AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Boateng_27
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Boateng_27 » 22 sep 2011, 16:48

Pato out 4 sedmice, ja bi ga prodo ... ovakve povrede i ostala **** se nemogu ovako trpiti :|
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 22 sep 2011, 17:35

Boateng_27 je napisao/la:Pato out 4 sedmice, ja bi ga prodo ... ovakve povrede i ostala **** se nemogu ovako trpiti :|
Steta za Pata, taman je usao u formu a opet nova povreda. I on je igrac sa staklenim nogama, svako malo je Out. Jos vam fale Ibra, Robinho, tako da imate velikih problema. Jedini zdrav napadac je Cassano i neunistivi Inzaghi...
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 22 sep 2011, 17:38

kako neunistiv kad nije igrao godinu dana,tek sinoc igrao par minuta,,?to i Pato upravo radi,, :?
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 22 sep 2011, 17:45

adointer je napisao/la:kako neunistiv kad nije igrao godinu dana,tek sinoc igrao par minuta,,?to i Pato upravo radi,, :?
Mislio sam na godine igranja u seria A. Povrede su sastavni dio svakog sporta... ;)

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 22 sep 2011, 17:49

Costacurta njega moze da uci kako se zivi i igra zdravo puno godina :lol:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 22 sep 2011, 17:57

adointer je napisao/la:Costacurta njega moze da uci kako se zivi i igra zdravo puno godina :lol:
Zaboravio si Maldinija, koji je igrao do 40 ili na golmana Lazia Ballottu...

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 22 sep 2011, 19:00

BigBen je napisao/la:
Boateng_27 je napisao/la:Pato out 4 sedmice, ja bi ga prodo ... ovakve povrede i ostala **** se nemogu ovako trpiti :|
Steta za Pata, taman je usao u formu a opet nova povreda. I on je igrac sa staklenim nogama, svako malo je Out. Jos vam fale Ibra, Robinho, tako da imate velikih problema. Jedini zdrav napadac je Cassano i neunistivi Inzaghi...
Kakva crna forma, on osim gola Barceloni nije nista uradio za ove 4 utakmice u novoj sezoni.

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 22 sep 2011, 19:19

scudetto je napisao/la:
BigBen je napisao/la:
Kakva crna forma, on osim gola Barceloni nije nista uradio za ove 4 utakmice u novoj sezoni.
Samo igrac u formi, moze zabiti onako lijep pogodak ili je ono bio samo bljesak...

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 22 sep 2011, 22:21

Pata bi bilo mozda najbolje prodati u Anži za 100 000 000 i kupiti 3 solidna igraca!! :) ko je za neka digne ruku :D

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 23 sep 2011, 17:12

EDIT : Pato: 10 put povređen u proteklih 20 meseci.

Nije humano :roll:

Evo detalja o povredama igrača, kao i o njihovom povratku na teren:

Kevin Prince Boateng zadobio je povredu rebara na meču sa Barcelonom u ligi šampiona, a njegov povratak na teren zakazan je 2. novembra za meč sa Juventusom.

Zlatan Ibrahimović povredio je mišić desne noge uoči meča sa "Kataloncima". Očekuje se da počne protiv Plzena.

Philippe Mexes nakon operacije kolena i duge pauze počeo je da trenira sa ekipom i verovatno će biti na spisku pozvanih za meč sa Cezenom.

Luca Antonini ima problem sa zubima, zbog čega ga je Bonera zamenio u Napulju. Očekuje se da bude spreman za vikend.

Daniele Bonera je dobio je povredu rebara na meču sa Napoliem, on će biti spreman za meč lige šampiona sa Plzenom.

Massimo Ambrosini kapiten "Rossonera" pauiziraće najmanje mesec dana zbog povrede desnog ramena.

Gennaro Gattuso ima delikatnu povredu desnog oka, i još uvek nije poznato koliko će odsustvovati.

Robinho ima povredu prepone zbog čega je već par nedelja van terena, očekuje se njegov povratak na teren zajedno sa Boatengom.

Mathieu Flamini će pauzirati oko pola godine zbog teške povrede ligamenta kolena.

