FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

samo rajvosa
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la samo rajvosa » 29 apr 2010, 16:21

Pep od one tekme sa Celzijem nije izvukao pouke nikakve konstantnoi je pokusavao kroz sredinu,a onda pravi kljucne greske uvodi Jefrena u onakoj bitnoj tekmi!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 29 apr 2010, 16:33

ovdje mnogi navode kako je Mourinho nesto nadmudrio Guardiolu,pa je et bolji trener,pa samo malo,zar Guradiola nije vec nadmudrio Mourinha dva puta,u grupnoj fazi,kad se Barselona igrala sa interom,ili je to Mourinho,kao veliki takticar namjerno lose postavo igru kako bi sada "zajebao" Guardiolu u polufinalu???,jos nesto,ako je ono sinoc bila extra taktika od strane intera,kao neko veliko fudbalsko znanje,jbga onda sam i ja veliki fudbalski strucnjak ,jer i ja znam da se treba postavit u dva reda "stopera" ispred gola i brani se :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 29 apr 2010, 16:40

drop je napisao/la:Guardiola veliki gospodin:
Da se guardiola pozalio na bilo sta samo bi ispao veliki debil jer se nije imao na sta zaliti, ovako je rekao jedino i sto je mogao reci i neznam sto je onda veliki gospodin ;)
Republika Zenica

Barcelona_1899
Kontakt:

Post Postao/la Barcelona_1899 » 29 apr 2010, 16:44

dubioza je napisao/la:
Da se guardiola pozalio na bilo sta samo bi ispao veliki debil jer se nije imao na sta zaliti, ovako je rekao jedino i sto je mogao reci i neznam sto je onda veliki gospodin ;)
Pa Barca da je prosla, Murinho bi se 100% zalio na nesto, jer znamo iz koje drzave dolazi.
2:6 prepoznatljiv rezultat :)
0:2 još uvijek frišak rezultat ;)
David Villa #7

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 29 apr 2010, 16:45

Sta hvalite toliko tog guardiolu, svako zna da je Rajkard napravio od Barce to sto je sada. Taj vam Guardiola nema veze

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 29 apr 2010, 16:46

iako je barcelona ispala nema veze,zabila je 2 gola,jedan ponisten,ko voli barcu voli je i kad gubi i kad pobjedjuje
visca barca :)
p.s sad ce inter imat puno vise navijaca nego do sad
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Barcelona_1899
Kontakt:

Post Postao/la Barcelona_1899 » 29 apr 2010, 16:49

Bilal je napisao/la:Sta hvalite toliko tog guardiolu, svako zna da je Rajkard napravio od Barce to sto je sada. Taj vam Guardiola nema veze
Guardiola je dosta bolji od Rajkarda, to dokazuje i prosla sezona, ove sezone igraju cak i bolje nego prosle al eto nisu imali srece u kljucnoj tekmi..
David Villa #7

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 29 apr 2010, 16:50

Barcelona_1899 je napisao/la:
dubioza je napisao/la:
Pa Barca da je prosla, Murinho bi se 100% zalio na nesto, jer znamo iz koje drzave dolazi.
pa normalno da bi i ja bi, za ono dati crveni i primiti gol iz ofsajda, ko se nebi zalio
Republika Zenica

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 apr 2010, 16:52

Ebiga,Mourinho od ''vanzemaljca napravi covjeka'' :mrgreen:
Fina gesta. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Barcelona_1899
Kontakt:

Post Postao/la Barcelona_1899 » 29 apr 2010, 16:54

@ dubioza

Ono nije bio crveni ono je bio drugi zuti :) , sto i jeste. Kakav ofsajd ono je bilo u liniji, Barca je u prvoj tekmi primila gol iz ofsajda, pa se opet niko nije zalio.
David Villa #7

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 29 apr 2010, 16:56

Barcelona_1899 je napisao/la:@ dubioza

Ono nije bio crveni ono je bio drugi zuti :) , sto i jeste. Kakav ofsajd ono je bilo u liniji, Barca je u prvoj tekmi primila gol iz ofsajda, pa se opet niko nije zalio.
đma gori si meni ti sto mu odgovaras, vidis da mu je cilj da ga neko quote... samo ignore i vidjet ces da se nece ni ja vljat! ;)

Barcelona_1899
Kontakt:

Post Postao/la Barcelona_1899 » 29 apr 2010, 16:59

addebisi je napisao/la:

