Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Gunner4
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Gunner4 » 10 dec 2014, 15:33

Zasto? Bio je sasvim solidan. Vidi se da je neuigran sa ekipom. Za krila bolji nego Cazorla ili Ozil kada glume krilnog napadaca.

Mene je sinoc vise OX nervirao na veznoj poziciji. Dok je Ramsey ispravljao njegove greske u prvom je i mogao proci ali u nastavku se vidio nije osim gubljenja lopte.
Mnogo je los bio, koliko izgubljenih lopti i losih pasova. On je najbolji kao krilo kada treba povuci loptu napred a ne da gradi igru.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 10 dec 2014, 15:39

Arsenal zabranio transparente protiv Vengera

Ne želeći da unose nemir i dekocentrišu ekipu na meču sa turskom Galatom, čelnici Arsenala su navijačima svog kluba zabranili transparente usmerene protiv Vengera.

Učestali su baneri poslednjih nedelja na Arsenalovim tribinama, protiv Arsena Vengera.
Francuz gubi poverenje kod sve većeg dela navijača londonskog kluba, koji su i nakon debakla sa Stoukom izrazili svoje nezadovoljstvo. Štaviše, situacija je kulminirala u direktno i otvoreno vređanje, Venger je napadnut na železničkoj stanici.

Priznao je da je bio uplašen, da nije želeo da ode sa terena sve dok se ne raščiste tribine stadiona Stouka, ali nije uspeo da pobegne od besa navijača, koji su se nakon utakmice i međusobno sukobili u raspravi ZA i PROTIV Vengera. :rol:
Na konferenciji za medije je Venger, smireno ipak, istakao da je pritisak sastavni deo posla, da neće ustuknuti i najavio hitar odgovor protiv turskog tima.
Tako je i bilo, Tobdžije su slavile ubedljivo, Vengeru često polazi za rukom da se vrati u život u odlučujućem trenutku.
Ipak, rukovodstvo londonskog kluba je za svaki slučaj pripremilo teren, osigurali su se da Venger ne bude dekocentrisan u Turskoj, te su svojim navijačima zabranili unošenje transparenata protiv francuskog stručnjaka.

napunile se gaće,mrtvi senilni starče :kafa:demokracija na voajerov način :lol:remetilo mu koncentraciju u nevažnoj tekmi :geek:

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 10 dec 2014, 16:14

Gunner4 je napisao/la:Zasto? Bio je sasvim solidan. Vidi se da je neuigran sa ekipom. Za krila bolji nego Cazorla ili Ozil kada glume krilnog napadaca.

Mene je sinoc vise OX nervirao na veznoj poziciji. Dok je Ramsey ispravljao njegove greske u prvom je i mogao proci ali u nastavku se vidio nije osim gubljenja lopte.
Mnogo je los bio, koliko izgubljenih lopti i losih pasova. On je najbolji kao krilo kada treba povuci loptu napred a ne da gradi igru.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jednostavno nije to to, nema neku zavidnu brzinu za krilo, ne pokriva dobro u odbrani, onih par kontri što je imao uopšte ne diže glave kada ide u dribling, cijelu utakmicu mi se činio kao da je umoran...Gibbs i Walcott du daleko bolji od njeg na poziciji lijevog krila.
Pld W D L
38 26 12 0

Barcod
Kontakt:

Post Postao/la Barcod » 10 dec 2014, 16:16

https://v.cdn.vine.co/r/videos_h264high ... E_RVHESG5L

Wenger ako ništa utišo kritike do sljedece tekme :lol:
Arsenal All The Way !

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 10 dec 2014, 16:27

Wenger je veoma bezobrazan. Citam interviju, on zahtjeva od navijaca da sute do kraja sezone. Tako bi bio jedini trener na svijetu koji smije da radi sta hoce a da mu niko ne sudi.
Jos i zabranili transparente Wenger out. Pa, ovo postaje cista diktatura.

Nije valjda da misli kako navijaci svrsavaju na njihov cilj (4. mjesto i LP) pa ce se na kraju sezone lupiti u prsa i reci: evo vidite, ja sam ostvario ono cemu se svi nadamo. Famozno mjesto koje vodi u LP!
Navijaci su, moj Arsene, razocarani sto se vec sada vidi da Arsenal nije ni K od konkuretnog tima za titulu.

Svi ovi koji pricaju kako je on unaprijedio Arsenal i kako zbog toga treba da ostane zaboravljaju jednu vaznu cinjenicu, a to je da je u istom vremenu napredovalo jos mnogo klubova u Evropi. Ne zaboravimo to i da je Arsenal prije Wengera bio drugi najtrofejniji klub u Engleskoj. Sada je treci a ako se nastavi ovako, i prije nego sto mislite ce Arsenal postati gori nego Liverpool koji je jos veci dokaz kako stvari mogu krenuti naopako.

