Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Manchester United novu sezonu Premiershipa počinje večerašnjom utakmicom na Old Traffordu protiv povratnika u elitni rang engleskog nogometa, Newcastle Uniteda.
United je prije osam dana sezonu otvorio osvajanjem tradicionalnog Community Shielda pobjedom nad Chelseajom 3:1. Jedan pogodak na toj utakmici je postigao i bugarski reprezentativac Dimitar Berbaotv, koji od nove sezone očekuje mnogo. Navijači Uniteda, također, od njega očekuju mnogo, jer im je ostao dužan za dobre igre iz prošle sezone.
„Uvijek je dobro savladati timove kao što je Chelsea. Oni će nam vjerovatno biti glavni konkurent za naslov prvaka, i pobjeda protiv njih sigurno daje dodatnu snagu kako nama igračima, tako i upravi kluba i navijačima. Ta utakmica je bila teška, ali zaslužili smo pobjedu“, rekao je Berbatov.
Berbatov je tu utakmicu već ostavio iza sebe i okrenuo se večerašnjem meču protiv Newcastlea. Bugarin smatra da je veoma važno otvoriti novu sezonu pobjedom, ali da neće biti lako protiv povratnika u Premiership.
„Uzalud će biti pobjeda protiv Chelseaja, ako ne dobijemo večeras Newcastle na otvaranju sezone. Znamo da će biti teška utakmica, ali nas zanima samo pobjeda. Nekoliko naših igrača je protekle sedmice bilo odsutno zbog nastupa za reprezentacije, ali smo se, ipak, dobri pripremili i u meč ulazimo maksimalno spremni“, veliki je optimista Dimitar Berbatov.
Večerašnja utakmica je za Berbatova posebna, jer će na klupi Newcastlea sjediti Chris Hughton, trener s kojim je Berbatov imao priliku raditi za vrijeme igranja u Tottenhamu.
„Radio sam s njim u Tottenhamu i mogu reći da se radi o velikom treneru i čovjeku. Želim mu mnogo uspjeha i sreće ove sezone, ali ne i u večerašnjoj utakmici“, zaključio je Berbatov.
United je prije osam dana sezonu otvorio osvajanjem tradicionalnog Community Shielda pobjedom nad Chelseajom 3:1. Jedan pogodak na toj utakmici je postigao i bugarski reprezentativac Dimitar Berbaotv, koji od nove sezone očekuje mnogo. Navijači Uniteda, također, od njega očekuju mnogo, jer im je ostao dužan za dobre igre iz prošle sezone.
„Uvijek je dobro savladati timove kao što je Chelsea. Oni će nam vjerovatno biti glavni konkurent za naslov prvaka, i pobjeda protiv njih sigurno daje dodatnu snagu kako nama igračima, tako i upravi kluba i navijačima. Ta utakmica je bila teška, ali zaslužili smo pobjedu“, rekao je Berbatov.
Berbatov je tu utakmicu već ostavio iza sebe i okrenuo se večerašnjem meču protiv Newcastlea. Bugarin smatra da je veoma važno otvoriti novu sezonu pobjedom, ali da neće biti lako protiv povratnika u Premiership.
„Uzalud će biti pobjeda protiv Chelseaja, ako ne dobijemo večeras Newcastle na otvaranju sezone. Znamo da će biti teška utakmica, ali nas zanima samo pobjeda. Nekoliko naših igrača je protekle sedmice bilo odsutno zbog nastupa za reprezentacije, ali smo se, ipak, dobri pripremili i u meč ulazimo maksimalno spremni“, veliki je optimista Dimitar Berbatov.
Večerašnja utakmica je za Berbatova posebna, jer će na klupi Newcastlea sjediti Chris Hughton, trener s kojim je Berbatov imao priliku raditi za vrijeme igranja u Tottenhamu.
„Radio sam s njim u Tottenhamu i mogu reći da se radi o velikom treneru i čovjeku. Želim mu mnogo uspjeha i sreće ove sezone, ali ne i u večerašnjoj utakmici“, zaključio je Berbatov.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
a da se mi polako prebacimo na forum one stranice
sta mislite ??

