NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Na današnji dan: Mehmed Buza utišao Marakanu, Zvezda spašavala bod
samoposteno je napisao/la: ↑07 nov 2022, 17:00Onda, bolje odmah krenuti napraviti svoju televizijsku kuću i nazvati je "TV Čelik" i praviti svoj televizijski program - sve što obrađuje temu sporta, dokumentarne, čak i igrane filmove, LIVE-prenose naših kantonalaca, košarke, rukomet, odbojka i ostale sportove. Naći jednog ili dva komentatora za LIVE prenos. Ili, ponuditi nekoj već postojećoj televizijskoj kući (npr. "City TV" i druge) ekskluzivna prava na LIVE prenose.laudrop je napisao/la: ↑07 nov 2022, 14:57To je bar lako klub neka objavi ovaj tekst na zvanicnoj na fb i otvori opciju kao kupovina donatorski karti i skupit ce se za dan vremenasamocelik je napisao/la: ↑07 nov 2022, 13:46
...
Primarni fokus je na novom laptopu i internetu za Livestream gdje bi se riješio problem loše kvalitete slike, a dodano na to bi se kupio novi stalak za kameru, kabal koji povezuje kameru i laptpo i pruža sliku, prenosna struja da bi se stream mogao raditi na gostovanjima gdje nema struje i USB mikrofon za bolji zvuk i komentarisanje utakmica.
Naravno ovo iziskuje određena sredstva od cca. 2000-2000 KM a mislim da mi kao navijači, prije svega Forumaši, možemo pomoći pri ovoj kupovini makar s 50% učinkom. Iako je i ovo sve na vrhunskom nivou, iz kluba misle i tvrde da se može još dosta dosta bolje raditi na ovom polju, samo je potrebno dodatno unaprijediti opremu s kojom se radi i snima.
Hvala momcima iz Tehničke ekipe koji se već treću sezonu trude da imamo LIVE Stream, ali ipak treba tu "jača oprema" i da se digne kvalitet LIVE prenosa na viši nivo.
Ono, jeste da odem na tribine, ali poželim vala da pogledam meč i iz perspektive kamere, golove, šanse, sumnjive situacije iz meča...
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Dokle god se bude radilo preko OBS-a nema tu hljeba.Ja sam prije dvije godine dok je Zlatan bio u klubu razgovarao na tu tematiku prenosa utakmica i samog kanala.Bio sam spreman dodjeliti server za kanal 24/7 gdje bi kanal vrtio 24 sata 7 dana u sedmici ranije utakmice Čelika, muzika, dokumentarci itd...Kad dodje vikend i utakmica bilo je dovoljno samo da se kamera upali jer rtmp server bi vec ranije dogovorili i sam player preko kojeg bi isao kanal NK Čelik.Medjutim Zlaja ode i ostade samo na prici, tako sam pokrenuo sopstvenu stranicu za restream i otisao u drugom smjeru, ali ostao pri sportu.
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
-
- Kontakt:
Zasto opet ne bi tu istu ideju prezentirao sadasnjim ljudina u klubu, nije bitan Zlaja, ovaj ili onaj bitan je Čelik, svi smo tu da pomognemoRoB_Do_BaGrO je napisao/la: ↑10 nov 2022, 16:00Dokle god se bude radilo preko OBS-a nema tu hljeba.Ja sam prije dvije godine dok je Zlatan bio u klubu razgovarao na tu tematiku prenosa utakmica i samog kanala.Bio sam spreman dodjeliti server za kanal 24/7 gdje bi kanal vrtio 24 sata 7 dana u sedmici ranije utakmice Čelika, muzika, dokumentarci itd...Kad dodje vikend i utakmica bilo je dovoljno samo da se kamera upali jer rtmp server bi vec ranije dogovorili i sam player preko kojeg bi isao kanal NK Čelik.Medjutim Zlaja ode i ostade samo na prici, tako sam pokrenuo sopstvenu stranicu za restream i otisao u drugom smjeru, ali ostao pri sportu.
