Kakva glupost za Jelića!! Prva klasa Armageddon. Od sada moram svaki tvoj post vagati kada mozeš jedan ovakav šupljak za Jelića reći. Između ostalog, tko kaže da Jelić nije Presednik? Ajd da mi to netko kaže? Di si to čuo, da nije predsednik. Čovjek ima teške trenutke koji nisu za foruma, znači nikakve veze nema sa nogometom, pogotovo ne sa pritiscima koje ti ističeš. Ne može obavljati funkciju kao što je obavljao do sada, treba mu vrijeme za neke druge stvari, viša sila. Htio je dati ostavku na mjesto presednika, ostavka nije prihvaćena, Jelić je još presednik. Stoga gospodine A nemojte šupljačiti i izvlačiti neke svoje vizije zavjere.Armageddon2012 je napisao/la:sve ja vas razumijem,naravno da ni ja nemam dokaza nikakvih...ali priznaćete da je prevelika slučajnost da je odjednom toliko lokalnih šerifa "otišlo na odmor","povuklo se iz javnosti","otišlo u inostranstvo","dalo ostavku"....ne vjerujem da su prijetnje uefa išle dotle da se ucjenjuje reprezantacijom,ali vjerovatno ne bi bilo nikakvih donacija iz ovih uefa programa pomoći klubovima,da su tu ostali amar,general jelić,gracić,cviko,tanović i kompanija protiv kojih se vjerovatno vode neke istrage...možda sam nekoga i greškom stavio na ovaj spisak,možda je čovjek čestit,ali neke nisam sigurno pogriješio...ali saznaće se sve brzo...ne bi bio ni prvi ni zadnji put da lupam bezveze
ovaj put ću bar znati koga da okrivim i ko mi je ovo provukao kroz uši
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
- Armageddon2012
- Kontakt:
ok,sve ti vjerujem,i vjerovatno je sve tako u trenutnoj situaciji.
samo mi reci jos je li on po tebi jedan castan sportski radnik,i da nije godinama mesetario sa goskom,travnikom,leotarom,orasjem i kompanijom,da nije dogovorio kup proljetos sa amarom,itd,itd,itd..?
samo kratko molim te,nemoj ko fidelis jer ono su za mene predugacki odgovori.
samo mi reci jos je li on po tebi jedan castan sportski radnik,i da nije godinama mesetario sa goskom,travnikom,leotarom,orasjem i kompanijom,da nije dogovorio kup proljetos sa amarom,itd,itd,itd..?
samo kratko molim te,nemoj ko fidelis jer ono su za mene predugacki odgovori.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Kako si kren'o, sinu ćeš dati ime Amar! 

MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!!!
-
- Kontakt:
armagedon protiv ostatka svijeta 

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- Armageddon2012
- Kontakt:
eh druze,da sam ja komesar za takmicenje,amar i general jelic bi bili u zatvoru,zeljeznicaru bih oduzeo zadnje tri titule (kao juventusu!) i dodjelio ih borcu i jos jednom klubu koji su uvijek bili drugi i treci,a rijec je o najpostenijim klubovima u ligi.
ali,kod nas je takav calciopoli nemoguce sprovesti,zato i jesmo tu gdje jesmo.
-
- Kontakt:
najvise sumnjivi klubovi zadnjih 7 godina : Leotar , Slavija , Zeljeznicar ,TRAVNIK ,Rurad P.., SB , 2 godine Gosk i velez ima svoje maslo kad je slobodu izbacio ima tu jos klubovaArmageddon2012 je napisao/la:eh druze,da sam ja komesar za takmicenje,amar i general jelic bi bili u zatvoru,zeljeznicaru bih oduzeo zadnje tri titule (kao juventusu!) i dodjelio ih borcu i sarajevu koji su uvijek bili drugi i treci,a rijec je o najpostenijim klubovima u ligi.

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- Armageddon2012
- Kontakt:
malo ko je potpuno cistog obraza,nisu ni borac i sarajevo.
ali amar osim i general jelic su personifikacija korupcije i zla u nasem fudbalu.
ali amar osim i general jelic su personifikacija korupcije i zla u nasem fudbalu.
Armageddon2012 je napisao/la:eh druze,da sam ja komesar za takmicenje,amar i general jelic bi bili u zatvoru,zeljeznicaru bih oduzeo zadnje tri titule (kao juventusu!) i dodjelio ih borcu i jos jednom klubu koji su uvijek bili drugi i treci,a rijec je o najpostenijim klubovima u ligi.

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Armageddon2012 je napisao/la:malo ko je potpuno cistog obraza,nisu ni borac i sarajevo.
izdrži arma uz tebe smo!
pravda za armu!
svi u ćuzu!
ali nema para,sve se rastalilo....
- Armageddon2012
- Kontakt:
samo se vi ismijavajte,a kad vam sef zavrsi u zatvoru,izvinjavacete mi se ovdje. 

Što više čitam tvoje postove, sve više mislim da si ti Rade ŠipovacArmageddon2012 je napisao/la:samo se vi ismijavajte,a kad vam sef zavrsi u zatvoru,izvinjavacete mi se ovdje.

