ŽELJO ŠAMPIONArogantni je napisao/la:BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN SVIMA KOJIMA JE PLAVA BOJA U SRCU A SLAVE TAJ PRAZNIK...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- blueman-TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
Komsije, Bajram Serif Mubarek Olsun. 

- bistrikboy
- Kontakt:
Joj s kim vi raspravljateelSaik je napisao/la:Eto, ajde, napiši nam života ti kakve je to igrače ostavio Odović Osimu te godine? Živo me zanima...safira je napisao/la: Taktici najbolji trener koji je bio u Zelji i kad smo najbolje igrali to je bio Milomir Odovic. Sjetimo se da je bio u vrhu tabele i da je otjeran i kakve je igrace ostavio Amaru Osimu te godine?

Bajram Serif Mubarek Olsun svim Željovcima koji slave Bajram!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Bajram Serif Mubarek Olsun braco Manijaci 

Zašto niko ne napiše da je Brković Nijaz kupio sudije i to sve u cilju,da zjanimo,i da se sruši Osim.dotični je bio u društvu velikog grobara fk Željezničara Samira ahmedbegovića.Dakle,ljudi,djeco,naši najveći dušmani su iz NAŠIH redova,zapamtite to,kopaju jame već duži period i ovo sve što se trenutno dogadja radi se u cilju destabilizacije ekipe.Teža utakmica po klub nije odigrana zadnjih 10 godina,al smo uzeli ta tri boda,i ako se stisnemo al svi ko jedan protiv ovakvih likova,vratit ćemo pravi sjaj voljenom klubu.
SLAVIT ĆEMO TVOJE IME...
SLAVIT ĆEMO TVOJE IME...
Einigkeit und Recht und Freiheit
-
- Kontakt:
domorocki je napisao/la:Zašto niko ne napiše da je Brković Nijaz kupio sudije i to sve u cilju,da zjanimo,i da se sruši Osim.dotični je bio u društvu velikog grobara fk Željezničara Samira ahmedbegovića.Dakle,ljudi,djeco,naši najveći dušmani su iz NAŠIH redova,zapamtite to,kopaju jame već duži period i ovo sve što se trenutno dogadja radi se u cilju destabilizacije ekipe.Teža utakmica po klub nije odigrana zadnjih 10 godina,al smo uzeli ta tri boda,i ako se stisnemo al svi ko jedan protiv ovakvih likova,vratit ćemo pravi sjaj voljenom klubu.
SLAVIT ĆEMO TVOJE IME...
RESPECT!!!
100% se slazem sa tobom, al nece oni uspjeti upropastiti sve ovo sto smo napravili!!! Takve likove treba udarati kada ih sretne na ulici. Ovo je bila 1o puta teza tekma nego ona protiv Maccabi-a kuci. Sve je bilo isplanirano. Ne znam jeli ko primjetio da pred kraj utakmice jedno 20 min stvorila su se 2 reda "kornjaca" ispred juga jel je bilo glasina da ako kiksamo protiv Olimpica da ce navijaci napraviti belaj i upletiti na teren al na srecu mi smo dobili tako da nista od toga mada mislim da ce opet pojednici nastaviti da nam napakuju sudije!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Kornjače su uvijek u pripravnosti posljednjih 20 minuta...
A smrdilo je meni nešto sve vrijeme na onoj tekmi, ja sam od početka vidio kako sudija šteli Olimpicu, zato sam i odmah napisao da je ovo pobjeda važnija od 3 boda, ova pobjeda je bila pobjeda protiv mnogih drugih, ne samo Olimpica...
