BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Koji kanal ce sutra prenositi utakmicu,SAT1 ili???
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
bilo kako bilo,oni su takva ekipa koja ne razmišlja 2 tekme unaprijed,ide prvo ajax a onda će se od srijede početi bakćati sa HSV-om,takvi su i to je pravi sistem . . .a sad ako imaju šampionske ambicije ići će na glavu protiv HSV-a i u prvom poluvremenu riješiti stvari
NUUUUUR DER BVB
NUUUUUR DER BVB
Evo mogućih sastava:

Ovaj je po mom ukusu.
Moramo ovo dobit'!!! 

Ovaj je po mom ukusu.

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Jeste me nasmijali.smopiBVB je napisao/la:Ova ti je na mjestuHzBvB je napisao/la:Sto se tice lige u najgorem mogucem trenutku idemo Hamburgu, vec imaju 3 poraza, trener pred otkazom...igraju kuci
znaci uradit ce sve sto je moguce samo da barem uzmu bod...
Ja bi sad prije da igramo protiv bayerna nego protiv ovih !!!![]()
Bice zahebano,ali sta je tu je,svakako u narednom periodu cemo igrati svako 3-4 dana,i trebaju sad pokazati od cega su napravljeni(nasi igraci).
Ici utakmicu po utakmicu,sad se okrenuti Ajaxu,dati sve od sebe,uzeti tri boda i da se mozemo nadati necemu,u protivnom...male bi nam sanse bile za bilo sta!Vjerujem da mozemo napraviti dobar rezultat!

"My Favorite Ring is Always the Next One"
- kraljttbvb
- Kontakt:
Inace danas je tacno 365 dana, odnosno godinica, kako nas je Hanover dobio onim golom Ya Konana. Oni su nas dobili 18.09.2011. (tacno je godina, jer je 2012. bila prestupna i imala dan viseSemir bvb je napisao/la:31 and counting.....

Prenosit ce Arena Sport 4 imas je na Moja TV, koju mozes pratiti i na internetu : http://www.bhtelecom.ba/webtv.html" onclick="window.open(this.href);return false;Android je napisao/la:Koji kanal ce sutra prenositi utakmicu,SAT1 ili???
Ja bih nesto vise volio da se sada sastajemo sa realom ili sitijem. Ne leze nama nikako ove slabije ekipe, slabo se nalozimo na njih. Nesto se bojim da bi i sutra moglo biti kao i prosle godine, kao igramo sa levatima, a oni nam sloze kontru i dobiju nas ili nam uzmu bod. Nadao sam se da je Klop prosle godine nesto naucio, a kad vidjeh sastav ipak mi se cini da je jos zelen. Ovako je napadacki igrao i prosle sezone, pa smo bili popuslic

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
@Sema
Daj Boze da bude ovaj sastav,jer s ovim trojcem iza Lewe svakoj odbrani mozemo utrpati koji gol!Volio bih da se Klopp odluci na ovaj potez,da vidimo od pocetka tekme dugo najavljivani Goetzeus pojacan Kubom
@amerosm
Ma bice zahebano vjeruj mi!Prvo,nisam ni sanjao da ce HSV ovako lose poceti sezonu,mislim da je pitanje kada ce proraditi,zato kazem da je moguce da se naloze protiv BvB-a,da probaju zacepiti usta kriticarima,a nema bolje prilike za to nego protiv SAMPIONA!Iskreno,volio bih da nisam upravu,naravno,samo govorim moguc scenarij!
Daj Boze da bude ovaj sastav,jer s ovim trojcem iza Lewe svakoj odbrani mozemo utrpati koji gol!Volio bih da se Klopp odluci na ovaj potez,da vidimo od pocetka tekme dugo najavljivani Goetzeus pojacan Kubom

@amerosm
Ma bice zahebano vjeruj mi!Prvo,nisam ni sanjao da ce HSV ovako lose poceti sezonu,mislim da je pitanje kada ce proraditi,zato kazem da je moguce da se naloze protiv BvB-a,da probaju zacepiti usta kriticarima,a nema bolje prilike za to nego protiv SAMPIONA!Iskreno,volio bih da nisam upravu,naravno,samo govorim moguc scenarij!

@amerosm je upravu 100%...Hsv je strasno los u prva 3 kola,bez ikakvog samopouzdanja...vjerovatno i sami igraci cekaju otkaz Finka tako da trenutak za gostovanje u Hamburgu nije uopste los.
Puno bi gore bilo da promijene trenera i onda krenu ispocetka protiv nas...tek bi tad bili full nalozeni.
Sto se tice Ajaxa ne vjerujem da su oni bas u stanju odigrati disciplinovano u odbrani i cekati neku kontru jer nisu oni navikli u Holandiji da se brane...vole oni da se nadigravaju i tu vidim nasu sansu.
Isto tako ne bi valjalo da City dodje do bod(ova) na Bernabeu.
Puno bi gore bilo da promijene trenera i onda krenu ispocetka protiv nas...tek bi tad bili full nalozeni.
Sto se tice Ajaxa ne vjerujem da su oni bas u stanju odigrati disciplinovano u odbrani i cekati neku kontru jer nisu oni navikli u Holandiji da se brane...vole oni da se nadigravaju i tu vidim nasu sansu.
Isto tako ne bi valjalo da City dodje do bod(ova) na Bernabeu.
@adnan24
Slazem se s tobom sto se tice tekme u Madridu!Mislim da bi bilo najbolje da izgube,jer Real je svakako prvi favorit,i njega hajmo reci svi vec stavljaju na prvo mjesto!Svaki bod koji City uzme protiv njih i Ajaxa(da ne brojim nas)ne ide nam na ruku,jer po nekoj logici glavni su nam favoriti za drugo mjesto!
Naravno,ovo je samo onako kako se namecu stvari na papiru,isto tako nista ne mora ici ovim putem,lopta je okrugla
Slazem se s tobom sto se tice tekme u Madridu!Mislim da bi bilo najbolje da izgube,jer Real je svakako prvi favorit,i njega hajmo reci svi vec stavljaju na prvo mjesto!Svaki bod koji City uzme protiv njih i Ajaxa(da ne brojim nas)ne ide nam na ruku,jer po nekoj logici glavni su nam favoriti za drugo mjesto!
Naravno,ovo je samo onako kako se namecu stvari na papiru,isto tako nista ne mora ici ovim putem,lopta je okrugla