DRUG NEBI TI PUNCA
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
i sta ako nam oduzmu te tri titule... opet cemo ostati najtrofejniji bh klub... 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- Armageddon2012
- Kontakt:
i on ce sa brkom u zatvor,zbog jednog dogovora 2010!bagrcavi je napisao/la:Što više čitam tvoje postove, sve više mislim da si ti Rade ŠipovacArmageddon2012 je napisao/la:samo se vi ismijavajte,a kad vam sef zavrsi u zatvoru,izvinjavacete mi se ovdje.Jedino je on imo takav smisao za humor sa onim tortama u svlačionici, a i znao je tako ponešto i napisat.
Samo da ga ne bace lavovimaArmageddon2012 je napisao/la:i on ce sa brkom u zatvor,zbog jednog dogovora 2010!bagrcavi je napisao/la:Što više čitam tvoje postove, sve više mislim da si ti Rade ŠipovacArmageddon2012 je napisao/la:samo se vi ismijavajte,a kad vam sef zavrsi u zatvoru,izvinjavacete mi se ovdje.Jedino je on imo takav smisao za humor sa onim tortama u svlačionici, a i znao je tako ponešto i napisat.

DRUG NEBI TI PUNCA
Lafo ih boli prkno za pricu Schlagera a lijepe se na covjekove postove.
1946
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Da ti odgovorim na ovaj post, obuhvatiti ću materiju iz postova iznad. Nadam se da neću duljiti, ako budem , dati ću ti parcijalu da pojednostavim. Ni jednom nismo pričali o poštenju Jelića, mozemo i ja i ti nagađati, reći pošten/nepošten. Ono o čemu smo razgovarili je povlačenje, točnije zašto?. Ja kažem da nije razlog taj kojeg ti navodiš, da je nešto drugo, da se ne ponavljamo.Armageddon2012 je napisao/la:eh druze,da sam ja komesar za takmicenje,amar i general jelic bi bili u zatvoru,zeljeznicaru bih oduzeo zadnje tri titule (kao juventusu!) i dodjelio ih borcu i jos jednom klubu koji su uvijek bili drugi i treci,a rijec je o najpostenijim klubovima u ligi.
Poštenje, imaju organi koji trebaju istražiti i koji bi trebali. Činjenice govore da je Jelić u klubu dugi niz godina i da je napravio ono što ni jedan velikan BiH nogomet nije uspio... nećemo u detalje ima ih dosta. 0 KM duga, još uvjek naučna fantastika za Borac i sl.
I da Borac bude ove sezone, i prošle prvak, opet mu je isto, jer je prepošten i ostati će doma ne moze u EU natjecanja, tamo ne primaju poštene samo korumpirane.
Ali evo kada već prozivaš Široki Brijeg, ja kažem ne može on sam mora sa nekim odigrati, pa ćemo spomenuti jednu utakmicu koja se dosta spominje kao namještena Borac Banja Luka Siroki Brijeg 3:2 22.08.2009.. E sada ti odluči ko je ovdje pošteniji. Ja vjerujem da je Borac zasluženo pobjedio , ali neki Armageddon tamo kaže namješteno i točka... Toliko o poštenju.
2009/2010 ili /2011 Nakon sto nisu mogli dati gola 62 minute, sudija iskljucuje Sarajcica iz Travnika i nakon sto jos pola sata nisu mogli da daju gol, sudija produzava utakmicu 4 minute i plus u 94 minuti sudija svira penal Borcu. Slučajnosti i poštenje
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 03 okt 2013, 11:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Lištica
Lištica
Lobiranja i namještanja je bilo od kako se lopta kotrlja na ovim prostorima (ne samo ovdje), i misliti kako fudbal može biti izmješten od društveno političkih procesa može samo budala. Ja se malo sjećam i jugo lige, ništa manje nije bila namještena, samo tada nije bilo kladionica (osim one lutrije na zadnjoj strani tempa). Međutima ja sam mišljenja da je liga najregularnija bila upravo zadnjih par godina, od dolaska komiteta i ovo prebacivanje na taj period nikako ne stoji. Danas je liga regularnija za 100% u odnosu na vrijeme prije komiteta, a da je regularna nije, niti će ikada potpuno regularna biti.
Slažem se. Još ću nadodati da je nema regularne 100% ,i da u svakoj ligi na svijetu ima mešetarenja. Nego, ne volim kada se neki prestavljaju kao "blaženi" a ujedno ne mogu izići u El zbog prevara i lopovluka.FCS je napisao/la:Lobiranja i namještanja je bilo od kako se lopta kotrlja na ovim prostorima (ne samo ovdje), i misliti kako fudbal može biti izmješten od društveno političkih procesa može samo budala. Ja se malo sjećam i jugo lige, ništa manje nije bila namještena, samo tada nije bilo kladionica (osim one lutrije na zadnjoj strani tempa). Međutima ja sam mišljenja da je liga najregularnija bila upravo zadnjih par godina, od dolaska komiteta i ovo prebacivanje na taj period nikako ne stoji. Danas je liga regularnija za 100% u odnosu na vrijeme prije komiteta, a da je regularna nije, niti će ikada potpuno regularna biti.
Lištica
Lištica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.