Sanjin Prcić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sanjin Prcić
Nema ništa posebno, o utakmici sad sam pregledao, samo koje dao golove, a u ovom videu se i ne može mnogo vidjeti, jer su većinom golovi prikazani, i ta jedna njegova akcija. Ali poznavajući Venturu koji igra 3-5-2 onda je vjerovatno igrao CM.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Svaka mu čast na ovom potezu, dobro je i osutao ali nazalost nije usla.
Nadam se da ce ubrzo izboriti mjesto u prvih 11.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Od ovog decka ocekujem velike stvari 
- Goalgetter
- Kontakt:
Na klupi Torina protiv Verone.
Nek je medju 18 u Renu nije ni bio
Sanjin je danas zvanicno debitovao za Torino, odigrao je 20 minuta protiv Lazija.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Odlicno.
Sanjin polako pocinje u dosta jakoj ekipi Torina.Sretno mali,do prvih 11.
Sanjin polako pocinje u dosta jakoj ekipi Torina.Sretno mali,do prvih 11.
Kad se sjetim jest bila pobuna kada je umjesto njega Tino dobio poziv za SP..
Nad tobom sunce najljepše sja
Opravdano je bila.On je tad bio standardan igrac kluba Ligue 1 dok je Sven odjednom izronio zahvaljujuci amidzi i Germaniji.pinoglavi je napisao/la:Kad se sjetim jest bila pobuna kada je umjesto njega Tino dobio poziv za SP..
I sada je ovaj Prcić sa klupe Torina Zidane za Svena kao sto je bio i tada.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Koja ironija, nisu nam trebali igraci losi, losi ljudi prcic i zukanovic... koji bez repke prelaze u sampdoriju i torino, a igraci koji su gurani u repku da se ostvari transfer jos uvjek lutaju po grazu i splitu............. Sanjine samo gazi, pljuj to kao sto ih zuka pljuje.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Sta da gazi, odigrao 18. minuta u Torinu i sta sad nam treba za EP ?
Sva sreca pa Mesa ne razmislja kao neki ovdje.
Sva sreca pa Mesa ne razmislja kao neki ovdje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sjećam se u Tuzli protiv Lihtenštajna se nije vidio. Stvarno da je u najgoroj životnoj formi ne može onako loše odigrati protiv amatera još pred domaćom publikom. Motiva sigurno nije nedostajalo. Nadam se da će se uspjeti nametnuti u Torinu jer ima kvaliteta.
Tada uopste nije bio u zivotnoj formi. Prcic je par mjeseci prije bio u odlicnoj formi, ali je neopravdano propustio brazil. Poslije je psihicki pao.pinoglavi je napisao/la:Sjećam se u Tuzli protiv Lihtenštajna se nije vidio. Stvarno da je u najgoroj životnoj formi ne može onako loše odigrati protiv amatera još pred domaćom publikom. Motiva sigurno nije nedostajalo. Nadam se da će se uspjeti nametnuti u Torinu jer ima kvaliteta.
U Tuzli je teren bio oranica stroga, tamo niko nista pokazao nije...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
bhsport je napisao/la:Tada uopste nije bio u zivotnoj formi. Prcic je par mjeseci prije bio u odlicnoj formi, ali je neopravdano propustio brazil. Poslije je psihicki pao.pinoglavi je napisao/la:Sjećam se u Tuzli protiv Lihtenštajna se nije vidio. Stvarno da je u najgoroj životnoj formi ne može onako loše odigrati protiv amatera još pred domaćom publikom. Motiva sigurno nije nedostajalo. Nadam se da će se uspjeti nametnuti u Torinu jer ima kvaliteta.
Nije istina da niko ne ništa nije pokazao,prije bih rekao da je grč zbog treme a ne zbog terena
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.
Teren nije bio toliko loš da mu je to razlog loše partije. I pročitaj bolje post, pogrešno si shvatio ovo oko forme.bhsport je napisao/la:Tada uopste nije bio u zivotnoj formi. Prcic je par mjeseci prije bio u odlicnoj formi, ali je neopravdano propustio brazil. Poslije je psihicki pao.pinoglavi je napisao/la:Sjećam se u Tuzli protiv Lihtenštajna se nije vidio. Stvarno da je u najgoroj životnoj formi ne može onako loše odigrati protiv amatera još pred domaćom publikom. Motiva sigurno nije nedostajalo. Nadam se da će se uspjeti nametnuti u Torinu jer ima kvaliteta.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Igrao je cijelo drugo poluvrijeme. Jel neko gledao? Kakav je bio?
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Kako je ljudino, moze li se grijati hoklica. Za ovog amatera Tino Sven je prof. dr. fudbala.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Danas dosta francuskih portala prenosi da su Caen, Nantes i Bastia zainteresirani za Prcica.
Uzimajuci u obzir da ga sinoc nije bilo ni na klupi Torina, njegov povratak u Francusku je i vise nego izvjestan.
Uzimajuci u obzir da ga sinoc nije bilo ni na klupi Torina, njegov povratak u Francusku je i vise nego izvjestan.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Ma nebi reko, to sigurno lazu mediji francuski...ipak je on amater naspram sline tinene_znam_ko_sam je napisao/la:Danas dosta francuskih portala prenosi da su Caen, Nantes i Bastia zainteresirani za Prcica.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.