Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Ponos Torina » 03 sep 2013, 19:40

slika

8-) :D
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 03 sep 2013, 19:42

Đibrilova frizura i Dudekove ruke :lol:
Ja te volim, volim Željo..

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 03 sep 2013, 19:47

Moze li neko staviti raspored Liverpula sa datumom odigravanja utakmica barem do kraja ovog mjeseca?
Hvala unaprijed!
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 03 sep 2013, 19:51

dimitrijevic je napisao/la:Moze li neko staviti raspored Liverpula sa datumom odigravanja utakmica barem do kraja ovog mjeseca?
Hvala unaprijed!
SEPTEMBER

14 Swansea City (A)
21 Southampton (H)
25 Capital One Cup third round
28 Sunderland (A)

ostalo
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... s-revealed
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 03 sep 2013, 19:55

Ponos Torina je napisao/la:
dimitrijevic je napisao/la:Moze li neko staviti raspored Liverpula sa datumom odigravanja utakmica barem do kraja ovog mjeseca?
Hvala unaprijed!
SEPTEMBER

14 Swansea City (A)
21 Southampton (H)
25 Capital One Cup third round
28 Sunderland (A)

ostalo
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... s-revealed
E hvala drug...septembar i oktobar poprilicno lagan raspored i nadam se da ce Liverpul nastaviti gdje stao.Aspas mi je premekan i jedva cekam da se Suarez vrati,a tu je i Moses.Rodzers poznaje Svonsi nadam se pobjedi.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 03 sep 2013, 19:57

Idućih 5 utakmica u ligi smo apsolutni favoriti i vjerujem da bi mogli uzeti maksimalan broj bodova. Ako ništa 13/15.
A onda utakmica sa Arsenalom i ona će nam vjerovatno dati sliku o ovoj polusezoni.
Ja te volim, volim Željo..

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 03 sep 2013, 20:00

Ja bih volio da Rodgers izvede kombinaciju drugog i treceg sastava protiv Uniteda pa da ispadnemo i da se okrenemo TOP 4 i osvajanju FA Cupa.

Pojacanja su odlicna i zapavo gotovo pa najbolje sta mozemo u ovom trenutku.Mladi,perpektivni,energicni igraci zapostavljeni u svojim klubovima i traze sansu da se pokazu svijetu.A to ce najbolje da urade u Liverpoolu koji je pod povecalom svih pratioca nogometa u Engleskoj.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 03 sep 2013, 20:03

gio10 je napisao/la:Đibrilova frizura i Dudekove ruke :lol:
Jel ovo Rush prvi sa desna u zadnjem redu?? Najjaci je deff :D
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 03 sep 2013, 20:06

gio10 je napisao/la:Idućih 5 utakmica u ligi smo apsolutni favoriti i vjerujem da bi mogli uzeti maksimalan broj bodova. Ako ništa 13/15.
A onda utakmica sa Arsenalom i ona će nam vjerovatno dati sliku o ovoj polusezoni.
Ne sme se potcenjivati Southampton i Swansea, ja se njih najvise plasim... Te dve utakmice ako se tu uzme, 6 bodova, onda ce se tek videti znacaj pobede nad Utd-om. Nista nam ne znaci ta pobeda, ako kiksnemo protiv ovih...

Na pocetku sezone je Rodgers je istakao da ce se boriti za trofeje, sto smo i videli protiv Nottsa. Icice se na kupove...

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 03 sep 2013, 21:21

Septembar:
16. Swansea - Liverpool
Vrlo moguc kiks, Swansea dobra ekipa. Ocekujem nerjeseno, a ne treba iskljuciti pobjedu Swansea. Ne vjerujem da cemo upisati 4. pobjedu u nizu.

21. Liverpool - Southampton
Pobjeda.

29. Sunderland - Liverpool
Sunderland los na pocetku, ali to ne znaci da se nece popraviti, nemaju oni losu ekipu, ali ne vjerujem da ce nas pobjediti. Nerjeseno.

Oktobar:
5. Liverpool - Crystal Palace
Pobjeda.

19. Newcastle - Liverpool
Neka teska pobjeda, slicna kao ove prve tri. Ne vjerujem da ce se ponoviti utakmica od prosle sezone.