đma gori si meni ti sto mu odgovaras, vidis da mu je cilj da ga neko quote... samo ignore i vidjet ces da se nece ni ja vljat! ;)
Neka treba covjeku u zabuni pomoci. :D
David Villa #7

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 29 apr 2010, 17:03

jest drugi zuti ali ono je simuliranje, kada je pao igrac barselone stavio ruke na lice i progleda kroz prste i vidio sudijinu reakciju pa opet sklopi prste i nastavi se valjati. Znaci nije bio neki udarac nego je samo isao nato da mu dadne drugi zuti. Ono nikad nije bilo u liniji. Volio bi vidjeti sta bi govorio da se ono desilo barseloni.

@addebisi tako je :D
Republika Zenica

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 29 apr 2010, 17:06

slika

Tacno nas bruka ovaj debil i dres koji nosi i klub kojeg predstavlja :oops: :oops: :evil: :evil:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Barcelona_1899
Kontakt:

Post Postao/la Barcelona_1899 » 29 apr 2010, 17:08

drop je napisao/la:slika

Tacno nas bruka ovaj debil i dres koji nosi i klub kojeg predstavlja :oops: :oops: :evil: :evil:
Neka bice od njega igracina :)
David Villa #7

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 29 apr 2010, 17:12

Tako je Rivaldo odglumio protiv Turske na svjetskom 2002. godine. Lopta ga udarila u stomak, a on se jadnik za glavu ufatio. 8-) Sigurno je bio uzro mladom Busquetsu. :mrgreen:
#divovi

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 29 apr 2010, 17:15

Bilal je napisao/la:Sta hvalite toliko tog guardiolu, svako zna da je Rajkard napravio od Barce to sto je sada. Taj vam Guardiola nema veze
Guardiola je dosta bolji od Rajkarda, to dokazuje i prosla sezona, ove sezone igraju cak i bolje nego prosle al eto nisu imali srece u kljucnoj tekmi..
Naravno da igraju bolje ove godine, imaju mladu ekipu koja se razvija, ali dje su tu Guardioline zasluge?
Doveo je Ibrahimovica kojem nikako ne odgovara igra Barce i to je svako znao da se nece snaci u Barci.
Kao sto sam reko Rajkard je napravio tu ekipu i izgradio taj stil igre koji igra Barca.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 29 apr 2010, 17:16

moustapha je napisao/la:Tako je Rivaldo odglumio protiv Turske na svjetskom 2002. godine. Lopta ga udarila u stomak, a on se jadnik za glavu ufatio. 8-) Sigurno je bio uzro mladom Busquetsu. :mrgreen:
I to je bilo ofirno do bola i jadno ,ali Rivaldo je barem bio igracina i velemajstor fudbala u svoje vrijeme, ali ovaj ljigavac mi ide na živce vec duže vrijeme - ustvari citavu godinu.
Uvijek sam bio za politiku forsiranja domacih igraca kod Barcelone i svaka im cast na tome ,ali ova slina je izuzetak :twisted: :oops:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Barcelona_1899
Kontakt:

Post Postao/la Barcelona_1899 » 29 apr 2010, 17:25

Bilal je napisao/la:
Naravno da igraju bolje ove godine, imaju mladu ekipu koja se razvija, ali dje su tu Guardioline zasluge?
Doveo je Ibrahimovica kojem nikako ne odgovara igra Barce i to je svako znao da se nece snaci u Barci.
Kao sto sam reko Rajkard je napravio tu ekipu i izgradio taj stil igre koji igra Barca.
Guardiola je uveo u prvu ekipu dosta mladih fudbalera, jedan od njih ce sigurno biti svjetska klasa a to je Pedro, zatim vratio je Pique-a koji je trenutno najbolji stoper u Barceloni, Spaniji a jedan je i od najboljih u Europi, doveo Maxvela za male pare koji se odlicno uklopio, takodjer i alves je dosao u njegovom mandatu, takodjer pripremio Jeffrena, Thiaga, Muniesu za prvu ekipu i oni ce u roku od mozda 2-3 godine biti standardni igraci Barce. Za sada se Ibro nije uklopio u stila Barce ali mu je tek prva sezona, sljedece godine ce se definitivno znati da li je materijal za Barce ili ne.
David Villa #7

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 apr 2010, 17:29

drop je napisao/la:slika

Koje su to muke i bolovi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.