Alexandre Pato zadobio je povredu zadnje lože u meču sa Udineseom i neće ga biti oko mesec dana.
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 23 sep 2011, 18:07

Hvala ti boateng na ovim inf. oko povreda ,bas me zanimalo kad ce ko biti spreman. samo nek se ibra vrati sto prije ostali svejedno :D

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 23 sep 2011, 18:14

Ko se moze ocekivati sutra u prvih 11 protiv Cesene ?
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 23 sep 2011, 18:18

pa normalno da će se ibra vratiti kad je uvijek 110% spreman, isto je i sa gattusom prvu težu povredu imao sa 30-31 godinom kad je lik spreman. pato treba da se preispita koji mu je qrc? ovakve povrede mišića govore da nije spreman fizički i da ne radi dovoljno u teretani. pa sine malo teretana nabaci na presu 300kg i diži hiljadu puta dnevno ako treba, upitaj malo seedorfa kako se to radi, čovjek sa 35g kad ga neko udari ko u stijenu da si udario a ko se sjeća kad se zadnji put povrijedio ;)
samo se nadam da će ibra biti motivisan kad se vrati jer je potreban ko nikada, pa nema ni boatenga ni binha još mjesec i po...

protiv cesene moraju igrati ko da je finale lige prvaka, pobjeda je veoma važna.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 23 sep 2011, 20:29

baresi#6 je napisao/la:pa normalno da će se ibra vratiti kad je uvijek 110% spreman, isto je i sa gattusom prvu težu povredu imao sa 30-31 godinom kad je lik spreman. pato treba da se preispita koji mu je qrc? ovakve povrede mišića govore da nije spreman fizički i da ne radi dovoljno u teretani. pa sine malo teretana nabaci na presu 300kg i diži hiljadu puta dnevno ako treba, upitaj malo seedorfa kako se to radi, čovjek sa 35g kad ga neko udari ko u stijenu da si udario a ko se sjeća kad se zadnji put povrijedio ;)
samo se nadam da će ibra biti motivisan kad se vrati jer je potreban ko nikada, pa nema ni boatenga ni binha još mjesec i po...

protiv cesene moraju igrati ko da je finale lige prvaka, pobjeda je veoma važna.
Ja mislim da mi protiv juventusa igramo peto kolo to jeste 2 oktobra eh sada neznam da li je tacno da li ce se boateng vratiti za mec sa juvetom tj. 2 oktobra ili 2 novembra uglavnom ovdje je neko pogrijesio
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 23 sep 2011, 21:05

to je već druga priča ako je tako. nego mogao bi se sastaviti dobar tim od ovih povrijeđenih igrača, vjerujem da bi poderao ove zdrave:

--ibra--------pato--

-------binho---------

boateng---flamini

------ambro--------

taiwo-mex-bon-anto

:roll:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 24 sep 2011, 01:06

Sutra bi trebao biti prenos na AS 1 ako sta ne promjene, za sad stoji u programskoj semi da ce na kecu biti prenos.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 24 sep 2011, 07:30

Protiv Plzena samo Cassano od napadaca,jer ne znam da li ce se Ibrahimovic oporavit :?
-RIVALDO-

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 24 sep 2011, 10:07

senad_flamin je napisao/la:Protiv Plzena samo Cassano od napadaca,jer ne znam da li ce se Ibrahimovic oporavit :?
I Allegri (iako zna da je Ibra povrijeđen, te da je Pato podložan povredama, a Cassano nije spreman za cijelu utakmicu na visokom nivou) nije pozvao Inzaghi-ja i Shaarawy-a za Ligu prvaka, sad će mu se to debelo osvetiti. :roll:

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 24 sep 2011, 10:28

A evo spiska igrača koji će sutra nastupiti protiv Cesene a tu su i dva noviteta:

AC Milan: Abbiati, Amelia, Roma, Abate, De Sciglio, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Zabrotta, Yepes, Aquilani, Caromni (55), Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Valoti, Van Bommel, Cassano, El Shaarawy, Ganz (56), Inzaghi.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 24 sep 2011, 18:28

meho-medo je napisao/la:A evo spiska igrača koji će sutra nastupiti protiv Cesene a tu su i dva noviteta:

AC Milan: Abbiati, Amelia, Roma, Abate, De Sciglio, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Zabrotta, Yepes, Aquilani, Caromni (55), Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Valoti, Van Bommel, Cassano, El Shaarawy, Ganz (56), Inzaghi.

nije valjda da nema Ibrahimovica :S

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.