FK Radnički Lukavac

Scholl
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Scholl » 06 maj 2015, 11:42

Moram pohvalit travnjak naseg Josika. Ne pamtim kad je bio u boljem izdanju kao sad protiv Jedinstva. Lopta nije ni na jednom dijelu odskalala nenormalno. Fino pokoseno, nisko,Trava zdrava . Da je Bogdom ovakav duzi dio godine, a ne samo pred ljeto.

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 06 maj 2015, 12:36

moze se dosta toga srediti.prije svega mislim na omladinski pogon i infrastrukturu.siroki brijeg buduci svajac kupa i mozda lige,helem nejse na klupi ima 9 igraca zakljucno sa prvom postavom sve juniori.molim??!!!!!ha ja,kad mogu oni moze i velika brijesnica,a kamoli mi.znaci mi mozemo 90 puta vise od sirokog.

turskilukavac
Kontakt:

Post Postao/la turskilukavac » 07 maj 2015, 20:31

Zoom088 je napisao/la:Jeste li primjetili da vas aga ignorise? :D

Inace, atmosfera u klubu pred danasnju utakmicu je sjajna. Momci su slozni i odlucni u tome da prekinu seriju bez pobjede koja traje od 17. kola, odnosno od utakmice s Podgrmecom.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Kakva je atmosfera u klubu a???? sjajna jelde nesto te nema da nam pises bajke ........

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 07 maj 2015, 21:10

ne smijem pisati brate.ne smijem izlaziti iz kuce.rado bih da smijem.

turskilukavac
Kontakt:

Post Postao/la turskilukavac » 08 maj 2015, 14:22

agalo je napisao/la:ne smijem pisati brate.ne smijem izlaziti iz kuce.rado bih da smijem.
nisam na tebe mislio. vidi koga sam citiro

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 08 maj 2015, 17:17

Nisam ranije stigao odgovoriti. Za razliku od mentalnog invalida pod nickom @turskilukavac, imam posla preko glave i fakat se nemam kad baviti mišem kao što je on. Ako te zanima situacija u Radničkom dođi, pogledaj, pitaj...znaš ko sam, znaš gdje sam...nisam mali miš koji anonimno piše postove i ima averziju prema svemu što je iz Sode, kao što to ti imaš.

Zamisli da si kengur i malo u troskocima od...i. Ili dođi, junače, na stadion pa ove bljuvotine koje pišeš reci u lice.

Ti svakako nisi iz T. Lukavca niti sa TK. Izbjeglica iz donje pripizdine.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 08 maj 2015, 20:23

nema potrebe ako nemamo neki prijedlog ili alternativu uopste da mi lukavcani pricamo i polemisemo.svi smo krivi sto je radnicki fakticki klekno,al bas klekno,promaseno je sa svim.sad ako se ne ukljucimo svi slijedi scenarij koji se zove "ceca u zetri".

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 09 maj 2015, 19:33

Samo da javim agi i njegovom haveru - izbjeglici da smo pobijedili danas. Neka zivi Radnicki i neka crknu dusmani...odmah.

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 09 maj 2015, 19:44

Cestitke na danasnjoj pobjedi ;) ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 09 maj 2015, 19:46

Zanimljivo razmišljanje i opaska službenog predstavnika kluba. Znači svi mi koji vidimo da je ekipa u rasulu,da je igra nikakva, da je neko iz uprave uspio rasturit sve što se moglo rasturit, da smo treća najlošija ekipa proljeća, smo dušmani. Aferim :clap:

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 09 maj 2015, 19:59

Cestitke ekipi, ne sjecam se kad smo carsijanerima dali gol posljednji put, a pogotov ih pobjedili, ako nista prekinuli smo taj niz, Eto sada extra prilike da se skupe "donacije" za izbore 2016 godine,,,U JEDINSTVU JE SNAGA.
HUSKICI POWER

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 09 maj 2015, 20:03

Cestitke na danasnjoj pobjedi, iako niste bogzna sta pokazali, ipak je bilo dovoljno
i vise nego mi....

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 09 maj 2015, 20:05

studeni je napisao/la:Zanimljivo razmišljanje i opaska službenog predstavnika kluba. Znači svi mi koji vidimo da je ekipa u rasulu,da je igra nikakva, da je neko iz uprave uspio rasturit sve što se moglo rasturit, da smo treća najlošija ekipa proljeća, smo dušmani. Aferim :clap:
Slažem se. Nisam vidio ništa da je pisao dok smo redali poraze, a čim pobjedimo se javlja, nakon dosta vremena, nema logike.

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 09 maj 2015, 20:23

mine je zadnji covjek koji je dao gol dole za nas.kakvi dusmani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pazite sta pricate

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 09 maj 2015, 21:13

Aj studeni ne budali. Zna se da mislim na mentalnog invalida koji sam sebe naziva turskilukavac i njemu slicne sove koji od pocetka sezone pisu negativno o Radnickom.

Drugo, na forumu sam Zoom088 i nisam predstavnik kluba niti clan uprave. Zbog zdravstvenih problema vjerovatno necu moci nastaviti da obavljam duznost sekretara, a takodjer zbog ocuvanja svog zdravlja slabo se i javljam i upustam u diskusije sa idiotima poput TL.

Ovim zakljucujem svoje forumanje do daljnjeg. Sve najbolje iskrenim ljubiteljima i navijacima Radnickog zelim.

