http://prntscr.com/2a4d5v" onclick="window.open(this.href);return false;
Mišljenje?
P.S. Vidi mene, obično ja dajem savjete, a sada ih i tražim...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ja da ne serem umro bih,kao i svaki drugi covjek,da ne objasnjavam sad ovde sta bi se sve desilo sa organizmom.fixator je napisao/la:nemam pojma ko je napisao ja sam to skupio sa internetama meni je jasno da je ovo debilno napisano,ali samo mi nije jasno koji debil je ovo napisao? znas li ti mozda tog debila?
ali treba biti debil pa ne doci sam do zakljucka i skontat nesto sto je ocigledno
ljudima se covjek potrudi da nadje informacije i oni opet nesto seru...
i pitaju se sto su u crnjaku i nemaju za kifle, jer samo seru i nista ne rade.
amypitar je napisao/la:Gibson mozeli prebaciti (-14,5 )
Pa trebao bi prijeci. Najvjerovatnije nece igrati Deng ni veceras tako da se moze ocekivati od pocetka. A i u posljednjih 5 utakmica je lako prelazio tu granicu.amypitar je napisao/la:amypitar je napisao/la:Gibson mozeli prebaciti (-14,5 )
cekaj do veceras dok se bude znalo hoce li Deng i Butler igrat, ako ne budu meni over ide na glavni listicamypitar je napisao/la:amypitar je napisao/la:Gibson mozeli prebaciti (-14,5 )
Kad se uzme u obzir i doda podatak da niti ovi novi pridosli igraci nece nastupiti veceras, onda je sasvim realno ili za ocekivati nesto slicno kao i sinoc u susretu Kingsa, kad su svi igraci iz ponude otisli "preko"edohz je napisao/la:D.DEROZAN -22,5+ više
Odlaskom Rudy Gaya u ekipi Raptorsa ostao je samo jedan pravi igrac koji ce u narednom periodu imati mnogo vecu slobodu. Nema nikakve sumnje da ce veceras uzeti ogroman broj suteva jer jednostavno nema ko drugi. Za ekipu jos ne mogu igrati trejdovani igraci iz Sacramenta ( Vasqueza, Salmonsa ) sto ce mu dati jos minuta na parketu. S druge strane SAS jeste dobra ekipa u odbrani ali najgore opet cuvaju poziciju SG. Danny Green ni veceras nece moci zaustaviti De Rozana.
Pa tek si dosao na forum i odma nesto uvodis,pa zasto jadan ne bio ?live je napisao/la:Molio bih moderaciju da trolove odstrane s ove tema, molim Vas.
Dal ce pocet aguero ...PlanB je napisao/la:Gledam ponudu za igrace i ovo mi je zapelo za oko:
Aguero daje gol@2,75
Najubojitiji igrac Citya, u odlicnoj formi ,na zadnjih 10 utakmica (repka i klub) zabio je na sedam, ukupno 10 golova.
Benzema daje gol@2,00 i Bale daje gol@1,85
Ako Real istrci u ovom sastavu kako je najavljeno u Marci, Kopenhagen bi mogao lose proci, pogotovo ako ce ici na pobjedu koja im ostavlja nadu za plasman u EL. Real bi ih mogao unakaziti kontrama a tu ce uz CR biti najopasniji Bale,a i Benzema se u zadnje vrijeme poceo buditi.
Drogba daje gol@2,75
Godine su ostavile traga na njegovoj igri, ali jos uvijek je najopasniji igrac Galatasaraya koji mora traziti pobjedu. Opasan u prekidima kojih bi moglo biti puno veceras.
Vidal daje gol@2,75
Pirla danas nema, pa ce vidal biti glavna karika u veznom redu, puca i penale a cesto se nadje u sansi i tokom utakmice.
Treba pricekati objavu sastava za veceras pa onda odabrati nesto
wwin i bhplay ne dopustaju..ibra_barca je napisao/la:jedno pitanje nevezano za prijedloge, nadam se da nece biti brisano, moze li mi neko reci dali ima kladionica koja dopusta igranje jednog nba igraca, jer sam se do sad kladio preko premiera, koji isto ne dopusta
hvala unaprijed
vidjet cemo za malo vise od sat vremena i onda odigratisoxx je napisao/la:Dal ce pocet aguero ...PlanB je napisao/la:Gledam ponudu za igrace i ovo mi je zapelo za oko:
Aguero daje gol@2,75
Najubojitiji igrac Citya, u odlicnoj formi ,na zadnjih 10 utakmica (repka i klub) zabio je na sedam, ukupno 10 golova.
Benzema daje gol@2,00 i Bale daje gol@1,85
Ako Real istrci u ovom sastavu kako je najavljeno u Marci, Kopenhagen bi mogao lose proci, pogotovo ako ce ici na pobjedu koja im ostavlja nadu za plasman u EL. Real bi ih mogao unakaziti kontrama a tu ce uz CR biti najopasniji Bale,a i Benzema se u zadnje vrijeme poceo buditi.
Drogba daje gol@2,75
Godine su ostavile traga na njegovoj igri, ali jos uvijek je najopasniji igrac Galatasaraya koji mora traziti pobjedu. Opasan u prekidima kojih bi moglo biti puno veceras.
Vidal daje gol@2,75
Pirla danas nema, pa ce vidal biti glavna karika u veznom redu, puca i penale a cesto se nadje u sansi i tokom utakmice.
Treba pricekati objavu sastava za veceras pa onda odabrati nesto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.