A smrdilo je meni nešto sve vrijeme na onoj tekmi, ja sam od početka vidio kako sudija šteli Olimpicu, zato sam i odmah napisao da je ovo pobjeda važnija od 3 boda, ova pobjeda je bila pobjeda protiv mnogih drugih, ne samo Olimpica...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN SVIM MANIJACIMA I SIMPATIZERIMA NAŠEG VOLJENOG KLUBA I KOME JE PLAVA BOJA U KRVI
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Allahraziolsun, Bajrambaricola i vama svi koji slavite!
Htio bih samo reci da pored svega ovaj stav u vezi: 4 kante za 1 klasnog- slazem se sa @safirom. Mislim da Torinez nisi upravu sto se toga tice...drag si mi ali ipak se tu ne bih slozio. Cak i da se povrijedi "kvalitet" uvijek imamo dovoljno kanti hehe. A manje bi se sekirali. Mada ne treba biti nerealan, jedan "kvalitet" nije dovoljan da bi uzivali i da bi puno puno bolje igrali. Zato je potrebno barem 2 ili 3 "kvaliteta",recimo 1 u odbrani da razvaljuje sa Bogijem ili desni bek;1 napadač da igra sa Vernesom ili Ćirsom i naravno 1 u veznom redu da igra sa Zebom,Smajićem i Stančeski/Bešlija...Ali budimo realni to bi mogli biti sposobni tek za 2-3 godine,naravno ako ostane kralj na klupi i ako se nastavimo razvijati.Tada bi mogli očekivati borbu u play-offu evropskih natjecanja. Sa trenutnim igračkim kadrom to nismo sposobni. Samo još da kažem da bih ja sa trenutnim sastavom igrao sa Nyemom DMF, Smajić RMF, Stančeski probati na LMF (kad udje Bešo,staviti ga na desnog veznog a Smajketa baciti lijevo iako to nije pozicija za njega), i Zeba na AMF sa dva špica... Ja bih tako probao. Možda jesam malo zakomplikovao ali mislim da bi ovo bilo super probati.
Htio bih samo reci da pored svega ovaj stav u vezi: 4 kante za 1 klasnog- slazem se sa @safirom. Mislim da Torinez nisi upravu sto se toga tice...drag si mi ali ipak se tu ne bih slozio. Cak i da se povrijedi "kvalitet" uvijek imamo dovoljno kanti hehe. A manje bi se sekirali. Mada ne treba biti nerealan, jedan "kvalitet" nije dovoljan da bi uzivali i da bi puno puno bolje igrali. Zato je potrebno barem 2 ili 3 "kvaliteta",recimo 1 u odbrani da razvaljuje sa Bogijem ili desni bek;1 napadač da igra sa Vernesom ili Ćirsom i naravno 1 u veznom redu da igra sa Zebom,Smajićem i Stančeski/Bešlija...Ali budimo realni to bi mogli biti sposobni tek za 2-3 godine,naravno ako ostane kralj na klupi i ako se nastavimo razvijati.Tada bi mogli očekivati borbu u play-offu evropskih natjecanja. Sa trenutnim igračkim kadrom to nismo sposobni. Samo još da kažem da bih ja sa trenutnim sastavom igrao sa Nyemom DMF, Smajić RMF, Stančeski probati na LMF (kad udje Bešo,staviti ga na desnog veznog a Smajketa baciti lijevo iako to nije pozicija za njega), i Zeba na AMF sa dva špica... Ja bih tako probao. Možda jesam malo zakomplikovao ali mislim da bi ovo bilo super probati.

Osim - drugo ime za Želju !
smiješno, jel Nijaz platio i naše igrače da se vuku ko kornjače po terenu?
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
teorije zavjere svi su protiv želje....
losa predstava nasih ljubimaca i gotovo
bajram serif mubarek olsun