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Šta je s tim Rooney-em, igra li večeras?
evo linkova za veceras:
http://atdhe.net/index.html
http://c-football.****/
na ovoj drugoj stranici bice 4-5 streamova, sigurno ce vam jedan radit i bit ce dobra slika
http://atdhe.net/index.html
http://c-football.****/
na ovoj drugoj stranici bice 4-5 streamova, sigurno ce vam jedan radit i bit ce dobra slika

FC Manchester United
Possible starting XIs:
Man Utd: Van der Sar, O'Shea, Vidic, Evans, Fabio, Scholes, Carrick, Park, Valencia, Rooney, Owen.
Newcastle: Harper, Perch, Ryan Taylor, Coloccini, Enrique, Gutierrez, Nolan, Barton, Guthrie, Smith, Carroll.
Man Utd: Van der Sar, O'Shea, Vidic, Evans, Fabio, Scholes, Carrick, Park, Valencia, Rooney, Owen.
Newcastle: Harper, Perch, Ryan Taylor, Coloccini, Enrique, Gutierrez, Nolan, Barton, Guthrie, Smith, Carroll.
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Ne svidja mi se ta postava. Vise bi volio Berbatova umjesto Owena, Nania umjesto Parka i Fletchera umjeste Scholesa. Scholes nam treba za Fulham, neka se odmori.CLS je napisao/la:Possible starting XIs:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ovo je sa sky sporta postava bila 

Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
- majestic24
- Kontakt:
Neka Parka i Owena. Rooney nece igrati ja mislim,kao nije spreman. Nesto se pricalo o tome.
Moze li se na blogu napraviti forum???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
na onoj stranici sto je neko postavio ima i forummajestic24 je napisao/la:Neka Parka i Owena. Rooney nece igrati ja mislim,kao nije spreman. Nesto se pricalo o tome.

Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Vidim Fabio je sinoc igro za rezerve, tako da ga nece bit veceras. Onda ce vjerovatno bit Rafael i O'Shea na bekovima. Nadam se da ce i Evra dobit nekoliko minuta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Eno ja sam bacio par postova... mislim da bismo se i tamo trebali aktivirati, ipak su se momci potrudili da naprave solidan sajt...CLS je napisao/la:na onoj stranici sto je neko postavio ima i forummajestic24 je napisao/la:Neka Parka i Owena. Rooney nece igrati ja mislim,kao nije spreman. Nesto se pricalo o tome.

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Nadam se da će igrati Evra, volio bih napadački tandem Rooney-Berbatov iako je ovaj sastav neslužben, vidjet ćemo još
Prije nekoliko godina malo se koji napadač mogao mjeriti s Michaelom Owenom (30). Igre u dresu Liverpoola i engleske nogometne reprezentacije vinule su ga u orbitu. Nastupajući za izabranu vrstu aktualni je napadač Manchester Uniteda postigao 40 golova u 89 odigranih utakmica, za "redse", pak, 118 golova u 216 dvoboja, nakon čega si je priskrbio transfer u Real Madrid. I tu je, te 2004. godine, krenula Owenova silazna putanja. Startao je za "kraljeve" u samo 24 utakmica, od čega 15 ligaških, izdržao jednu sezonu, preselio u Newcastle i onda počeo nizati ozljede. Prošlogodišnji prelazak u Manchester United najavio je novi uspon, no Owen je do sada odigrao samo dvanaest utakmica kao član početne momčadi i postigao tri gola.
- Trideset mi je godina i jasno je da ne mogu nastupiti u svakom susretu. Zbog cijelog niza ozljeda izgubio sam na brzini koja me nekada krasila, no, život i dalje teče. Igram zbog toga drugačijim stilom i nastavim li ovako, preda mnom je još četiri ili pet sezona na najvišoj razini.
- I drago mi je da sam u Unitedu. Trenerima ovako svakodnevno s najboljim svjetskim nogometašima i pod nesumnjivo najboljim trenerom svih vremena. Igram pred najboljim navijačima i na nevjerojatnom Old Traffordu. Odigramo li 60-ak utakmica ove sezone, a ja njih pola, bit ću zadovoljan. Bit će šanse i za mene - smatra Owen.
Daj Bože da ti budeš zdrav
Prije nekoliko godina malo se koji napadač mogao mjeriti s Michaelom Owenom (30). Igre u dresu Liverpoola i engleske nogometne reprezentacije vinule su ga u orbitu. Nastupajući za izabranu vrstu aktualni je napadač Manchester Uniteda postigao 40 golova u 89 odigranih utakmica, za "redse", pak, 118 golova u 216 dvoboja, nakon čega si je priskrbio transfer u Real Madrid. I tu je, te 2004. godine, krenula Owenova silazna putanja. Startao je za "kraljeve" u samo 24 utakmica, od čega 15 ligaških, izdržao jednu sezonu, preselio u Newcastle i onda počeo nizati ozljede. Prošlogodišnji prelazak u Manchester United najavio je novi uspon, no Owen je do sada odigrao samo dvanaest utakmica kao član početne momčadi i postigao tri gola.
- Trideset mi je godina i jasno je da ne mogu nastupiti u svakom susretu. Zbog cijelog niza ozljeda izgubio sam na brzini koja me nekada krasila, no, život i dalje teče. Igram zbog toga drugačijim stilom i nastavim li ovako, preda mnom je još četiri ili pet sezona na najvišoj razini.
- I drago mi je da sam u Unitedu. Trenerima ovako svakodnevno s najboljim svjetskim nogometašima i pod nesumnjivo najboljim trenerom svih vremena. Igram pred najboljim navijačima i na nevjerojatnom Old Traffordu. Odigramo li 60-ak utakmica ove sezone, a ja njih pola, bit ću zadovoljan. Bit će šanse i za mene - smatra Owen.
Daj Bože da ti budeš zdrav
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Ja sam se tamo regostrovao sa istim nickom kao i ovdje drHIsnar je napisao/la:Eno ja sam bacio par postova... mislim da bismo se i tamo trebali aktivirati, ipak su se momci potrudili da naprave solidan sajt...CLS je napisao/la:na onoj stranici sto je neko postavio ima i forummajestic24 je napisao/la:Neka Parka i Owena. Rooney nece igrati ja mislim,kao nije spreman. Nesto se pricalo o tome.
I ja sam sa istim nickom, tako bi svi trebali, da se zna ko je ko...drH je napisao/la:
Ja sam se tamo regostrovao sa istim nickom kao i ovdje drH

