Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
SEPTEMBERdimitrijevic je napisao/la:Moze li neko staviti raspored Liverpula sa datumom odigravanja utakmica barem do kraja ovog mjeseca?
Hvala unaprijed!
E hvala drug...septembar i oktobar poprilicno lagan raspored i nadam se da ce Liverpul nastaviti gdje stao.Aspas mi je premekan i jedva cekam da se Suarez vrati,a tu je i Moses.Rodzers poznaje Svonsi nadam se pobjedi.Ponos Torina je napisao/la:SEPTEMBERdimitrijevic je napisao/la:Moze li neko staviti raspored Liverpula sa datumom odigravanja utakmica barem do kraja ovog mjeseca?
Hvala unaprijed!
14 Swansea City (A)
21 Southampton (H)
25 Capital One Cup third round
28 Sunderland (A)
ostalo
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... s-revealed
Jel ovo Rush prvi sa desna u zadnjem redu?? Najjaci je deffgio10 je napisao/la:Đibrilova frizura i Dudekove ruke
Ne sme se potcenjivati Southampton i Swansea, ja se njih najvise plasim... Te dve utakmice ako se tu uzme, 6 bodova, onda ce se tek videti znacaj pobede nad Utd-om. Nista nam ne znaci ta pobeda, ako kiksnemo protiv ovih...gio10 je napisao/la:Idućih 5 utakmica u ligi smo apsolutni favoriti i vjerujem da bi mogli uzeti maksimalan broj bodova. Ako ništa 13/15.
A onda utakmica sa Arsenalom i ona će nam vjerovatno dati sliku o ovoj polusezoni.
Bice previse...nedim1993 je napisao/la:do Arsenala gazite , a što i Arsenal ne zgazite
Dzazira samo baca kasike unaprijed dva mjeseca pa vas nije zakacila.nedim1993 je napisao/la:do Arsenala gazite , a što i Arsenal ne zgazite
pa vi imate Mesuta gdje cemo na vasnedim1993 je napisao/la:do Arsenala gazite , a što i Arsenal ne zgazite
Vidis ja sam zaboravio Suareza skroz. Mislim da ce nas njegov povratak malo poremetiti, nadam se da se varam.Paradajz je napisao/la:I ja mislim da sledi prekid pobeda, upravo protiv Swansea. Ono protiv Utd ne treba da zavarava, oni su cak i bili na istom nivou kao Utd na tom mecu, samo sto su ovi pogadjali sve sto su sutnuli a ovi ne.
Ako pobedimo, bice to kao da smo Utd dobili, vrlo tesko gostovanje, ali ne treba zaliti i ako bod uzmemo. Posle Sveci, i do Arsenala ocekujem da gazimo, tada se i Suarez vraca.
Gledao sam period sljedeca dva mjeseca, zato nisam prognozirao nista. Ali mislim da cete nas dobitinedim1993 je napisao/la:do Arsenala gazite , a što i Arsenal ne zgazite
postoje te pozicije u realnom zivotu i fudbalu. svaki igrac bi trebalo da zna igrati sa obje noge ako misli biti vrhunski al nazalost ne zna to svako. ne znam jesi li nekad igrao al postoji razlika između svake pozicije jer su kretnje a i zadaci na svakoj poziciji nesto drugacije.Paradajz je napisao/la:Za mene, ne postoji pozicija levog ili desnog stopera, pa da ima problema da li je stoper levonog ili desnonog. Kvalitetan stoper mora da zna sa obe noge igrati, mislim da nema problema ako su i Sakho i Agger levonogi. Ali Kolo kad se vrati, ce svakako za mene biti u prvoj...
@amer Covek igra sve u napadu, i igrace levo, cak je to i Brendan rekao...Kad se vrati Suarez, on ce i dalje biti u prvoj jer je najbolje krilo koje imamo...
Ma postoji naravno, zato sam rekao za mene.fera je napisao/la: postoje te pozicije u realnom zivotu i fudbalu. svaki igrac bi trebalo da zna igrati sa obje noge ako misli biti vrhunski al nazalost ne zna to svako. ne znam jesi li nekad igrao al postoji razlika između svake pozicije jer su kretnje a i zadaci na svakoj poziciji nesto drugacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.