LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
LA Bitches 

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Bryant ponovo pokazao zasto je tata NBA Lige i lider Lakersa.......... Onako odigrati u 34. god, pogotovo msm na kraj gdje haman nista nije promasio, a jos k' tome uhvatio nekoliko skokova....
Mogu Lakersi definitivno do tog 8. mjesta..... dakako sa ovakvim Bryantom.........
Mogu Lakersi definitivno do tog 8. mjesta..... dakako sa ovakvim Bryantom.........
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kokuz je napisao/la:

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Koliko je bila bitna ova utakmica, moglo se vidjeti po Bryantovim gestikulacijama. Inače, veoma dobra utakmica obiju ekipa. Kobiša vs Dirk. Malo jedan, malo drugi. Baš je uživanje gledati ovakve majstore.
Howard promašio više slobodnih od kompletne ekipe Dallasa.
Dobro, nije još, al' za 2-3 utakmice će to biti slučaj.
Nash rutinski, MWP imao nekoliko dobrih defanzivnih poteza, Jamison + Meeks s klupe dali doprinos. Što se tiče Dallasa, ovo je njima bio bukvalno zadnji voz (mada, i da su pobijedili opet bi bili u velikom zaostatku).
Sudije imale nekoliko "čudnih" odluka. Posebno je zabrinjavajuća ona tehnička za Nowitzkog. U stvari, faul koji nije sviran, a koji je prethodio toj tehničkoj.
Also, čestitke Kobiši na preskočenih 31k poena.
Howard promašio više slobodnih od kompletne ekipe Dallasa.

Nash rutinski, MWP imao nekoliko dobrih defanzivnih poteza, Jamison + Meeks s klupe dali doprinos. Što se tiče Dallasa, ovo je njima bio bukvalno zadnji voz (mada, i da su pobijedili opet bi bili u velikom zaostatku).
Sudije imale nekoliko "čudnih" odluka. Posebno je zabrinjavajuća ona tehnička za Nowitzkog. U stvari, faul koji nije sviran, a koji je prethodio toj tehničkoj.
Also, čestitke Kobiši na preskočenih 31k poena.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
MWP - 1 poen, 2 skoka, 1 asist, sut 0-6, za tri 0-1, i uz sve to je dobio 36 minuta...
ajde, ok, odbranu igra solidno inace, al ako ti Dirk zabije 30 koseva, uz sut 11-19 i 4-4 za tri, uz to skoci 13 puta...onda je ipak trebo malo vise vremena provest na klupi...
No dobro, sve u svemu, bilo je glupih gresaka, neshvatljivih, taman kad se treba odlijepit (narocito cudi sto ih je Nash pravio..), Howard je prvo poluvrijeme zezno sa licnim, jer bez njega odbrane uopste nema, Blejk je solidan trkacki ali previse sidri loptu i nije opasan ko suter, pa kad Nash sjedi ne izgleda to bas najbolje, Clark se malo primirio, manje je agresivan nego prije, a LA treba igrace u napadu, osim Kobija...
Kad se Pau vrati, morao bi dobit mjesto u petorci opet...jednostavno mora...

ajde, ok, odbranu igra solidno inace, al ako ti Dirk zabije 30 koseva, uz sut 11-19 i 4-4 za tri, uz to skoci 13 puta...onda je ipak trebo malo vise vremena provest na klupi...
No dobro, sve u svemu, bilo je glupih gresaka, neshvatljivih, taman kad se treba odlijepit (narocito cudi sto ih je Nash pravio..), Howard je prvo poluvrijeme zezno sa licnim, jer bez njega odbrane uopste nema, Blejk je solidan trkacki ali previse sidri loptu i nije opasan ko suter, pa kad Nash sjedi ne izgleda to bas najbolje, Clark se malo primirio, manje je agresivan nego prije, a LA treba igrace u napadu, osim Kobija...
Kad se Pau vrati, morao bi dobit mjesto u petorci opet...jednostavno mora...
hahahaha, pa to srednje ime Bean, rijetko je gdje zastupljeno, ipak je bolje ovo Black MambaBalon je napisao/la:kokuz je napisao/la:

Da te volim duša zna, draga moja BiH
- BeyKopites
- Kontakt:
Bryant pokazao ko je gazda, oduševio me onaj izraz lica kad je pogađao nebulozne šuteve, kao "ko mi šta može !?"
38p , 12reb , 7ass , šut iz igre 13-21
MWP odigrao očajnu partiju (u napadu) a ima +/- faktor +3
Pobjeda je teška, ali zaslužena i sad se treba okrenuti Denveru kojima gostujemo sutra. Ne očekujem pobjedu, al' vidjet ćemo.

38p , 12reb , 7ass , šut iz igre 13-21

MWP odigrao očajnu partiju (u napadu) a ima +/- faktor +3

Pobjeda je teška, ali zaslužena i sad se treba okrenuti Denveru kojima gostujemo sutra. Ne očekujem pobjedu, al' vidjet ćemo.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Malo sam se iznervirao off skokovima Dallasa , i onda Marion i Brand su ubacivali iz drugih pokusaja, da toga nije bilo ranije bi ovo zatvorili
Kad Kobe mora u 35 godini da ima 12 skokova jer jedino on iz Howarda ima odraz kad nema Clarka
Fakat me je Kobe iznenadio , svi su se na njemu izredali i mladi i veterani , nije mi bilo zao ovih mladih jer moraju da uce od tate , malo mi bi zao Cartera
drag mi je bio uvjek . Nowitzky fakat jos jednom pokazao da kada hoce da je jos uvjek top 10 igrac ma sta drugi pricali
Uglavnom su me Meeks i Jamison malo obradovali ofanzivom , mada su defazivno kriticni pogotovo Jamison, ali dobro rasterete kada MWP baca cigle i kada Howarda fauliraju , Clark = solidan i fakat ako udjemo u PO biti ce i njegov doprinos jer bez Gasola i Hilla da je nam sansu a pojavio se niodkud
Jos jednom naklon , majstore 31000 p
, jos ako udjemo u PO i da odigramo samo jednu seriju postat ce najbolji strijalac u PO svih vremena u NBA
, imali smo privilegiju da ga gledamo i stvarno bi bila steta za NBA fanove da lakersi zbog njega (a i zbog Nashovih godina) da ne udju u PO 

Kad Kobe mora u 35 godini da ima 12 skokova jer jedino on iz Howarda ima odraz kad nema Clarka

Fakat me je Kobe iznenadio , svi su se na njemu izredali i mladi i veterani , nije mi bilo zao ovih mladih jer moraju da uce od tate , malo mi bi zao Cartera

Uglavnom su me Meeks i Jamison malo obradovali ofanzivom , mada su defazivno kriticni pogotovo Jamison, ali dobro rasterete kada MWP baca cigle i kada Howarda fauliraju , Clark = solidan i fakat ako udjemo u PO biti ce i njegov doprinos jer bez Gasola i Hilla da je nam sansu a pojavio se niodkud

Jos jednom naklon , majstore 31000 p

Protiv Denvera ce biti pretesko, imaju kuci osam pobjeda u nizu, u zadnjih 14 cak 13 pobjeda.
ser del barça es el millor que hi ha !
jamison u jednom napadu igra na 5,u idućem na 3
Veoma bitna pobjeda i ovim smo iskoristili poklone Wizardsa i Clippersa...Nazalost zbog nasih gluposti nismo bili u stanju ranije zatvoriti utakmicu kako bi se neki igraci uspjeli odmoriti za sutrasnji dvoboj protiv Denvera gdje nemamo sta traziti ukoliko ponovimo vecerasnji pristup (cast izuzetcima).
Po meni sutra imamo jedino priliku ukoliko ponovimo pristup iz utakmice protiv Celticsa...
Svaka cast Bryantu (ako se ne varam bio je cak i ljut nakon utakmice gdje je MWP-u objasnjavao neke stvari
) i Nashu na odlicnoj utakmici, i iskreno se nadam da ce Nash imati priliku podoci jedini trofej koji mu nedostaje u bogatoj karijeri.
PS: Zanimljiva je cinjenica da nakon metle u PO-u nismo izgubili u Dallasu.
Po meni sutra imamo jedino priliku ukoliko ponovimo pristup iz utakmice protiv Celticsa...
Svaka cast Bryantu (ako se ne varam bio je cak i ljut nakon utakmice gdje je MWP-u objasnjavao neke stvari