Yebena je ova 'olandska 4-3-3, nikako nam ne pase (Hoffa). Klopp se ne bi smio igrati i ostaviti Grossonju na klupi, pogotovo protiv ekipe cije je kompletna igra zasnovana na bocnoj ofanzivi.
Potrebna je strpljiva i mirna igra, bez naseg standardnog jurcanja koje nam niceg dobrog nije donijelo u Europi. Mudro cekati svoju sansu, pogotvo iz prekida gdje je Ajax poprilicno tanak. Bitno je ne primiti gol, a zabijanje nam nikad nije predstavljalo problem.
Ova tekma ide uz posebno gustanje s drugom (inace starim Kopljanikom).
Potrebna je strpljiva i mirna igra, bez naseg standardnog jurcanja koje nam niceg dobrog nije donijelo u Europi. Mudro cekati svoju sansu, pogotvo iz prekida gdje je Ajax poprilicno tanak. Bitno je ne primiti gol, a zabijanje nam nikad nije predstavljalo problem.

Ova tekma ide uz posebno gustanje s drugom (inace starim Kopljanikom).

Der Mann für die entscheidenden Tore.
[youtube][/youtube]
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Nervoza je sve jaca,vaja izdrzati do tekme...
Danas sam jos vise ubijedjen da cemo uzeti tri boda,imam neki strasno dobar osjecaj tako da...raja NO SIKIRLI

Danas sam jos vise ubijedjen da cemo uzeti tri boda,imam neki strasno dobar osjecaj tako da...raja NO SIKIRLI

@Sema svaka cast,strasan klip!
p.s.Zamislite veceras atmosferu...biti na tom STADIONU i cuti TO NAVIJANJE...NEPROCJENJIVO!!!

p.s.Zamislite veceras atmosferu...biti na tom STADIONU i cuti TO NAVIJANJE...NEPROCJENJIVO!!!
Sta vi ljudi mislite da li bi bilo dobro da BvB kupi Salihovica ?
+slobodnjaci sa desne strane
+prekidi
+LB,LM,DM
+ne bi bila neka velika suma, 3-4 mill
-28 godina
Moje misljenje da ne bi nesh pretjerano unaprijedio igru ali bi dobili jednu vise dimeziju u napadu.Ne bi nam vise mogli samo zatvarat desnu stranu a lijevu ostavljat praznu.
Po meni Salihaga na beku nije uopste za bacit , nije kao Smelle u deff ali je zato prema naprijed mnogo bolji nego sto je to Smelle u defanzivi !
Inace veceras jednostavno mororamo dobit ako moze 0,5-0 , samo da su 3 bobe !
+slobodnjaci sa desne strane
+prekidi
+LB,LM,DM
+ne bi bila neka velika suma, 3-4 mill
-28 godina
Moje misljenje da ne bi nesh pretjerano unaprijedio igru ali bi dobili jednu vise dimeziju u napadu.Ne bi nam vise mogli samo zatvarat desnu stranu a lijevu ostavljat praznu.
Po meni Salihaga na beku nije uopste za bacit , nije kao Smelle u deff ali je zato prema naprijed mnogo bolji nego sto je to Smelle u defanzivi !
Inace veceras jednostavno mororamo dobit ako moze 0,5-0 , samo da su 3 bobe !
Sretno veceras protiv Ajaxa, cuvam fige i vjerujem u pobjedu BvB-a.
RESPECT!Bilall je napisao/la:Sretno veceras protiv Ajaxa, cuvam fige i vjerujem u pobjedu BvB-a.
@HzBvB
Neznam jesi vidio,ali sam prije 2-3 dana isto napisao,ono kad je tema bio Schmelle...
Nista losiji u odbrani od Schmelleta,a puno bolji u napadu(centarsutevi,sutevi...)Neznam,99% se nikad nece ni povezati s nama ali da se ja pitam hladno bih ga doveo!

Sretno večeras protiv kopljanika...
Na - bodite ih...
Na - bodite ih...

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Ja bih veceras bio prezadovoljan sa pobjedom od 1-0...najbitnije da se starta sa 3 boda,ni igra mi nije pretjerano vazna...prosle godine smo igrali za oko al slabo za bodove....HEJA BVB
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kad pogledam nasu (pre)ofanzivnu formaciju i dalje me drzi nekakav strah. Lakse je poceti sa Grossom, pa ako na poluvremenu bude 0-0 ubaciti Reusa, nego ici grlom u jagode. Jos smo mi zeleni i neiskusni...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Svim srcem sam uz BvB.Ovo se mora dobiti , nema vise isprike.Ova ekipa je zrela za velike domete.
Nije ovo preofanzivno.Ovako i treba.Nema kalkulisanja u ovoj grupi.Svaka utakmica se mora igrati maximalno i na pobjedu.Zagrmiti u prvih 30 minuta i rijesiti pitanje pobjednika !
Nije ovo preofanzivno.Ovako i treba.Nema kalkulisanja u ovoj grupi.Svaka utakmica se mora igrati maximalno i na pobjedu.Zagrmiti u prvih 30 minuta i rijesiti pitanje pobjednika !
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.