Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Ljudi dragi, ako je iko Begovica hvalio ja sam, ali dajte nema potrebe za pretjerivanjem.
hajde ti nabroji 10 golmana da su bolji od njega
+1pisac je napisao/la:Ljudi dragi, ako je iko Begovica hvalio ja sam, ali dajte nema potrebe za pretjerivanjem.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Re: Odg: Asmir Begović
Za pocetak u Bundes ligi imas deset ili boljih ili jednake ili slicne kvalitete. Odvadite malo zivi bili. Beg je vrhunski golman to je neupitno. Ali i dalje on je golman jednog obicnog Stouka.Mozambik je napisao/la:hajde ti nabroji 10 golmana da su bolji od njega
Recimo za ovog Brava garant nisi ni znao, a momak je vrhunski golman i nije slucajno presao u Barcelonu. Da ne pominjem Cabalera, Diega Alvesa i jos mnogo golmana iz Primere koji su vrhunski. Ne kazem da je taj Bravo bolji od Begovica, ali isto tako glupo je tvrditi da je Begovic bolji od njega. Sve su to golmani koji slicno kotiraju. Nama je Asmir drazi i samim tim cemo ga stavljati ispred nabrojanih, a da li je to zaista tako i koja je osnova za tu tvrdnju?
Nadam se da ce Asmir preci u Arsenal i tamo se dokazati. Tek tad cemo ga moci svrstavati u top 5 ili top 10.
pisac je napisao/la: Za pocetak u Bundes ligi imas deset ili boljih ili jednake ili slicne kvalitete. Odvadite malo zivi bili. Beg je vrhunski golman to je neupitno. Ali i dalje on je golman jednog obicnog Stouka.
Recimo za ovog Brava garant nisi ni znao, a momak je vrhunski golman i nije slucajno presao u Barcelonu. Da ne pominjem Cabalera, Diega Alvesa i jos mnogo golmana iz Primere koji su vrhunski. Ne kazem da je taj Bravo bolji od Begovica, ali isto tako glupo je tvrditi da je Begovic bolji od njega. Sve su to golmani koji slicno kotiraju. Nama je Asmir drazi i samim tim cemo ga stavljati ispred nabrojanih, a da li je to zaista tako i koja je osnova za tu tvrdnju?
Nadam se da ce Asmir preci u Arsenal i tamo se dokazati. Tek tad cemo ga moci svrstavati u top 5 ili top 10.

u samoj Bundesligi ima 10 boljih golmana
nakon ovog sam prestao citati

nakon ovog sam prestao citati

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
-
- Kontakt:

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Samo sto je Asmir 2-3 sezone u top 3 u nekoj EPL, a brani maloj ekipi Stouka 

Ma ja nasi su najbolji u svemu. Lulic u juventus, Begovic u Real, Pjanic u Barcelonu, Visca u Arsenal, Besic u Manchester, Salihovic u Bayern, Ibisevic u Inter i jos milion slicnih gluposti. Koliko sam se samo naslusao ovakvih gluposti, a realnost je da od Hasana nemamo igraca u top evropskoj ekipi. Ali bosnjo ce uvijek svoju glupost javno ispoljavati. Fakat nije cudno sto o nama viceve pricaju.Mozambik je napisao/la:pisac je napisao/la: Za pocetak u Bundes ligi imas deset ili boljih ili jednake ili slicne kvalitete. Odvadite malo zivi bili. Beg je vrhunski golman to je neupitno. Ali i dalje on je golman jednog obicnog Stouka.
od Bege u ovom trenutku su bolji Neuer i Courtois a ostali su tu sa njim isti ili losi
Zadnja izmjena: BKwizard, dana/u 29 jun 2014, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
A Premier liga je inace poznata po dobrim golmanima?ibish1995 je napisao/la:Samo sto je Asmir 2-3 sezone u top 3 u nekoj EPL, a brani maloj ekipi Stouka
Ja koliko sam upucen, a pratim sve te lige vec 20 godina, Italija, Spanija a pogotovo Njemacka su uvijek imale puno bolje golmana od te Premier Lige.
pisac je napisao/la:A Premier liga je inace poznata po dobrim golmanima?ibish1995 je napisao/la:Samo sto je Asmir 2-3 sezone u top 3 u nekoj EPL, a brani maloj ekipi Stouka
Ja koliko sam upucen, a pratim sve te lige vec 20 godina, Italija, Spanija a pogotovo Njemacka su uvijek imale puno bolje golmana od te Premier Lige.