Opet kazem, hvala za sve ali Wenger tapka u mjestu vec godinama. Vrijeme je da neko nastavi tamo gdje je on stao prije 7-8 godina.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 dec 2014, 17:27

Senilni starac je umislio da je veci od Arsenala on ce raditi po svom a niko ni pisnuti ne smije a kamoli kritikovati, demokratija WEngerova u stilu Sjeverne Koreje...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 10 dec 2014, 18:11

Chambers suspendovan,Koss i Nacho 'doubt'.
Štopera će Bould igrat
A.F.C. Bournemouth!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 dec 2014, 18:45

Toj e samo jos jadan dokaz kakav je Wenger trenerski diletant i spodoba, usao u sezonu sa 2 stopera i svi su vidjeli da ce se ovo desiti samo strucnjak to nije vidio :lol: :lol: nema veze vrijeme je da se Flamini okusa na poziciji stopera :urnebes: :urnebes:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 dec 2014, 18:47

Kad ode Wenger bice med i mlijeko,Terek ce se ugasiti,City više nece ulagati,United nece imati sponzore koji ce mu omoguciti da troši koliko hoce,.Ko god da dodje ucinit ce Arsenal prvakom Engleske a vec onu tamo sezonu ce osvojiti i ligu šampiona..

Ovaj se poziva na Liverpul a upravo Wenger je zaslužan što nismo na tom nivou ali i niže s obzirom da je ipak Liverpul prije 18+ godina vjerovatno bio i najpopularniji klub u Engleskoj sa daleko vecom bazom navijaca u odnosu na Arsenal,danas su stvari drugacije i nece niko da vjeruje ali i za to je kriv Wenger..

Nece ba Wengera otjerati sa klupe "wenger out",nece ga ni zadrzati "Wenger in",otici ce kada skonta da je vrijeme za to,samo se nadam da ce naci boljeg strucnjaka kojem ce klub ostaviti u amanet u odnosu na fergija da ne bi potonuli jos dublje..

Ako je riješenje Wengerov odlazak tako ce i biti ali nemoj da se Moyesi i slicni uce "zanatu" na Arsenalu jer ce vam biti daleko gore nego danas.

Cestitke Arsenalu na 15-toj uzastopnoj knockout fazi najjaceg takmicenja na svijetu uz želju da ove godine guramo bar do 1/4 finala gdje objektivno i pripadamo..

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 10 dec 2014, 18:50

xGGMU je napisao/la:slika

Porto il' Monaco za siguran prolaz dalje, sve ostalo...
slika
Pld W D L
38 26 12 0

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 dec 2014, 19:05

chily-rz je napisao/la:Kad ode Wenger bice med i mlijeko,Terek ce se ugasiti,City više nece ulagati,United nece imati sponzore koji ce mu omoguciti da troši koliko hoce,.Ko god da dodje ucinit ce Arsenal prvakom Engleske a vec onu tamo sezonu ce osvojiti i ligu šampiona..

Ovaj se poziva na Liverpul a upravo Wenger je zaslužan što nismo na tom nivou ali i niže s obzirom da je ipak Liverpul prije 18+ godina vjerovatno bio i najpopularniji klub u Engleskoj sa daleko vecom bazom navijaca u odnosu na Arsenal,danas su stvari drugacije i nece niko da vjeruje ali i za to je kriv Wenger..

Nece ba Wengera otjerati sa klupe "wenger out",nece ga ni zadrzati "Wenger in",otici ce kada skonta da je vrijeme za to,samo se nadam da ce naci boljeg strucnjaka kojem ce klub ostaviti u amanet u odnosu na fergija da ne bi potonuli jos dublje..

Ako je riješenje Wengerov odlazak tako ce i biti ali nemoj da se Moyesi i slicni uce "zanatu" na Arsenalu jer ce vam biti daleko gore nego danas.

Cestitke Arsenalu na 15-toj uzastopnoj knockout fazi najjaceg takmicenja na svijetu uz želju da ove godine guramo bar do 1/4 finala gdje objektivno i pripadamo..
Naravno da nece teci med i mlijeko, steta koju ce ostaviti iza sebe bice ogromna uostalom kao i poslije Fergusona (samo njemu ce to svi oprostiti jer je pored hrpe polovnjaka iza sebe ostavio i trofej EPLa zadnju sezonu a Wenger 11. godina bez titule. Bice veoma tesko poslije njega pocistiti sav nered koji je ostavio, samo slijepci ne vide da je mnogo toga trulo u Arsenalu...