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
-
- Kontakt:
Jas63Ko je napisao/la: ↑10 nov 2022, 15:37Brate trebas za sve novac i ljudske resurse, kod nas se misli da se dobar novinar, fotograf, reporter moze angazovati za mal novac, nije to bas tako, ako zelimo kvalitet moramo i ulozitisamoposteno je napisao/la: ↑07 nov 2022, 17:00Onda, bolje odmah krenuti napraviti svoju televizijsku kuću i nazvati je "TV Čelik" i praviti svoj televizijski program - sve što obrađuje temu sporta, dokumentarne, čak i igrane filmove, LIVE-prenose naših kantonalaca, košarke, rukomet, odbojka i ostale sportove. Naći jednog ili dva komentatora za LIVE prenos. Ili, ponuditi nekoj već postojećoj televizijskoj kući (npr. "City TV" i druge) ekskluzivna prava na LIVE prenose.
Hvala momcima iz Tehničke ekipe koji se već treću sezonu trude da imamo LIVE Stream, ali ipak treba tu "jača oprema" i da se digne kvalitet LIVE prenosa na viši nivo.
Ono, jeste da odem na tribine, ali poželim vala da pogledam meč i iz perspektive kamere, golove, šanse, sumnjive situacije iz meča...
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Sluzbeni mejl sam prije 15 dana poslao, pitanje je bili im odgovaralo sada da ide stream utakmica preko stranice pored stotinjak drugih prenosa.Vidjecemo.
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
- limvolikce1945
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sutra rutinirati Azot V. i onda da nas ode 2oo u Vogošću, za šlag na tortu i ovjeru 1. mjesta 

Evo nama našeg Sikire opet haha.
Sutra bez srljanja najozbiljnije poceti i zabiti im peticu.
Sutra bez srljanja najozbiljnije poceti i zabiti im peticu.
Mirso 2 komada sutra trpa
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
NK Čelik Zenica - NK Azot Vitkovići
Glavni sudija: Hibović Eldin (Žepče)
1. pomoćni sudija: Sikira Edib (Kakanj)
2. pomoćni sudija: Mamela Semin (Breza)
Delegat: Likić Malik (Vareš)
Glavni sudija: Hibović Eldin (Žepče)
1. pomoćni sudija: Sikira Edib (Kakanj)
2. pomoćni sudija: Mamela Semin (Breza)
Delegat: Likić Malik (Vareš)
limvolikce1945 je napisao/la: ↑11 nov 2022, 07:28Dok traje zatišje pred Azot, malo gradiva iz historije:
![]()

Losija ekipe od Azota nije gostovala na Bilinom!Feno ubica iz kornera!
ja sam zadinodino2019 je napisao/la: ↑10 nov 2022, 16:09Zasto opet ne bi tu istu ideju prezentirao sadasnjim ljudina u klubu, nije bitan Zlaja, ovaj ili onaj bitan je Čelik, svi smo tu da pomognemoRoB_Do_BaGrO je napisao/la: ↑10 nov 2022, 16:00Dokle god se bude radilo preko OBS-a nema tu hljeba.Ja sam prije dvije godine dok je Zlatan bio u klubu razgovarao na tu tematiku prenosa utakmica i samog kanala.Bio sam spreman dodjeliti server za kanal 24/7 gdje bi kanal vrtio 24 sata 7 dana u sedmici ranije utakmice Čelika, muzika, dokumentarci itd...Kad dodje vikend i utakmica bilo je dovoljno samo da se kamera upali jer rtmp server bi vec ranije dogovorili i sam player preko kojeg bi isao kanal NK Čelik.Medjutim Zlaja ode i ostade samo na prici, tako sam pokrenuo sopstvenu stranicu za restream i otisao u drugom smjeru, ali ostao pri sportu.
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.