BosnianKingdom je napisao/la:Semir Smajlagić (1998) potpisao profesionalni ugovor na tri godine. Momak iz Maglaja...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
BosnianKingdom je napisao/la:Semir Smajlagić (1998) potpisao profesionalni ugovor na tri godine. Momak iz Maglaja...
BosnianKingdom je napisao/la:Pobjeda protiv Prijedora 7:0.
Hadzic dao 5 golova.
Sljedeci,molim !
Rinuka je napisao/la:BosnianKingdom je napisao/la:Pobjeda protiv Prijedora 7:0.
Hadzic dao 5 golova.
Sljedeci,molim !![]()
![]()
Danas 4 gola dao za junioreBosnianKingdom je napisao/la:Semir Smajlagić (1998) potpisao profesionalni ugovor na tri godine. Momak iz Maglaja...
BUŠI!BosnianKingdom je napisao/la:Juniori
FK Sarajevo- NK Široki Brijeg 4-0
Čataković 4x
Ja kad sam mu vidio one klipove sa malog fudbala ,rekao sam ovaj mali je vrh,kako barata loptom boze.A već je dovoljno jak da se može nositi sa stoperima u PL ,nemamo ni blizu špica sa njegovim karakteristikama,ovaj momak sve ima realno.franklampard8 je napisao/la:Ovaj Catakovic strasan igrac.
Najveće zasluge što ga imate ima stara lopina Čala (Mehmed Janjoš). Koji ga je bukvalno ukrao iz Jedinstva. Hamza je fenomenalan igrač, mali fudbal takođe "jede". Ne znam dali je nastupao na Hasetovom memorijalu. 2014/2015 na Novogodisnjem turniru u Bihaću je proglašen za najboljeg igrača. Sa nepuni 18god najbolji igrač turnira. Turnir na kojem nastupaju i ekipe iz Hrvatske, Slovenije. Pored Bosanski, Hrvatski i Slovenski malonogometni reprezentativaca, osvojio titulu najboljeg igrača. Novogodisnji turnir u Bihaću je najjači malonogometni turnir u BiH, na kojem nastupa najmanje 70 ekipa svake godine, brojka je znala prelaziti i 100 ekipa. Turnir sa tradicijom koji traje već 31 godinu.miky_hz je napisao/la:Ja kad sam mu vidio one klipove sa malog fudbala ,rekao sam ovaj mali je vrh,kako barata loptom boze.A već je dovoljno jak da se može nositi sa stoperima u PL ,nemamo ni blizu špica sa njegovim karakteristikama,ovaj momak sve ima realno.franklampard8 je napisao/la:Ovaj Catakovic strasan igrac.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, riki46, SamoDaKazeem i 47 gostiju.