Bit ce gusto, bit ce 8:1

@alucard ko kaze da ja podrzavam Talijane ?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Cigani obični, Italijani i Grci su za ovo što oni prikazuju jogo bonitoElegant je napisao/la:Yebes Argentinu !
nesto tipa safet 'ni bod protiv Albanije nije los' ?calcio je napisao/la:Argentina je makar pokusavala igrati, ovi holandzani su od totalnog fudbala dosli do totalnog qurca i razocarenja. Pocinjem shvatati Cruyffa sto je navijao za Spaniju u finalu 2010. Antifudbal.
DukeOfWellington je napisao/la:U Lukavcu jedan navijač Argentine svira po gradu i slavi plasman u finale.
Ti bi napravio isto da su Englezi u finalu.DukeOfWellington je napisao/la:U Lukavcu jedan navijač Argentine svira po gradu i slavi plasman u finale.
to nije moguce ni sa editorom na igricama.Amar Dzeko je napisao/la:Ti bi napravio isto da su Englezi u finalu.DukeOfWellington je napisao/la:U Lukavcu jedan navijač Argentine svira po gradu i slavi plasman u finale.
Niko nije ni rekao, to je bilo iz čiste uporedbe.....ovo nije nikakva novost da se na ovakav način osvajaju titule.Otelo je napisao/la:@alucard ko kaze da ja podrzavam Talijane ?
Nije to moj stilAmar Dzeko je napisao/la:Ti bi napravio isto da su Englezi u finalu.DukeOfWellington je napisao/la:U Lukavcu jedan navijač Argentine svira po gradu i slavi plasman u finale.
Nema ovo veze sa Susicem. Holandska taktika je bila kao taktika Kostarike protiv njih, od prve minute su isli na penale. Susic uvijek ide na pobjedu, ako vec poredis.brazzo je napisao/la:nesto tipa safet 'ni bod protiv Albanije nije los' ?calcio je napisao/la:Argentina je makar pokusavala igrati, ovi holandzani su od totalnog fudbala dosli do totalnog qurca i razocarenja. Pocinjem shvatati Cruyffa sto je navijao za Spaniju u finalu 2010. Antifudbal.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vec vidjeno, prosle noci.nedim93 je napisao/la:ma i nek je prošla Argentina. realno ciganski i ovi i oni igrali, ovako barem juzna amerika protiv evrope, pa da vidimo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.