FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Poldiiiiii 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Takooo majku mu heheheheh
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Umalo drugi.Žao mi Strame samo,ovi su totalno nepotrebne kartone pobrali.
Izbori
Izbori

Premalo se kreću bez lopte nakon drugog gola.Neće to tako moć,treba zabit nesto iz izrađene akcije sa dva igrača više.
Hernanes je počeo previše pimplat loptu,jednostavnije to treba.
Izbori
Hernanes je počeo previše pimplat loptu,jednostavnije to treba.
Izbori

Kakva nonšalancija BTB.Daj zabijte taj treći.Ne znam sta se sa izmjenama čeka...
Izbori
Izbori

ah zene im **** al se zajebavaju poslije 2-1 da hoce Udinese izjednacit !!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Točno bi mi bilo drago da zabije Udinese sad.Ne mozes ovako igrat sa 2 igrača više.Ko na pikniku.
Izbori
Izbori

Izbori

Uh jbt napokon kraj.
3 bobe se pisu idemo dalje heheh
3 bobe se pisu idemo dalje heheh

I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
S dva igraca vishe ja plesem po sobi od nervoze. Stvarno nismo normalni. Ipak, bodovi se pishu, idemo dalje.
Ovaj Alan je fakat igracina. Ima u Udinezeu dosta potencijala za soping.
Ovaj Alan je fakat igracina. Ima u Udinezeu dosta potencijala za soping.
Murillo=JJ
Dva igrača više i opet sam morao do zadnje sekunde strepit za pobjedu, dva igrača više i opet Ikca ne mogu uposlit s jednom upotrebljivom loptom da zabije i drugi pogodat i osamostali se na listi strijelaca, nema od nas hljeba ni u pekari dva brata
. Žao mi Strame

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Usrali se totalno nakon gola i isli cuvat loptu,ali ni to im nije bas islo.Svi redom odigrali sramotno loše nakon toga.Evo još ne mogu doć k sebi da sa 2 igrača više ti ideš na neko **** čuvanje rezultata iako si sve do tada igrao više nego pristojan nogomet.Odvratno.Očekujem da se pošteno iskupe za vikend.
Allan odličan.Kakav Yaya,to je čovjek koji treba Interu.
Izbori
Allan odličan.Kakav Yaya,to je čovjek koji treba Interu.
Izbori

Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 28 apr 2015, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
E steta sto ne izjednacise. Pa koji bezobrazluk u pm
bukvalno sam popizdio. Mancini gotov uso u teren i poceo udarat. Jednostavno ne mogu da vjerujem. Hernanesu vise ne dat da igra do kraja sezone pa nek onda vidi. Momak odigro tri dobre utakmice i odma se ponasa ko bog na terenu. Pa koji bezobrazluk jbt, ne da nikom lopte. Covjek je upropastio sve!!! Mogli smo dat barem jos tri gola da nije nesto izvodio. Ovakav pristup igri se jednostavno ne smije tolerisat i treba sankcionisat. Idealna prilika da Icardi postigne jos koji gol a Hernanes i Podolski sve nesto soliraju. Ma goni u sve u pm. Podolskog kupit ako ce ga dat za kakvu sicu, nek ga imamo da ovako moze uc i razvalit koju. Za nesto vise taj nema pojma. Svaki kontakt sa loptom covjek isto radi, namijesta se na lijevu nogu da suta. Eto danas mu je jedna prosla.
Kovacic proigro kad je Guarin izaso. Jednostavo covjek smeta. Nista nije uradio osim ona dva suta. Toplo se nadam da su ovo zadnje utakmice sto ga gledamo.
Svaka cast Palaciju. Covjek daje 100% svaku utakmicu. I onda vidis Guarin kapiten ispred njega
jeb*em te u klub
Medel odlicno prvo poluvrijeme. Drugo nesto slabije. Mogo je bolje kod njihovog gola. DM ono ne smije pustat da prodje. A i Vidic je reagovo ko amater.
Icardi odlicna kretnja, hiljadu prilika da ga se uposli, al niko nista. Fino ucestvuje u igri, par puta je lijepo uposljavo saigrace.
Allan

