Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Ja rekoh prvi dan da je gej, samo sam ofulao motiv.
-
- Kontakt:
Otkad su homići postalo tako nasilni?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Democratic People's Republic of America

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Svijet nakon strahota u Gazi nikad više neće biti isti. Tek slijede zlodjela, ubistva, terorizam širom svijeta, monstruoznosti i sve sto nije bilo prihvatljivo..Crnci u Americi se imaju pravo braniti.
Još kad desnica preuzme Evropu onda smo i mi u opasnosti i naš narod po Njemačkoj i tako a samo je pitanje trenutka, godine kada će AFD preuzeti Njemačku. cionisti i Ameri su srusili sva ljudska prava, komadaju ljude( sigurno je preko 300 000 raskomadanih u Gazi) u livestreamu skoro uz osmijehe i izrugivanje. Sva moralna načela više ne vrijede i sada je to cijeli svijet vidio i sve će uskoro buknuti.
Još kad desnica preuzme Evropu onda smo i mi u opasnosti i naš narod po Njemačkoj i tako a samo je pitanje trenutka, godine kada će AFD preuzeti Njemačku. cionisti i Ameri su srusili sva ljudska prava, komadaju ljude( sigurno je preko 300 000 raskomadanih u Gazi) u livestreamu skoro uz osmijehe i izrugivanje. Sva moralna načela više ne vrijede i sada je to cijeli svijet vidio i sve će uskoro buknuti.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- ASD
- Kontakt:
Ne lupaj, čak i da najgora desnica preuzme Njemačku, našim neće dlaka s glave falili.
Uglavnom će nabelajiti ovi što su na socijali i izbjeglice koji su izbjeglice po 40 godina. Oni i trebaju nabelajiti. Svi oni palestinski/libanonski karteli po Berlinu su tu došli kao izbjeglice 80-tih. I dan danas su na socijali.
A da će desnica preuzeti Evropu, to je neminovnost.
Uglavnom će nabelajiti ovi što su na socijali i izbjeglice koji su izbjeglice po 40 godina. Oni i trebaju nabelajiti. Svi oni palestinski/libanonski karteli po Berlinu su tu došli kao izbjeglice 80-tih. I dan danas su na socijali.
A da će desnica preuzeti Evropu, to je neminovnost.
Kriscan konservativac tako isto moze biti ****.alemsa je napisao/la: ↑14 sep 2025, 11:21Slazem se, ja sam bio demokrata do woke kulture, biti liberalan je do tad znacilo da ne vidis razlike u ljudima (boji koze, religije itd.), e tad pocela opsesija bas sa/u razlikama i mentalitetom zrtve, i evo dokle su dosegli da ubijaju ljude koji drugacije misle. Morao sam izaci iz tog voza.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 10:03
Nije bas da samo demokrate imaju taj problem, to woke cancelovanje je bilo uzelo maha i previse, zato sad ova druga strana vraca i radi i gore stvari, a nekad je Amerika glasila za bastion slobode govora i misljenja, danas ne smijes reci misljenje na tvitteru da te ne otpuste![]()
@kajzer
Kakve to veze ima, imao sam oruzje i kad sam bio demokrata, pa Tim Walz lovac covjek, sta ako je demokrata ne moze se razumijeti u oruzje jel, pusti mene sto se nekad zaj.ebajem.
Izaprani mozgovi.
Ko i ovaj i onaj drugi sto je pobio u minestoti.
Moracu prestati.
Alemu ce kip napravit koliko naradjastom lize dupe
Ti na FOXu mozda, but there are some blacks that are genuinely republicans. You think a black person can't be republican? Thats racist on your part. As for the other thing, I'm willing to bet that anyone who moved to those countries before turning 15, and has lived there for more than two decades, is not trying to be a bigger anything, he or she is fully part/participant of that society. It was easier to write in English since I know that you've majored in English, so we're good.Bundesliga je napisao/la: ↑14 sep 2025, 12:03Nije Patel na čelu FBI-a jer je Trump dobrodušan prema drugim rasama, već jer je podoban i radit će sve što mu kaže Trump. Njemu je jedino bitno da ima sluge. Ima i na FOX-u crnaca koji prosipaju Trumpovu propagandu. To ti dođe ko Bošnjo kad ode u Njemačku pa postane veći Švabo od Hansa, ili kad ode u Ameriku i postane veći Amer od Kennedya. Čisto lična korist, boli ih briga za društvom.
Jes ovo za 15 rad mene napisao lolalemsa je napisao/la: ↑14 sep 2025, 15:07Ti na FOXu mozda, but there are some blacks that are genuinely republicans. You think a black person can't be republican? Thats racist on your part. As for the other thing, I'm willing to bet that anyone who moved to those countries before turning 15, and has lived there for more than two decades, is not trying to be a bigger anything, he or she is fully part/participant of that society. It was easier to write in English since I know that you've majored in English, so we're good.Bundesliga je napisao/la: ↑14 sep 2025, 12:03Nije Patel na čelu FBI-a jer je Trump dobrodušan prema drugim rasama, već jer je podoban i radit će sve što mu kaže Trump. Njemu je jedino bitno da ima sluge. Ima i na FOX-u crnaca koji prosipaju Trumpovu propagandu. To ti dođe ko Bošnjo kad ode u Njemačku pa postane veći Švabo od Hansa, ili kad ode u Ameriku i postane veći Amer od Kennedya. Čisto lična korist, boli ih briga za društvom.
Sve znaAshburtonG je napisao/la: ↑14 sep 2025, 09:37Pa Amerika je svakako zemlja apsurda. Imas bolide imigrante koji podrzavaju far right u nadi da su dio white supremacy drustva.
Potpuna preslika nepismenih glasaca AfDa u njemackoj, kojih imam i u svojoj blizoj porodici. Skupa imaju 20 razreda skole, a razumiju se u sve. Od historije, preko trenutne politicke situacije do ekonomskih sistema. Bas poznato zvuci…
- ASD
- Kontakt:
I had no idea that people from Bosnia who are currently living in the USA actually watch either FOX or CNN.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo je u biti potvrda da vlada Amerike ne radi u interesu biraca vec za interese druge drzave.
He was just making a point.
Nisam Boga mi, nego zbog razvoja osobe. Ti imas svoje misljenje, ja svoje. Ja sam bio kao ti dok nisu zaglibili, sto ne znaci da necu opet u zivotu biti ako ovi zaglibe previse. Samo budala ne mijenja misljenje.
@tuzlak
Ma kakvi biraci, Americka vlada vec odavno nije za narod, i onda kazu oduzmi oruzje

