Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

robovi88
Kontakt:

Re: Derby Della Madonnina

Post Postao/la robovi88 » 02 apr 2011, 23:56

Tiziano Crudeli - KRalj ! :lol: :lol:
[youtube][/youtube]
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

MaGiCa
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la MaGiCa » 02 apr 2011, 23:58

Alen Škoro je napisao/la:Nego, sto nam ovo na forumu nema vise Magicnog? :)
Magicni javi se,javi se,javi se..

Sto se tice titule,glas'o sam za Napoli, nekako mi je vise dosta dominacija 2 kluba iz Milana, sad se iskreno nadam jacoj Romi, Napoli je vec u usponu, pa i Violama i Juventusu.
Ko kaze da me nema, ne imao mesec dana uspeha na kladioni. :lol:

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 03 apr 2011, 00:28

ne sjećam se koji je ono "stručnjak" rekao da je kod milana nesigurna odbrana :roll: nek se sam javi :lol:
180 minuta-0 golova učinak intera protiv te nesigurne odbrane 8-)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 03 apr 2011, 00:58

tony-mortale je napisao/la:ne sjećam se koji je ono "stručnjak" rekao da je kod milana nesigurna odbrana :roll: nek se sam javi :lol:
180 minuta-0 golova učinak intera protiv te nesigurne odbrane 8-)
smatram da je to sve posljedica Leovog prisustva u ekipi, znamo kako se prosle sezone Leo proveo..jer u kojoj ekipi je Leo u derbiju ta ekipa dozivi debakl, prosle sezone kad je bilo 4-0 Leo je zgazen i iz te utakmice nije znao da prenese na vecerasnju, jer ipak trenirao je Milan trebalo bi da ga zna u dusu, mozda zna ali je zakazao,.smatram da nije Milan bio toliko dominantan koliko mu je to Inter dopustio toliko je igrao, narocito nakon crvenog kartona pa ono je sramota, sve znam igrac manje ali nikakve zelje, nista,sjecam se prosle sezone pos vodstvom Mourinha i s igracem manjem su igrali bolje nego veceras kompletni,.sredina terena Milanova apsolutno nadigrala Interovu iako 3 igraca imaju zajedno 90 godina al eto bili su raspolozeni, narocito Seedorf koji je po meni odigrao utakmicu sezone koliko pratim, i sigurno s vecerasnjim zalaganjem je zasluzio ukoliko zeli jos jednu sezonu u Milanu..a sto se tice Intera treba tu kompletan remont sredine terena sem Sneijdera ostali losi,
15.10 - 15.06 ...

Google
Kontakt:

Re: Roma - Juventus

Post Postao/la Google » 03 apr 2011, 03:34

Mogao bi Bufon da pusti 1-2 gola.Bolje da sledece sezone brani u L.P,nego u E.L... :lol: :mrgreen:

AC_Milan4ever
Kontakt:

Post Postao/la AC_Milan4ever » 03 apr 2011, 06:54

amell je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:Samo sam ti ubacio "nerijeseno" u anketu. ;)

Inace,kako rekoh..imam feeeling da ovo Milan uzima..Uglavnom,velika tekma,koja bi mogla dosta toga rijesiti ili zakomplicirati :D .
sarajlija 89,ti kao moderator nebi smio biti pristrasan u ovoj utakmici ili bar te simpatije zadrzi za sebe,tko ce pobjediti :?: :!: pa to je jasno,pobjedit ce onaj ko je i naucio pobjedzivati posljednjih mjeseci i onaj ko je u boljoj seriji i boljoj formi,onaj koji ima jacu ekipu INTER nakon ovoga kola preuzima vodecu poziciju na tabeli serie a 8-) :idea: :mrgreen:
ajj citam tvoje postove duze koji si ti degen i pun samouvjeren da ce pobjedit pa bolan vi smo vas pukli na pocetku a i sad smo to se znalo ba

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 03 apr 2011, 10:10

na ovo, snimku se jasno vide neke stvari 1. je na 0:33 do 0:39 cista rukaaa kaooo suzaaaa. 2.od 1:08 do 1:13 tacno se vidi da lopta nije usla a kamoli presla gol linijuu 3.od 1:36 do 1:41 vidi se da je chivu taj koji je potkacio pata .4 . i na 2:38 do 2 :41 vidi se da je ono start isto za crveni nad cassanom od strane zannetija.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 03 apr 2011, 10:27

Silvio B je napisao/la:

na ovo, snimku se jasno vide neke stvari 1. je na 0:33 do 0:39 cista rukaaa kaooo suzaaaa. 2.od 1:08 do 1:13 tacno se vidi da lopta nije usla a kamoli presla gol linijuu 3.od 1:36 do 1:41 vidi se da je chivu taj koji je potkacio pata .4 . i na 2:38 do 2 :41 vidi se da je ono start isto za crveni nad cassanom od strane zannetija.
a na sky sportu fino ljudi povukli liniju kod gola flaminija i kažu regularan gol poništen, ostao maicon u liniji s flaminijem, nije da je to nešto bitno 3 ili 4, ali eto kad su se ljudi već potrudili da to i prenesem ;)

slika
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 03 apr 2011, 10:31

@tony svaka čast za ovo, ma brate mogli smo im utrpat jos 2-3 komada iz zajebancije, Robinhovi promasaji mogu u epic fail al ne zamjeram mu jer je odigro perfektno.

