Gojko Cimirot
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Gojko Cimirot
Kakva Zvezda ljudi, sta vam je. Pokusava se na sve nacine da se proda u Genk. Sta ce na kraju biti vidjecemo. I on je za qrac odigrao ovu Evropu i sam sebe zajebo.
1946
-
Sta ce mu ispasti izazovnije ?Husika je napisao/la: Ako Gojko ode u CZ onda nije dobar, bolje mu je neka ostane tu dok ne "ispadne" sta izazovnije !!!
Sarajevo je ispalo iz Europe, odigrao je dvije lose utakmice protiv Lecha, ima 23 godine i iza sebe sezonu u kojoj nije briljirao... budimo realni, nece tu ispasti nista atraktivno, osim mozda atraktivnih clanaka u novinama. Ako je Zvezda ozbiljna opcija, neka ide, to je stepenica vise , a igraci iz njihove lige su cijenjena roba.
Ja zadnji put kad sam provjeravao Gojko je imao 21god.. decembar 93.god rođen ako me sjecanje dobro sluzi. Pisi tacne podatke, ne lupaj jarane..SjeverniVjetar je napisao/la:Sta ce mu ispasti izazovnije ?Husika je napisao/la: Ako Gojko ode u CZ onda nije dobar, bolje mu je neka ostane tu dok ne "ispadne" sta izazovnije !!!
Sarajevo je ispalo iz Europe, odigrao je dvije lose utakmice protiv Lecha, ima 23 godine i iza sebe sezonu u kojoj nije briljirao... budimo realni, nece tu ispasti nista atraktivno, osim mozda atraktivnih clanaka u novinama. Ako je Zvezda ozbiljna opcija, neka ide, to je stepenica vise , a igraci iz njihove lige su cijenjena roba.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
19.12.1992.joker90 je napisao/la:Ja zadnji put kad sam provjeravao Gojko je imao 21god.. decembar 93.god rođen ako me sjecanje dobro sluzi. Pisi tacne podatke, ne lupaj jarane..

http://int.soccerway.com/players/g-cimirot/129661/sony_91 je napisao/la:19.12.1992.joker90 je napisao/la:Ja zadnji put kad sam provjeravao Gojko je imao 21god.. decembar 93.god rođen ako me sjecanje dobro sluzi. Pisi tacne podatke, ne lupaj jarane..
Ovdje stoji da je 93. godiste.. Ako je ovdje greska, onda sam i ja fulio..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Greška je tujoker90 je napisao/la:http://int.soccerway.com/players/g-cimirot/129661/
Ovdje stoji da je 93. godiste.. Ako je ovdje greska, onda sam i ja fulio..

Sabinho reci im koje godiste je cimi i da li ide ? Nema te brate da se javis da razuvjerimo nevjerne tome . Pa i ako mu se ostaje njegov problem nek ostane . Poz brate malo se aktiviraj . Koliko ja citam cimi nema 23 god . jos uvijek . ......
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
19.12.1992. - Cimirot
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kao sto rekoh.Head je napisao/la:Kakva Zvezda ljudi, sta vam je. Pokusava se na sve nacine da se proda u Genk. Sta ce na kraju biti vidjecemo. I on je za qrac odigrao ovu Evropu i sam sebe zajebo.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/sarajevo ... zdu/168090
Na sve nacine se pokusava Gojo prodati u Belgiju, ne ide bas sve kako treba. Skeptik sam po pitanju transfera ali u Zvezdu nece sigurno.
1946
Nece na kraju nigdje otici.
-
Cimirot ce imati 21 godinu i sjajnu sezonu iza sebe, sve dok se ne proda.
Cimi ima još max 15-16 tekmi da odigra u Sarajevu a onda ode na otok.
Samo da bude profi do kraja,jer je ovo dio strategije i kušnje jedne veće ekipe od dosada nabrojanih.

Samo da bude profi do kraja,jer je ovo dio strategije i kušnje jedne veće ekipe od dosada nabrojanih.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
pozz strumfe, vidim jos pises kao nas navijac fol! Ne brini za Cimija, gdje ti je Svraka?Rikardo je napisao/la:Nece na kraju nigdje otici.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:pozz strumfe, vidim jos pises kao nas navijac fol! Ne brini za Cimija, gdje ti je Svraka?Rikardo je napisao/la:Nece na kraju nigdje otici.

shandrlike-tandrlike
Po meni precijenjen igrac , trebalo je Sarajevo uzeti ponudu uz dalji procenat od prodaje. U ovoj ligi iako ima potencijala za vise stao je sa razvojem.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
@ Rikardo gdje si kralju ? Ne desava se uvijek da se desi ono sto zelis . Ali vidim ti si kralj ti znas sve sta se dogadja . Za tri dana cimi je odbio dva kluba .
samo za tebe legendo zapisi ovo velikim slovima da ti se nadje pri ruci . 

Svraka je na grani a gdje drugo bi bila . E kako pjeva papagaj je nula lapo . Ovom prilikom puno te brate pozdravljam .
- Gabon
- Kontakt:
Prica o milionu a niko izgleda ne zeli euro da uplati za njega FKS tj. svi cekaju da mu ugovor, pametno...malo je sretnika koji kasiraju za levate po 20 milll a ovdje se o kako kazu najboljem igracu BH lige to kazu pitari ne moze dobiti milion jbg..mozda previse jer liga ne vrijedi milion eura
a Cimija ce posle ugovora da vrebaju hoce - nece..
A samo da ne i on zavrsi na prvu Kipar (zbog nekoliko destina hiljada eura) jer su manje nudili neki klubovi sa Zapada.

A samo da ne i on zavrsi na prvu Kipar (zbog nekoliko destina hiljada eura) jer su manje nudili neki klubovi sa Zapada.
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
@ Gabon pa to im reci , sto su digli usi oni bi milion . Koji milion kad liga vrijedi pola miliona . Oni se gadjaju sa ovim milionima kao djeca sa klikerima .
samo opusteno .

-
Ma ne kontam vise tu taktiku izmisljanja milionskih transfera, sta je cilj? Koga lazemo? Sami sebe valjda... joj meraka !
Na osnovu cega da neko trazi, a neko da da milion za igraca iz BHPL ?
Na osnovu cega da neko trazi, a neko da da milion za igraca iz BHPL ?

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bordocrveni i 10 gostiju.