Kovacic proigro kad je Guarin izaso. Jednostavo covjek smeta. Nista nije uradio osim ona dva suta. Toplo se nadam da su ovo zadnje utakmice sto ga gledamo.
Svaka cast Palaciju. Covjek daje 100% svaku utakmicu. I onda vidis Guarin kapiten ispred njega

Medel odlicno prvo poluvrijeme. Drugo nesto slabije. Mogo je bolje kod njihovog gola. DM ono ne smije pustat da prodje. A i Vidic je reagovo ko amater.
Icardi odlicna kretnja, hiljadu prilika da ga se uposli, al niko nista. Fino ucestvuje u igri, par puta je lijepo uposljavo saigrace.
Allan

We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Allan najbolji kod njih, bio bi pravo pojačanje hebo ih stari Yaya. Kova od kako ga je spustio niže odličan ponovo (a i Herna od kako ga je podigao gore i on odličan) što su ti reć rotacije. Valjda ga neće u narednoj ostavit na klupi, ništa me od njega ne bi čudilo.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
komedija umal 2-2
krecu se ko drolje razvaljene 

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Vidiš kraj svega ovoga sam zaboravio iskomentirat i Guarina kao kapetana.Da mi je znat čije su to fiks ideje njemu i Nagatomu davat kapetansku traku?!Otisao Mazzarri dosao Mancini,a ovaj probisvijet i dalje trakicu dobija
Iskreno se nadam da će ih je Mancini išamarao u svlačionici nakon utakmici.
Izbori

Iskreno se nadam da će ih je Mancini išamarao u svlačionici nakon utakmici.
Izbori

Cist idiotizam dat Guarinu traku
jedino logicko objasnjenje mi je da je to naredba uprave(jer evo i Mancini radi istu stvar ko i Mazzari) kako bi se steko dojam da je Guarin bitan igrac za nas kako bi ga se moglo prodat, isto ko i ovo forsiranje da igra svaku minutu. Srecom evo poceo ga je mijenjat makar u toku utakmice. Ostalo mi sve nema smisla i toplo se nadam da to rade.

We all have a past. We have ours and we're proud of it.
- PaskalHens
- Kontakt:
Više njihov "bezobrazluk" je plod ovih 1-2, nego neke pič.kaste igre. Da je Palacio malo manje nesebičan, a Hernanes malo manje sebičan, ovo je vrlo lako moglo biti 1-4.
Prvi osmjeh grada Milana mora ostat' u klubu, po cijenu totalnog promašaja. Poldi je igračina.
Nadam se da Guarin ide, katastrofa je, a još mu kapitenska traka na ruci. Zanetti se pojede od stida.
Prvi osmjeh grada Milana mora ostat' u klubu, po cijenu totalnog promašaja. Poldi je igračina.
Nadam se da Guarin ide, katastrofa je, a još mu kapitenska traka na ruci. Zanetti se pojede od stida.
Viva la France, as they say in Rome.
Je*bi se ManciniINTER: 1 Handanovic; 33 D'Ambrosio, 23 Ranocchia, 15 Vidic, 5 Juan Jesus; 13 Guarin, 18 Medel, 77 Brozovic; 88 Hernanes; 8 Palacio, 9 Icardi.
Subs: 30 Carrizo, 10 Kovacic, 11 Podolski, 20 Obi, 21 Santon, 26 Felipe, 27 Gnoukouri, 28 Puscas, 55 Nagatomo, 91 Shaqiri, 93 Dimarco, 97 Bonazzoli.
Coach: Roberto Mancini.
CHIEVO VERONA: 1 Bizzarri; 24 Schelotto, 3 Dainelli, 12 Cesar, 21 Frey; 10 Christiansen, 8 Radovanovic, 13 Izco, 56 Hetemaj; 43 Paloschi, 69 Meggiorini.
Subs: 25 Bardi, 90 Seculin, 5 Gamberini, 9 Pozzi, 11 Vajushi, 14 Cofie, 18 Fetfatzidis, 19 Botta, 20 Sardo, 23 Birsa, 31 Pellissier, 34 Biraghi.
Coach: Rolando Maran.
Referee: Guida.

Izbori

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.