@Ted Mosby Pehira 5 godina, nece valjda i sestu, ocekujem ga zdravog ove sezone, da nam pomogne kao dzoker, ne ocekujem neke bajne partije, ali on je uvijek bio igrac poteza i zna zabiti kad svi ostali zakoce... za mene on ima sansu i ove sezone...

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Mislim da ce Hernandez biti rezerva veceras i uci negdje u drugom poluvremenu. Vjerovatno 20-30 minuta prije kraja utakmice. Ako Carrick, Scholes i Fletch budu dobro drzali sredinu i dijelili lopte, mali ce zabiti sigurno. U tom periodu je vecina igraca umorna i mnogo sporija, a to ce on znati iskoristiti. Ionako ce biti jedan od najbrzih igraca na terenu. Mislim da vec znam ko ce igrati u veznom redu, ali za odbranu nisam siguran. Ne znam sta je s Evrom, i ako ne bude igrao, nadam da ce OShea to uspjesno pokriti. United ima i vise nego dovoljno snage i talenta da ovo dobije. Ali obzirom na to kakav start United ima na pocetku svake sezone, ja bih bio zadovoljan bilo kakvom pobjedom.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Pozdrav svim navijačima Manchester Uniteda.
Obavještavam vas da je u pogonu sajt koji ima namjeru da sakupi sve navijače Manchester Uniteda iz Bosne i Hercegovine na jedno mjesto. Link sajta: http://www.manutd-bih.com, a forum možete pronaći na http://www.manutd-bih.com/forum
Nadam se da ćete i vi biti dio naše zajednice.
Pozdrav!
Obavještavam vas da je u pogonu sajt koji ima namjeru da sakupi sve navijače Manchester Uniteda iz Bosne i Hercegovine na jedno mjesto. Link sajta: http://www.manutd-bih.com, a forum možete pronaći na http://www.manutd-bih.com/forum
Pozdrav!
Skuzili smo vec stranicu, barem vecina nas... nadam se da ce uskoro postati mnogo posjecenija, kao i forum...manutdbih je napisao/la:Pozdrav svim navijačima Manchester Uniteda.
Pozdrav!

Lots of Chicharito shirts being sported outside OT today. Apparently outselling Rooney and Nani too
Chicharito shirts apparently temporarily sold out in the megastore today. Having to get more printed to meet demand

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- majestic24
- Kontakt:
Idemo svi na novi forum. Ovaj ovdje su preuzeli Bayernovci,ja to nemogu podnijeti. Pola moderatora navija za Bayern,ma daj. Pa-pa ss.ba
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Evo i ja prijavljen
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.