FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- RK Gradacac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
fina je ekipica ovaj rudar. Znaju se dobro branit ali mislim da necemo opet biti naivni pa popusit kontru. Trebali bi na Grbavici sve rijesiti a u gostima odigrat napadacki i otvoreno za publiku, nek bude rudar-Zeljo 2:3
Naravno da nije...to je sreca sto nije zabranjeno mastatiRK Gradacac je napisao/la:Samo ti mastaj, nije zabranjeno

Memliside boy, znas li ti ista oko ovoga...Seyo_TM je napisao/la:Zeljo TV je krenuo opet, zna li neko vise???
Na vogosci je prikazana nova epizoda
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Zaista su mi dok****** ovi navijaci Veleza sa svojim glupostima,ljudi malo previse zive u prošlosti!!! Koga boli briga sta su oni uradili 79 ili lupam 87,poslije rata su truba sto je meni iskreno zao al jbg....sta je tu je!!! Mozda da Zovnu Vahu da ih vadi a ne da im šalje jednom u godini trenerke i par lopti!!! Dobro je sa Rudarem se moze igrati tj Rudara mozemo proci 

...nisu mogli da te ugase!!!
Odlicno!Bolja smo ekipa od Rudara,a sigurno imamo i motiv vise da im se osvetimo.Samo strpljivo i pobjedicemo sa vise golova razlike.Rudar je kuci vecinom pobjedzivao sa 1:0,zato ih moramo razbit na Grbavici.
AMAR OSIM!
Ni prije rata nisu bolji od nas bili. I u tom razdoblju smo imali bolji međusobni skor od njih. Od čitave njihove istorije nama je samo problem onaj izgubljeni Kup (i to smo mi krivi zbog kukavičijeg jajeta - Njegoša, ništa drugo), ostalo je sve na našoj strani i nikad nam nisu predstavljali veći problem. Željo kako igra, a igra odavno je bio i ostao najbolje plasirani bh. klub u Evropi. Igrali smo mi i četrvrtfinale kup UEFA i to 72. Koliko god meni i mnogima Velež bio simpa klub oni su uvijek bili treći bh. klub, iza nas i pita. Eventualno su sa pitama bili tu negdje sa brojem navijača jer su ih kao i mi imali širom države za razliku od pita koji su manje-više lokalci. Ukratko, cijenim Velež, ali ipak Željo je Željo i tu dileme o veličini i uspjesima kluba nikad nije bilo.
Što se tiče Rudara. Protivnik po mjeri. Mislim da možemo proći, a za dalje sa trenutnim kadrom teško. Ostaje da vidimo hoće li šte na proljeće konkretno promijeniti. Svima je jasno da trenutne promjene (ili stanje) nisu dovoljne za plasman bolji od 5-6 mjesta.
Što se tiče Rudara. Protivnik po mjeri. Mislim da možemo proći, a za dalje sa trenutnim kadrom teško. Ostaje da vidimo hoće li šte na proljeće konkretno promijeniti. Svima je jasno da trenutne promjene (ili stanje) nisu dovoljne za plasman bolji od 5-6 mjesta.
camac jos sad moramo one šolde dati za Dialibu i Diatu...ne znam kako cemo ikakvo pojacanje uspjeti da dovedemo...
Začudna situacija pravo. Vidjet ćemo o čemu se radi.
čamac je napisao/la:Ni prije rata nisu bolji od nas bili. I u tom razdoblju smo imali bolji međusobni skor od njih. Od čitave njihove istorije nama je samo problem onaj izgubljeni Kup (i to smo mi krivi zbog kukavičijeg jajeta - Njegoša, ništa drugo), ostalo je sve na našoj strani i nikad nam nisu predstavljali veći problem. Željo kako igra, a igra odavno je bio i ostao najbolje plasirani bh. klub u Evropi. Igrali smo mi i četrvrtfinale kup UEFA i to 72. Koliko god meni i mnogima Velež bio simpa klub oni su uvijek bili treći bh. klub, iza nas i pita. Eventualno su sa pitama bili tu negdje sa brojem navijača jer su ih kao i mi imali širom države za razliku od pita koji su manje-više lokalci. Ukratko, cijenim Velež, ali ipak Željo je Željo i tu dileme o veličini i uspjesima kluba nikad nije bilo.

Po meni bolje da smo dobile Slobodu nego Rudar ali dobro ipak smo mi favoriti.Ako ne možemo dobiti Rudara onda i ne zaslužujemo Evropu.Kada se igra kup je li na proljeće ili sada?
FEDERER= KLOC
fazon je sto sa fifom/uefom nema zajebanciječamac je napisao/la:Začudna situacija pravo. Vidjet ćemo o čemu se radi.

Ovo je placanje kompenzacije za treniranje i svaka godina se placa izvjesnu svotu, jedino ako se ne napravi fixno obestecenje...
Ajd sad moje "pravo" misljenje 
Ja mislim da ste vi previse podcjenili Rudar...Jeste Zeljo,bolji,jaci,navijaci,stadion i sve to ima svoje...ali nema nista gore nego podcjenjivati protivnika jer onda zbog toga dolazi kazna...znate da je zavrsilo 1:1 a jedini razlog je sto nas je Zeljo podcjenio...respekt i Zelji i Manijacima i svemu ostalom na gostoprimstvu proslu tekmu al opet ne valja podcjenjivati protivnike jer zbog toga klubovi fasuju svoje
do sada je Rudar pokazao da pripada PL BiH i da su borbena ekipa i zaebana ekipa u gostima...znaci ne kazem da cemo vas pobjediti niti da cemo proci niti ista slicno vec kazem...polako ljudi vi kao da ste dobili neki klub i 6 lige sjever
ima vremena vidicemo...ja mislim da rudar ima sanse da prodje,nisu velike al opet ima ih
ako se uspijemo odbraniti na Grbavici onda cemo vjerovatno i proci...ugl ne smijemo primiti vise od 2 gola i imamo sanse...ako primimo onda je gotovo 