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 03 apr 2011, 10:34

AC_Milan4ever je napisao/la:
amell je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:Samo sam ti ubacio "nerijeseno" u anketu. ;)

Inace,kako rekoh..imam feeeling da ovo Milan uzima..Uglavnom,velika tekma,koja bi mogla dosta toga rijesiti ili zakomplicirati :D .
sarajlija 89,ti kao moderator nebi smio biti pristrasan u ovoj utakmici ili bar te simpatije zadrzi za sebe,tko ce pobjediti :?: :!: pa to je jasno,pobjedit ce onaj ko je i naucio pobjedzivati posljednjih mjeseci i onaj ko je u boljoj seriji i boljoj formi,onaj koji ima jacu ekipu INTER nakon ovoga kola preuzima vodecu poziciju na tabeli serie a 8-) :idea: :mrgreen:
ajj citam tvoje postove duze koji si ti degen i pun samouvjeren da ce pobjedit pa bolan vi smo vas pukli na pocetku a i sad smo to se znalo ba
cuuj,a znas citati jel,vi nas pukli,pa mi vas pucamo vec 7 god,i pucaju vas male ekipe po evropi :D :lol: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 03 apr 2011, 10:39

Inace,kako rekoh..imam feeeling da ovo Milan uzima..Uglavnom,velika tekma,koja bi mogla dosta toga rijesiti ili zakomplicirati :D .[/quote]
sarajlija 89,ti kao moderator nebi smio biti pristrasan u ovoj utakmici ili bar te simpatije zadrzi za sebe,tko ce pobjediti :?: :!: pa to je jasno,pobjedit ce onaj ko je i naucio pobjedzivati posljednjih mjeseci i onaj ko je u boljoj seriji i boljoj formi,onaj koji ima jacu ekipu INTER nakon ovoga kola preuzima vodecu poziciju na tabeli serie a 8-) :idea: :mrgreen:[/quote]
ajj citam tvoje postove duze koji si ti degen i pun samouvjeren da ce pobjedit pa bolan vi smo vas pukli na pocetku a i sad smo to se znalo ba[/quote]
cuuj,a znas citati jel,vi nas pukli,pa mi vas pucamo vec 7 god,i pucaju vas male ekipe po evropi :D :lol: :mrgreen:[/quote]

pucte nas 7 godina ooohehehe pa ovoj je lud 100% a sta bi bolan rekao za 30 ili 40 godina pucanja ili kako su vas male ekipe pucale pa to je za najbolje komedije hehehe kad se sjetim tekmi protiv reggine ili ascolia na san siru hehe pa printer je znao primati po 2 3 gola od ovakvih ekipa

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 03 apr 2011, 10:40

tony-mortale je napisao/la:
Silvio B je napisao/la:

a na sky sportu fino ljudi povukli liniju kod gola flaminija i kažu regularan gol poništen, ostao maicon u liniji s flaminijem, nije da je to nešto bitno 3 ili 4, ali eto kad su se ljudi već potrudili da to i prenesem ;)

slika
he,he,he, evo dole imaju i ocjene od utakmice :))
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 03 apr 2011, 10:41

Tišina, riječ imaju šampioni !

slika

"Religiozni" transparenti Milanovog Juga:
Južna tribina ("Curva Sud") je pripremila ogromnu sliku, koja predstavlja "Tajnu večeru", sa Leonardom, trenerom Intera, u ulozi izdajnika Jude i natpisom "Juda Interista".

Milan ponizio Inter u 276. derbiju

Brazilac načeo gradskog rivala već u prvom minutu, Milan bez problema dobio derbi i napravio veliki korak ka tituli. Koreografija navijača Rossonera predstavila Leonarda kao Judu na tajnoj večeri, Chivu isključen, Inter potpuno razbijen, na kraju 3:0 za Milan.

slika

Derby della Madoninna, veliki gradski derbi Milana i Intera, 276. po redu, pripao je Rossonerima. Brazilski napadač Alexandre Pato sa dva je gola, po mnogima, rešio Scudetto. Pobedu Milana uveličao je Cassano golom za 3:0.

Ovog puta, osim što je to veliki derbi dva ljuta gradska rivala, bio je to i okršaj dve provplasirane ekipe Serije A. Po mnogima je ova utakmica odlučila Scudetto...

Rossoneri su nadigrali protivnika, otišli na pet bodova prednosti i, nadasve, dokazali svetu da mogu igrati i bez Zlatana Ibrahimovića, odnosno da ne zavise od švedskog reprezentativca.