losa predstava nasih ljubimaca i gotovo
bajram serif mubarek olsun
posmatrac sa juga 87 je napisao/la: Vrlo vjetovatno da ce ga osim zaganjati, valjda ce shvati da baljic i ramic jos nisu neki kvalitet, a da adilovic nije napadac za nas, sve je do amara, ako htjedne nas je.... 100%
Grbavica moj zivot je napisao/la:za njeg borac ima najvece sanse,ali amar ako bas zagrize uzima ga 100 %
Sta je s vama,stari mu je legenda Borca,i dan danas je u klubu,mali Biki Banjalucanin,citav zivot u BL,osnovna,srednja skola,komplet familija,drugovi,djevojka...Ja ne znam otkud vam to da postoje i mikroskopske sanse da uopste pogleda neki drugi klub osim Borca.Ali eto.eliminator je napisao/la:pustite tu pricu ako zeli da igra za nas, das mu pare i to je tomaster44 je napisao/la:Evo slobodnog napadaca kakav bi nam trebao, odrijesiti kesu , platiti momka i problem rijesen ako naravno zeli da igra za nas .
Otkako je počelo prvenstvo, na ovom forumu se infiltriralo masu patoloških lažova, a ukoliko to nisu, onda su glupi k'o ponoć.elSaik je napisao/la:safira je napisao/la: Taktici najbolji trener koji je bio u Zelji i kad smo najbolje igrali to je bio Milomir Odovic. Sjetimo se da je bio u vrhu tabele i da je otjeran i kakve je igrace ostavio Amaru Osimu te godine?
Eto, ajde, napiši nam života ti kakve je to igrače ostavio Odović Osimu te godine? Živo me zanima...
Ovaj @safira, govori o stvarima koje ne zna niti ih je vidio svojim očima. Pa svako živi zna da je Milomir Odović bio odličan trener, al' u proljeće 2004. godine. Preuzeo je ekipu iz sredine i doveo je do drugog mjesta i Evrope. To niko ne spori. Bezočno laže da je Odović Amaru ostavio niz dobrih igrača, a Amar tada uopće nije bio u Želji. Odovića je naslijedio Plišek. Cijela kampanja se vodi da se ocrni sve što je do sada uradio Amar i što su uradili fudbaleri u ovoj sezoni.
Svi znamo da smo osvojili par bodova manje od očekivanog, ali svi koji prate Želju su također vidjeli da je Željo u dosadašnjem dijelu prvenstva fizički najspremnija, da ne kažem najdominantnija ekipa. Ta spremnost ekipe će na kraju prvenstva, a vjerovatno i na polusezoni polučiti rezultate i tada će se "službenici laži" primiriti i čekati novi momenat da počnu ispaljivati otrovne strijele u pravcu Amara, igrača, navijača, stadiona, Uprave i svega što ima Željin predznak.
Kakve li bi priče tek bile da smo se branili (ili rezultat branili) ove dvije utakmice na Grbavici i na Koševu protiv Olimpica. Ima ekipa koje povedu na svom terenu u četvrtoj minuti i odluče da se brane ostatak meča i to ne samo u jednoj utakmici. Ovi infiltrirani sve što dolazi iz takvih ekipa hvale, a Željinu igru u kojoj smo protiv svake ekipe dominirali, bez obzira na rezultat, kude.
Dosta mi je takvih kvazi-stručnjaka i fol dobronamjernih kritičara. Meni je bilo drago što smo u sred Širokog pokazali da smo došli da igramo i što se nismo zatvorili k'o kakve pi.čke. Igrali i izgubili, pa šta? Da je Višća pogodio, imali bi tri boda više, al' ne bi znali koliko glupana, patoloških lažova i Željomrzaca imamo u ovoj državi.
Mnogi lažu da se igrači ne bore na terenu i da su klocevi od igrača. Mali Ramić ima 18 godina (rođen u decembru 1992. godine) i nakon odigranih sat vremena "stručnjaci" su to već okarakterisali kao krampu od igrača. Sačuvaj me Bože ljudske gluposti i ljudi čiji je mozak u maksimalnom naponu veličine kikirikija i to onog sa jednom do dva ploda.