Ja mislim da ste vi previse podcjenili Rudar...Jeste Zeljo,bolji,jaci,navijaci,stadion i sve to ima svoje...ali nema nista gore nego podcjenjivati protivnika jer onda zbog toga dolazi kazna...znate da je zavrsilo 1:1 a jedini razlog je sto nas je Zeljo podcjenio...respekt i Zelji i Manijacima i svemu ostalom na gostoprimstvu proslu tekmu al opet ne valja podcjenjivati protivnike jer zbog toga klubovi fasuju svoje

Je li to možda nešto nije jasno. Ako se pitaš gdje ste vi, tu ste negdje s Čelikom iza velike trojke.lešinar je napisao/la:čamac je napisao/la:Ni prije rata nisu bolji od nas bili. I u tom razdoblju smo imali bolji međusobni skor od njih. Od čitave njihove istorije nama je samo problem onaj izgubljeni Kup (i to smo mi krivi zbog kukavičijeg jajeta - Njegoša, ništa drugo), ostalo je sve na našoj strani i nikad nam nisu predstavljali veći problem. Željo kako igra, a igra odavno je bio i ostao najbolje plasirani bh. klub u Evropi. Igrali smo mi i četrvrtfinale kup UEFA i to 72. Koliko god meni i mnogima Velež bio simpa klub oni su uvijek bili treći bh. klub, iza nas i pita. Eventualno su sa pitama bili tu negdje sa brojem navijača jer su ih kao i mi imali širom države za razliku od pita koji su manje-više lokalci. Ukratko, cijenim Velež, ali ipak Željo je Željo i tu dileme o veličini i uspjesima kluba nikad nije bilo.
![]()
![]()
Izgleda da smo ispali levati. Jeb.iga vidjećemo šta će biti. Ne slaže mi se kako to da je za Junuza više nego za Bubu. Skupa su došli, Buba duže ost'o. Ovaj igr'o i to kako, ovaj nije ni igr'o. Helem, začudno.Seyo_TM je napisao/la:fazon je sto sa fifom/uefom nema zajebanciječamac je napisao/la:Začudna situacija pravo. Vidjet ćemo o čemu se radi.![]()
Ovo je placanje kompenzacije za treniranje i svaka godina se placa izvjesnu svotu, jedino ako se ne napravi fixno obestecenje...
da da vi ste glavni i najbolji kad ste toliko dobri što niste u ligi šampiona ili bar u ligi evropečamac je napisao/la:Je li to možda nešto nije jasno. Ako se pitaš gdje ste vi, tu ste negdje s Čelikom iza velike trojke.lešinar je napisao/la:čamac je napisao/la:Ni prije rata nisu bolji od nas bili. I u tom razdoblju smo imali bolji međusobni skor od njih. Od čitave njihove istorije nama je samo problem onaj izgubljeni Kup (i to smo mi krivi zbog kukavičijeg jajeta - Njegoša, ništa drugo), ostalo je sve na našoj strani i nikad nam nisu predstavljali veći problem. Željo kako igra, a igra odavno je bio i ostao najbolje plasirani bh. klub u Evropi. Igrali smo mi i četrvrtfinale kup UEFA i to 72. Koliko god meni i mnogima Velež bio simpa klub oni su uvijek bili treći bh. klub, iza nas i pita. Eventualno su sa pitama bili tu negdje sa brojem navijača jer su ih kao i mi imali širom države za razliku od pita koji su manje-više lokalci. Ukratko, cijenim Velež, ali ipak Željo je Željo i tu dileme o veličini i uspjesima kluba nikad nije bilo.
![]()
![]()
Istina je da smo Rudara podcijenili na Grbavici i desilo se ono sto se desilo, Rudar je uzeo bod i svaka cast na tome. Sad je situacija puno drugacija, Zeljo vas vise nece podcijeniti jer smo se jednom opekli i samo zbog toga sanse za prolaz su jedno 70-30% u korist Zelje. Rudar igra revans kuci i zbog toga je ovih 30% a nikad nisi siguran kako ovi nasi mogu "lose" odigrati i zbog toga Zeljo nije apsolutni favorit.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
28.10.2009. i 11.11.2009.Iker C je napisao/la:Po meni bolje da smo dobile Slobodu nego Rudar ali dobro ipak smo mi favoriti.Ako ne možemo dobiti Rudara onda i ne zaslužujemo Evropu.Kada se igra kup je li na proljeće ili sada?
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Slazem se sa tobom...i ja sam odma rek'o da su sanse oko 70/30 u korist Zelje..al bilo kako bilo vidicemobomber je napisao/la:Istina je da smo Rudara podcijenili na Grbavici i desilo se ono sto se desilo, Rudar je uzeo bod i svaka cast na tome. Sad je situacija puno drugacija, Zeljo vas vise nece podcijeniti jer smo se jednom opekli i samo zbog toga sanse za prolaz su jedno 70-30% u korist Zelje. Rudar igra revans kuci i zbog toga je ovih 30% a nikad nisi siguran kako ovi nasi mogu "lose" odigrati i zbog toga Zeljo nije apsolutni favorit.

Trenutno korisnika/ca: antibot, Poligon10, riki46, WeekendOffender i 93 gosta.