Nije ni počelo, takoreći, a već su se Milanovi fudbaleri radovali sa svojim navijačima. Tekle su prve sekunde, neverovatnu akciju kreirali su domaći, Pato - Gatusso - Robinho, na kraju je lopta došla do Pata koji sa desetak metara loptu šalje pored Julija Cesara, Ranocchie i Chivua.

Do kraja prvog dela po nekoliko dobrih prilika na obe strane. Robinho je, usput, zaradio javnu opomenu zbog simuliranja penala u šesnaestercu Intera. Potpuno opravdana odluka Nicole Rizzolija. Zambrotta je šutirao sa 24 metra preko gola, a u 37. minuti Mark van Bommel pogodio je prečku.

Najbolju šansu je, ipak, propustio Inter. Samuel Eto'o je nekoliko minuta pre kraja prvog poluvremena promašio nemoguće. Kamerunac je sa samo tri metra, potpuno sam, šutirao pored gola Abiattija?!

U 54. minuti možda i prelomni trenutak utakmice. Pato se sjurio sam ka golu Julija Cesara, a onda ga je Rumun Christian Chivu srušio s leđa, a Rizolli je štopera gostiju poslao pod tuš pre vremena. Sa igračem više, Milan je u potpunosti nadigrao svog protivnika.

Najveći "krivac" što Inter nije San Siro napustio sa nekoliko komada je Brazilac - Robinho, koji je u nekoliko navrata izlazio sam pred Cesara, ali svaki put neshvatljivo promašio. Rossoneri su igrača više iskoristili nakon samo sedam minuta.

slika

Abate je pokušao da šutne iskosa s desne strane, ali to je na kraju ispalo kao centaršut, jer je Pato postavio glavu na drugoj stativi i sa nekoliko metara poslao loptu u mrežu svog nemoćnog sunarodnika.

Velike ovacije dobio je dvostruki strelac Pato kada je u 84. minuti napustio teren. Umesto njega Allegri je u igru poslao Emanuelsona. Nekoliko minuta ranije, Cassano je zamenio Robinha.

Upravo je italijanski napadač postavio konačnih 3:0. Realizovao je penal nekoliko minuta pre kraja. Interesantno, prgavi Cassano je u par minuta zaradio dva žuta kartona, pa je u sudijskoj nadoknadi morao u svlačionicu.

Nije to umanjilo radost "Milanista" koji su drugi put ove sezone savladali gradskog rivala i pobegli na velikih pet bodova prednost. Trka još nije rešena, međutim Inter će se teško oporaviti od ovog udarca.

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 03 apr 2011, 10:46

SKY SPORT 24, MILAN - INTER, AMPIA SINTESI 02.04.2011
[youtube][/youtube]
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 03 apr 2011, 10:51

Postao/la SoloJuve26 dana 02 apr 2011, 14:28

Ovo milan uzma 3-0... bilo bi sramota za seriu A da inter osvoji

Koda sam znao..

Velike cestitke Milanu . sretno vam i osovojite vi ligu zasluzili ste to...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 03 apr 2011, 10:57

SoloJuve26 je napisao/la:Postao/la SoloJuve26 dana 02 apr 2011, 14:28

Ovo milan uzma 3-0... bilo bi sramota za seriu A da inter osvoji

Koda sam znao..

Velike cestitke Milanu . sretno vam i osovojite vi ligu zasluzili ste to...
Hvala juventino i kad mi nekad ne osvojimo scuddeto bolje onda vi da osvajate ,barem ste prava ekipa a ne neki kvazi timovi kao sto je lopovski printer.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 03 apr 2011, 11:08

HAHAAHAAHHAA' de pogledajte sad anketu :lol:

a prije utakmice bilo Milan 27 , Inter 28

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 03 apr 2011, 12:18

i primavera jučer tukla intera 1-0, strijelac verdi

L 3-0 NARDO 8-)
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 03 apr 2011, 13:43

Odlična tekma sinoć drago mi je što sam pogledao iako Milan dobi :lol: Uz El Clasico najveći derbi na svijetu svaka čast Juventusu,ali kada igraju Inter i Milan to je poseban ugođaj
Milan rano zabio gol onda se povukli,a Inter napadao Eto fulao prazan gol i tu je već bio kraj priče za Inter.U drugom poluvremenu glup potez Chivua ne vjerujem da bi Pato stigao onu loptu,a Cesar je ionako strašno branio tako da me ne bi čudilo da je odbranio mogući šut Pata :lol:
I žalosno je što Milan nije prošao dalje u ligi prvaka iako ih ja ne volim baš Tottenham je nikakva ekipa,a i svidjelo mi se ono dok su igrali u grupi sa Realom 4:2 skor bio za Real :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

robovi88
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la robovi88 » 03 apr 2011, 13:51

Lazio pravi dobar posao u daljnjem šampionatu što se tiče koristi Milana 8-)

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Andrej i 4 gosta.