26. Liverpool - West Brom
Eh njih mislim da cemo razvaliti ove sezone.

13-15/18 bodova.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 03 sep 2013, 21:27

I ja mislim da sledi prekid pobeda, upravo protiv Swansea. Ono protiv Utd ne treba da zavarava, oni su cak i bili na istom nivou kao Utd na tom mecu, samo sto su ovi pogadjali sve sto su sutnuli a ovi ne.
Ako pobedimo, bice to kao da smo Utd dobili, vrlo tesko gostovanje, ali ne treba zaliti i ako bod uzmemo. Posle Sveci, i do Arsenala ocekujem da gazimo, tada se i Suarez vraca.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 03 sep 2013, 21:29

do Arsenala gazite , a što i Arsenal ne zgazite :P
Vođa zna.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 03 sep 2013, 21:34

nedim1993 je napisao/la:do Arsenala gazite , a što i Arsenal ne zgazite :P
Bice previse... :mrgreen:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 03 sep 2013, 21:34

Dzazira samo baca kasike unaprijed dva mjeseca pa vas nije zakacila.

Nakon Swensea baca za vas :P
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 03 sep 2013, 21:37

pa vi imate Mesuta gdje cemo na vas

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 03 sep 2013, 21:37

Paradajz je napisao/la:I ja mislim da sledi prekid pobeda, upravo protiv Swansea. Ono protiv Utd ne treba da zavarava, oni su cak i bili na istom nivou kao Utd na tom mecu, samo sto su ovi pogadjali sve sto su sutnuli a ovi ne.
Ako pobedimo, bice to kao da smo Utd dobili, vrlo tesko gostovanje, ali ne treba zaliti i ako bod uzmemo. Posle Sveci, i do Arsenala ocekujem da gazimo, tada se i Suarez vraca.
Vidis ja sam zaboravio Suareza skroz. Mislim da ce nas njegov povratak malo poremetiti, nadam se da se varam.
Gledao sam period sljedeca dva mjeseca, zato nisam prognozirao nista. Ali mislim da cete nas dobiti :)
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 sep 2013, 21:40

Paradajz je napisao/la:Za mene, ne postoji pozicija levog ili desnog stopera, pa da ima problema da li je stoper levonog ili desnonog. Kvalitetan stoper mora da zna sa obe noge igrati, mislim da nema problema ako su i Sakho i Agger levonogi. Ali Kolo kad se vrati, ce svakako za mene biti u prvoj...

@amer Covek igra sve u napadu, i igrace levo, cak je to i Brendan rekao... :? Kad se vrati Suarez, on ce i dalje biti u prvoj jer je najbolje krilo koje imamo...
postoje te pozicije u realnom zivotu i fudbalu. svaki igrac bi trebalo da zna igrati sa obje noge ako misli biti vrhunski al nazalost ne zna to svako. ne znam jesi li nekad igrao al postoji razlika između svake pozicije jer su kretnje a i zadaci na svakoj poziciji nesto drugacije.
Zadnja izmjena: fera, dana/u 03 sep 2013, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 03 sep 2013, 21:41

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 03 sep 2013, 21:48

Samo lagano, bez ikakvih kalkulacija u svakoj tekmi ici na dobar rezultat. Stvari se NAPOKON pocinju slagati kako treba.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 03 sep 2013, 21:56

fera je napisao/la: postoje te pozicije u realnom zivotu i fudbalu. svaki igrac bi trebalo da zna igrati sa obje noge ako misli biti vrhunski al nazalost ne zna to svako. ne znam jesi li nekad igrao al postoji razlika između svake pozicije jer su kretnje a i zadaci na svakoj poziciji nesto drugacije.
Ma postoji naravno, zato sam rekao za mene.

Ali zato se i traze kvalitetni igraci, a ne samo oni koji su ograniceni da igraju samo jednu, tome moderan fudbal i tezi, pa i stoperi.

Doduse kod stoperskih pozicija nema puno razlike, obojica rade skoro isto, eventualno kada imaju specijalne zadatke tipa markiranje jednog igraca ili ne znam sta, i sto kada ide ciscenje ili povratni pas ide na stranu pas ili sam stoper ide na stranu, pa se po po tom principu levonog ide na levu stranu, a desnonog, na desnu, jer dok on prebaci na svoju jacu nogu ako je na levoj strani, a desnonog, tu nastaju komplikacije.

Zato sam misljenja da dobar stoper mora koristiti obe noge podjednako dobro, dobro, ne mora ko Hernanes, ali da ne bude i ko Robben.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.