Mada ja sam baš kontao da će mu dodati, rekoh neće smjeti sam završavati ovo zbog pritiska, kad klinac ne dade je malac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
od svega što ima, u cijeloj karijeri, baš ta liderska crta mu je najizraženija! I u reprezentaciji i u RomiPip je napisao/la:ne treba mu ni dodat kad se ne pozna postavit kao autoritet i najveca zvijezda kluba....dzabe mu je sve kad nema lidersku crtu
lider koji se smije nakon poraza od nigerije...lideri zele trofeje,njemu je svejedno.najbitnije mu je da je grad osuncan i zato mu se ne ide iz rometheKuPuS je napisao/la:od svega što ima, u cijeloj karijeri, baš ta liderska crta mu je najizraženija! I u reprezentaciji i u RomiPip je napisao/la:ne treba mu ni dodat kad se ne pozna postavit kao autoritet i najveca zvijezda kluba....dzabe mu je sve kad nema lidersku crtu
I u repki se uvijek u 16 vrati kod kornera, ali i na 30m od gola zna uzeti loptuDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Jeste da nije bio na nivou juce, ali ono sto me impresiralo je koliko se vracao i borio za ekipu. To se od njega trazi i u najdrazem dresu.
Jel bi to trebalo biti prigovaranje sto nije otisao u raspali Chelsea? Bolje mu je i u ovakvoj Romi nego tamo ici.Pip je napisao/la:lider koji se smije nakon poraza od nigerije...lideri zele trofeje,njemu je svejedno.najbitnije mu je da je grad osuncan i zato mu se ne ide iz rometheKuPuS je napisao/la:od svega što ima, u cijeloj karijeri, baš ta liderska crta mu je najizraženija! I u reprezentaciji i u RomiPip je napisao/la:ne treba mu ni dodat kad se ne pozna postavit kao autoritet i najveca zvijezda kluba....dzabe mu je sve kad nema lidersku crtu
Nakon dvije utakmice se već prigovara što je ostao u Romi. A da je u januaru prešao u London, šta bi se desilo. Šahtjor, Barselona i Liverpul bi sami sebi davali golove?Pip je napisao/la:kad se podvuce crta osvojice s romom jednu veliku karinu...koliko god jos igrao osvojice ravno 0 trofeja
ali haj makar ce se nauzivat u nadprosjecnom broju suncanih dana u Rimu .....jer zato se igra i zivi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.