Nikad ne mozes znati kakav ce biti nasljednik bolji ili gori od Wengera ali znamo sigurno da Wenger bolje od ovog sto nam svake godine priredi sigurno ne moze tako da njegovim ostankom u najboljem slucaju mozemo samo stagnirati kao vjecni cetvrti...

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 10 dec 2014, 19:20

Ostavit će iza sebe skoro čitav tim mladih igrača koji imaju još najmanje 10 godina vrhunskog fudbala u nogama tako da poređenje sa Fergusonom je još jedan način omalovažavanja ovog što Wenger radi jer znamo kakvo rasulo je Fergi ostavio.
A.F.C. Bournemouth!

AaronRamsey
Kontakt:

Post Postao/la AaronRamsey » 10 dec 2014, 19:23

djeste misevi misli te da sam zaboravio bilo je tu i nekih vrijedjanja ali evo stavljam malo blaze forme licemjerstva i fudbalskog NE ZNANJA

slika

slika

slika

slika

slika

o tome ko je bio u pravu nije potrebno trositi rijeci ja kao prorok i velski zinedine kao duhovni vodja smo pokazali i dokazali nase vrijednosti a misevi nazad u rupe
mada nije bilo potrebno biti prorok da se predvidi da ce aron izrasti u najboljeg igraca svijeta bilo je potrebno samo pogledati malo ispod povrsine jer on je suptilnost i elegancija u jednom a to se ne vidi na prvi pogled iako sam ja to uocio odma
aa23 neces razbojnice
Zadnja izmjena: AaronRamsey, dana/u 10 dec 2014, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 10 dec 2014, 19:25

zato su fergijevi polovnjaci i starci osvojili epl mnogo puta, dok wengerovi omladinci niti jednom u zadnjih deset godina
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 10 dec 2014, 19:25

United je do tih sponzorskih ugovora dosao rezultatima koje je napravio Ferguson.
Pametnom transfer politikom, takticki jako, veoma pametan odnos sa medijima i sa savezom i uticaj na iste... Wenger je usio prvih par godina, sve ostalo je zivot od tog uspjeha, ali taj kredit se trosi. Topi se.
Sponzori jedva cekaju da ime njihove kompanije bljesne na prsima Sanoga. :roll:

Dovesti se u situaciju da najboljeg igraca lige, prvog strijelca i kapitena prodas konkurentu za 25 miliona je u najmanju ruku idiotluk. Naravno, naslo se opravdanje za to. Nije RVP htio da potpise novi ugovor. Normalno da nije kad mu daju mizeriju u odnosu na ono sto moze dobiti negdje drugo.
I sada mi neko prica kako United dolazi do takvih sponzorskih ugovora? Pa eto kako, bas RVP je jedan od dokaza kako. A mi cemo i dalje pricati da je on izdajnik? Ja necu niti sam!
Nije RVP izdajnik, nego oni koji mu nisu dali pare da ostane i nisu doveli igrace koji prilice klubu kao sto je Arsenal. Oni su izdajnici i to sam znao jos i prije nego sto je otisao.
Eto, doveden je Giroud, Sanogo, Welbeck, Podolski... Saberi koliko kostaju i jesu li ga zamijenili? Nisu, ni do koljena mu nisu a kostali su duplo vise od onih 25 miliona, tako isto i na platama kostaju.

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 10 dec 2014, 19:28

rvp je dobar kao igrac, al je olos od insana, nezahvalno djubre
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 10 dec 2014, 20:13

Da li je moguće da se na svakoj stranici ista priča provlači evo već 100 godina.

Koji vam je jebote
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 dec 2014, 20:45

topnik1 je napisao/la: Da li je moguće da se na svakoj stranici ista priča provlači evo već 100 godina.

Koji vam je jebote
Jbg,ne možeš ljudima objasniti da je Arsenal zbog kreditnih zaduženja morao potpisati dugorocne sponzorske ugovore zbog kojih je morao imati limit i na plate igracima i na transfere..Ogromna sredstva su ulozena u akademiju,trening kampove,stadion,itd..

RVP je otišao zato što je nezahvalna pic.ketina,dok je igrao po desetak utakmica u sezoni nije plakao i trazio pojacanja ili vecu platu nego je bio Arsenal N1 fan,licemjerno ****..

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 10 dec 2014, 20:55

i ti moyesi koji se uče zanatu ostavili su voajera bez pobjede prošle sezone :lol: voajer je obična **** kraj klupe i izvan terena,to je samo potvrdio s ovom zabranom WENGER OUT :lol: mrtvi luzer

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 10 dec 2014, 20:58

A moraš li ti nas smarat sa tim :think:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.