo losi,pa se opet jave ovi prvi i tako dok ne dodje @monolog.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 04 sep 2013, 21:05

slika

Najnovije pojačanje, Rafa Paez.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro, Venom i 16 gostiju.