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 10 maj 2015, 20:07

@Zoom088 - Nećeš se valjda sada odjaviti kada možete da odlučite prvaka Prve lige. Ključ držite u svojim rukama ;)

turskilukavac
Kontakt:

Post Postao/la turskilukavac » 10 maj 2015, 22:42

Zoom088 je napisao/la:Aj studeni ne budali. Zna se da mislim na mentalnog invalida koji sam sebe naziva turskilukavac i njemu slicne sove koji od pocetka sezone pisu negativno o Radnickom.

Drugo, na forumu sam Zoom088 i nisam predstavnik kluba niti clan uprave. Zbog zdravstvenih problema vjerovatno necu moci nastaviti da obavljam duznost sekretara, a takodjer zbog ocuvanja svog zdravlja slabo se i javljam i upustam u diskusije sa idiotima poput TL.

Ovim zakljucujem svoje forumanje do daljnjeg. Sve najbolje iskrenim ljubiteljima i navijacima Radnickog zelim.

nek te je stid gradjaninu. znaci bitno je je odakle sam ja rodom a ne sta radite klubu. nije bitno sto ste rastjerali sve iz kluba od uprave trenera pola juniora i pola prve ekipe i legendu sidu. imate jedno djete i iz juniroskog pogona u prvom timu, doveli ste sve otpada sto ima na pijaci fudbalera. dali narodne pare da dobro si cuo narodne iz opstine iz budzeta ne tvoje licno. kad izgube( prodaju) nema izvjestaja na tvojoj stranici a kad dobiju ( kupe preko sudija ) onda prozivas. zasto ne napises maloo objasnjenje sta se desava sto su svi napustili klub. neee sutiss i koristis ulicnu pricu
jel te stidd? a samo da znas ja sam sigurno dao vise para u lukavac od tebe mostarac

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 10 maj 2015, 23:10

turskilukavac je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:Aj studeni ne budali. Zna se da mislim na mentalnog invalida koji sam sebe naziva turskilukavac i njemu slicne sove koji od pocetka sezone pisu negativno o Radnickom.

nek te je stid gradjaninu. znaci bitno je je odakle sam ja rodom a ne sta radite klubu. nije bitno sto ste rastjerali sve iz kluba od uprave trenera pola juniora i pola prve ekipe i legendu sidu. imate jedno djete i iz juniroskog pogona u prvom timu, doveli ste sve otpada sto ima na pijaci fudbalera. dali narodne pare da dobro si cuo narodne iz opstine iz budzeta ne tvoje licno. kad izgube( prodaju) nema izvjestaja na tvojoj stranici a kad dobiju ( kupe preko sudija ) onda prozivas. zasto ne napises maloo objasnjenje sta se desava sto su svi napustili klub. neee sutiss i koristis ulicnu pricu
jel te stidd? a samo da znas ja sam sigurno dao vise para u lukavac od tebe mostarac
Meni nije jasno zbog cega ti je Sido legenda, jer sam primjetio da vise puta potenciras na to.

Lexaurin
Kontakt:

Post Postao/la Lexaurin » 11 maj 2015, 10:27

turskilukavac je napisao/la:

Tesko je citati sta pise @turskilukavac i ne ukljuciti se u raspravu.Sidu gotivi vjerovatno zbog toga sto je teska komunjara kao i on i sto podjednako mrze trenutnu vlast koja kakva god da je do sada najvise ulaze u Radnicki.Samo cu prokomentarisati jedno njegovo tumacenje.Kaze ¨kad izgube (prodaju)¨ zatim kaze ¨kad pobijede(kupe)¨. Ja ga pitam zasto nebi moglo biti kad izgubimo da je protivnik kupio sudiju a ne da je klub prodao utakmicu??? Znaci Radnicki kad pobijedi klub kupio sudiju a kad izgubi nije protivnik kupio sudiju nego klub prodao. Ovako moze pisati samo neko ko mrzi klub ili je bivsi clan uprave pa mu sad nista ne godi. Svi pravi Lukavcani se trebaju ukljuciti u rad kluba ali oni koji mogu pomoci konkretno i pomoci klubu da prebrodi ovu prolaznu krizu. A kad bi stavio sve one koji su napustili upravu na detektor lazi iznenadio bi se odgovorom sta misle o tvom Sidi kad vec toliko potenciras na sidi. Klub postoji od 1921 znaci puno prije i side i bajre i svih onih koje mi pamtimo.
JUG

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 11 maj 2015, 13:49

vlast,nadlezni moraju ukljuciti,odnosno ne moraju,bilo bi lijepo da to urade junuzovica,koksaru,sodu,cementaru,elektroprivredu,telekom,lucianu,unifarm,buma kompani,emsarij,adram,boss.bau,kombax,nasko,bonita,kamenorezac,reweus,lovic i co,patent inzinjering,jamboss,dolnov,unikredi banka,moja banka,rajfajzen,hipo alpe adria,damjas,euroinvest,coly company,alutec,apoteke sve redom da ne nabrajam,zlatare sve,pekare sve,stomatoloske ordinacije sve,te druge ordinacije tipa ginekoloska,oftamoloska itd itd,hifa,ligamont,gusic,pomaganje i suradnja na relaciji kosarkaski klub lukavac,odbojkaski klub judo klub,karate klub,energopetrol,advokatski uredi,knjigovodstveni servisi,notarski uredi,euro hess,raznorazna osiguravajuca drustva,rudnici lukavacka rijeka i sikulje,vijenac,hoteli,ugostiteljski objekti i sad ima jos more ovdje sto nisam nabrojao.ovo je samo onako povrsno sto mogu izbacit momentalno dok pijem kafu.moze se to lijepo sabrati.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.