PS: Zanimljiva je cinjenica da nakon metle u PO-u nismo izgubili u Dallasu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
- Kontakt:
Slazem se. Trkacki dobri, visoki igraci neprestalno vise na obrucu, solidni suteri, imaju igraca koji mogu korektno cuvat Kobea...vrlo nezgodna ekipa sve u svemu. Cak je i Mcgee kojeg Shaq uvijek ismijava posto vrlo vrlo solidan...Scof1eld je napisao/la:Protiv Denvera ce biti pretesko, imaju kuci osam pobjeda u nizu, u zadnjih 14 cak 13 pobjeda.
Tu ce se osjetit itekako starost ekipe, i nedostatak visokih igraca, ali mislim da se moze i sa njima, ako se Dwight pripazi licnih, izdominira u reketu, i narocito ako ga ukljuce vise u ofanzivi. Jednostavno, nema tog visokog igraca koji ce korektno igrat u odbrani ako nije ukljucen u napadu...
- Kobe Bryant
- Kontakt:
btw. 16 TO i dopustenih 12 off skokova je previse i u normalnim okolnostima bi zjanili tekmu , izvukla nas je trica i Kobe , tako se nadam da ce ljubimcu kk_bosne doprijeti da mora naci rotaciju da sprijeci off skokove a da igraci prate sta radi Nash , jer pogotovo je sa Howardom jos uvjek slaba uigranost 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Kako igra Nash?
- Kobe Bryant
- Kontakt:
nisam sad siguran ali na vecerasnjem nivou u njegovim godinama je mogao samo K.A. Jabbar , doduse i Jordan se zabavljao u Washingtonu , ali lakersi moraju sad stizati PO pa je svaka tekma kao uvod za PO a jos su u nedostatku sto zog povreda sto zbog MDA koji forsira kao sto ti znas samo 8 igaraca u rotaciji pa Nash mora igrati dostaDonnie Darko je napisao/la:Kako igra Nash?

kao sto sam i rekaoKK_Bosna je napisao/la:znaci 100% pobjedaneno#4 je napisao/la:Gubimo i ovo.

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Kobe Bryant je napisao/la:nisam sad siguran ali na vecerasnjem nivou u njegovim godinama je mogao samo K.A. Jabbar , doduse i Jordan se zabavljao u Washingtonu , ali lakersi moraju sad stizati PO pa je svaka tekma kao uvod za PO a jos su u nedostatku sto zog povreda sto zbog MDA koji forsira kao sto ti znas samo 8 igaraca u rotaciji pa Nash mora igrati dostaDonnie Darko je napisao/la:Kako igra Nash?
i k. malone
'ta ce malone, LBJ MVP kaze da on i nije neki igrac biofilip13 je napisao/la:Kobe Bryant je napisao/la:nisam sad siguran ali na vecerasnjem nivou u njegovim godinama je mogao samo K.A. Jabbar , doduse i Jordan se zabavljao u Washingtonu , ali lakersi moraju sad stizati PO pa je svaka tekma kao uvod za PO a jos su u nedostatku sto zog povreda sto zbog MDA koji forsira kao sto ti znas samo 8 igaraca u rotaciji pa Nash mora igrati dostaDonnie Darko je napisao/la:Kako igra Nash?
i k. malone

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.