"Stručnjaci", ukoliko želite praviti rezime igre i rezultata učinite to na polusezoni ili bar na trećini sezone, a ne sada, jer je još uvijek rano za takvo što. Tada ćete bar imati neke pokazatelje sa kojim se može operacionalizirati stanje stvari u dobrom pravcu.
Ostajte mi zdravo.
Svim Muslimanima Bajram Šerif Mubarek Olsun.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Ma drug moj,nazalost,dobrano su oni uspjeli..pa pogledaj samo sta se sve ovde pise..zahvaljujuci povodljivcima i prodanim dusama pogledaj kakav su negativan naboj stvorili u i oko kluba..Zeljo ce prebroditi sve ovo i to vrlo brzo akoBogda..ova pobjeda je kolko-tolko vratila samopouzdanje igracima,pauza dosla u nikad bolje vrijeme i vjerujem da ce vec nakon Zenice,igraci i strucni stab zapusiti usta svim ovim pljuvacima i psovacima.DARE_DEVIL_SA je napisao/la:domorocki je napisao/la:Zašto niko ne napiše da je Brković Nijaz kupio sudije i to sve u cilju,da zjanimo,i da se sruši Osim.dotični je bio u društvu velikog grobara fk Željezničara Samira ahmedbegovića.Dakle,ljudi,djeco,naši najveći dušmani su iz NAŠIH redova,zapamtite to,kopaju jame već duži period i ovo sve što se trenutno dogadja radi se u cilju destabilizacije ekipe.Teža utakmica po klub nije odigrana zadnjih 10 godina,al smo uzeli ta tri boda,i ako se stisnemo al svi ko jedan protiv ovakvih likova,vratit ćemo pravi sjaj voljenom klubu.
SLAVIT ĆEMO TVOJE IME...
RESPECT!!!
100% se slazem sa tobom, al nece oni uspjeti upropastiti sve ovo sto smo napravili!!!Takve likove treba udarati kada ih sretne na ulici. Ovo je bila 1o puta teza tekma nego ona protiv Maccabi-a kuci. Sve je bilo isplanirano. Ne znam jeli ko primjetio da pred kraj utakmice jedno 20 min stvorila su se 2 reda "kornjaca" ispred juga jel je bilo glasina da ako kiksamo protiv Olimpica da ce navijaci napraviti belaj i upletiti na teren al na srecu mi smo dobili tako da nista od toga mada mislim da ce opet pojednici nastaviti da nam napakuju sudije!!!
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
Bajram Serif Mubarek Olsun svim MANIJACIMA 
Info iz prve ruke dolazi nam Dialiba ako prihvati ponudu,tako sam cuo Amar mu ponudio dobru lovu,e sad koliko je vjerovat vidjet cemo
...Kazu ceka se samo da sportsport.ba objavi 

Info iz prve ruke dolazi nam Dialiba ako prihvati ponudu,tako sam cuo Amar mu ponudio dobru lovu,e sad koliko je vjerovat vidjet cemo

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
bajrambarecula momci, hajmo malo jest kolace 

Info takođe iz prve ruka, bajramska slatka blizu smo potpisa dogovra sa napadacem i veznim. Takodje se sara i sa Dialibom nesto.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ne loži nas barem za Bajram!
Pusti nas u rahatu da uživamo, pa ćemo se sutra vratiti starim navikama tj. razmatranju u svim mogućim pojačanjima
Pusti nas u rahatu da uživamo, pa ćemo se sutra vratiti starim navikama tj. razmatranju u svim mogućim pojačanjima

Ž '21!
Dialiba dolazi ima dvije godine, gdje li je sad zapelo

Da nam je taj bajramluk dobiti, kud bi nam kraj bionime_tm87 je napisao/la:Info takođe iz prve ruka, bajramska slatka blizu smo potpisa dogovra sa napadacem i veznim. Takodje se sara i sa Dialibom nesto.
Volim te Zeljo!!!
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Blackwargreymon, doncarlo, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, Laudrup, maho_sa, Taree i 73 gosta.