Sa ovim se mogu sloziti. Imas jos dvadesetak golmana koji su u deset deka.BKwizard je napisao/la:od Bege u ovom trenutku su bolji Neuer i Courtois a ostali su tu sa njim isti ili losi
Ja ti maloprije rece da nabrojis tih 10-ak, a ti nista.
Hajde ovako. Ja cu ti nabrojati deset golmana a ti mi obrazlozi od kojeg je i po kojoj osnovi Asmir bolji od njih. Moze?
Evo nabrojat cu ti ja.
Neuer, Courtois, Cech, Buffon, ja mislim da su ti bolji od njega.
Al eto hajde nabroji pa da vidimo.
Neuer, Courtois, Cech, Buffon, ja mislim da su ti bolji od njega.
Al eto hajde nabroji pa da vidimo.
Vidi, kao prvo ne zelim da iko misli da ja zelim reci bilo sta protiv Bega. On je nase najvece blago i najbolje sta se desilo reprezentaciji unazad 10 godina.
Vrhunski golman kakvog ne znam da li je ikad bilo na ovim prostorima, a sa druge strane gospodin kakvog ova zemlja nije imala.
Ne znam sta znaci ako neko tvrdi da je on top 5 ili da nije top 5?
Evo ja cu ti na brzinu nabrojati par golmana za koje ne moze niko tvrditi da je Beg bolji od njih, takodje ni surpotno strana ako postoji, za vecinu ovih imena ne moze tvrditi da su bolji od Bega.
U sustini, da pravis u bilo kojoj drugoj drzavu listu top 10 golmana, Begovic se sigruno ne bi nasao na njoj, sto opet ne znaci da zaista i nije medju top 10 u ovom trenutku. U ostalom ukucaj na google top 10 goalkiper 2013/14 i vidjet ces da Begovica nema niti na jednoj listi. PONAVLJAM, STO NE ZNACI DA SU SVI TI GOLMANI ZAISTA I BOLJI OD NJEGA!!!
Curtoa, Noer, Ceh, Loris, Minole, Hart, Adler, Ter Stegen, Casilas, Valdes, Lopes, Diego Alves, Cabalero, Bravo, Sirigu, Stekelenburg, Julio Cesar, Weidenfeller, David De Gea, Handanovic, Ron-Robert Zieler....
Ko je bolji ili losiji, stvar je ukusa. Tvrditi za bilo koga da je bolji od ovog nekog drugog je smijesno. Jedino Curtoa i Nouer su ispred ostalih trenutno.
Vrhunski golman kakvog ne znam da li je ikad bilo na ovim prostorima, a sa druge strane gospodin kakvog ova zemlja nije imala.
Ne znam sta znaci ako neko tvrdi da je on top 5 ili da nije top 5?
Evo ja cu ti na brzinu nabrojati par golmana za koje ne moze niko tvrditi da je Beg bolji od njih, takodje ni surpotno strana ako postoji, za vecinu ovih imena ne moze tvrditi da su bolji od Bega.
U sustini, da pravis u bilo kojoj drugoj drzavu listu top 10 golmana, Begovic se sigruno ne bi nasao na njoj, sto opet ne znaci da zaista i nije medju top 10 u ovom trenutku. U ostalom ukucaj na google top 10 goalkiper 2013/14 i vidjet ces da Begovica nema niti na jednoj listi. PONAVLJAM, STO NE ZNACI DA SU SVI TI GOLMANI ZAISTA I BOLJI OD NJEGA!!!
Curtoa, Noer, Ceh, Loris, Minole, Hart, Adler, Ter Stegen, Casilas, Valdes, Lopes, Diego Alves, Cabalero, Bravo, Sirigu, Stekelenburg, Julio Cesar, Weidenfeller, David De Gea, Handanovic, Ron-Robert Zieler....
Ko je bolji ili losiji, stvar je ukusa. Tvrditi za bilo koga da je bolji od ovog nekog drugog je smijesno. Jedino Curtoa i Nouer su ispred ostalih trenutno.
rijetko koji tim u EPL nema odličnog golmana, šta ti pričaš
Beg je konstatno u vrhu među najboljim znam pratim EPL intezivno

Beg je konstatno u vrhu među najboljim znam pratim EPL intezivno

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- Consigliere
- Kontakt:
Ljudi nisu dovoljno upoznati sa kvalitetom golmana osim u Premiershipu. Da li je prosjecni fan znao za Navasa prije prvenstva, koji je vjerovatno Top 5 svjetskih golmana u ovom trenutku? Da ne spominjem nasu subjektivnost i visak emocija.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
a da li vi znate kvalitet golmana u EPL-u , ili i to po defaultu, ma sigurno su precijenjeni ?
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.