Od alexandra the great. Imo je keshovinu, zene ga zeljele a on trpo muske. Mozda i nas lijepi to radi

Nisi ti nikad bio kao ja, bez uvredealemsa je napisao/la: ↑14 sep 2025, 15:31He was just making a point.
Nisam Boga mi, nego zbog razvoja osobe. Ti imas svoje misljenje, ja svoje. Ja sam bio kao ti dok nisu zaglibili, sto ne znaci da necu opet u zivotu biti ako ovi zaglibe previse. Samo budala ne mijenja misljenje.
@tuzlak
Ma kakvi biraci, Americka vlada vec odavno nije za narod, i onda kazu oduzmi oruzje![]()
Mene politika nije nikad zanimala do ne davno. Sve sto sam postigao u zivotu svojim ucenjem i radom. Imam oci i vidim ko krade, ko su najvece zlocinci na svjetu. Mazanje ociju budalama
Ma mislim na politicku afilijaciju.
Nego ja sam se smorio vise oko ove teme, kako je tek tu ostalima. Uzdravlje i peace

Ja i govorim o politici. Vidim ko je bolji za obicne ljude, ekonomiju. Ne interesuje me woke, race al znam ko su najveca hovna ne samo u americi neg u svjetu
Pa kako neces kad non stop trubis o tom.
- ASD
- Kontakt:
Najbolji političari su oni što su neprimjetni. Na kraju su najgori oni što se u sve petljaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.