EP Francuska 2016 - Grupa B
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: EP Francuska 2016 - Grupa B
Dobro to npr mi imamo vise zvucnih imena od nekih repki ali od dosta repki koje nemaju toliko zvucna imena imamo slabiju bazu i nemamo sirine..
Uz to dosta igraca nije standardno ali dobijaju poziv bas zbog toga jer nemamo 30ak igraca kao neke repke. Ta Slovacka npr ima tih 30 igraca i solidnu ligu.
Uz to dosta igraca nije standardno ali dobijaju poziv bas zbog toga jer nemamo 30ak igraca kao neke repke. Ta Slovacka npr ima tih 30 igraca i solidnu ligu.
Jaoo tabele sad
Safete **** li ti kosti vidi sta nam uradi

Safete **** li ti kosti vidi sta nam uradi
Nad tobom sunce najljepše sja
Ocito ovi sto kukaju to ne kontaju.tuzlak1987 je napisao/la:Dobro to npr mi imamo vise zvucnih imena od nekih repki ali od dosta repki koje nemaju toliko zvucna imena imamo slabiju bazu i nemamo sirine..
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sereš samo da bi opravdao onu prevaru od bivšeg selektora.Head je napisao/la:Pa taman, mi smo kvalitetom tu negdje treca reprezentacija u grupi. Wels sa Ramseyem i Baleom je daleko jaca reprezentacija od nas, da ne spominjemo Belgiju.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pape strucnjak. Mozda jesmo prosjecni, ali smo igrali ispodprosjecno radi ovog strucnjaka.
Da se podsjetimo.
Pape zvani lazni defanzivni vezni(period od Slovacke kuci do ulaska Besica u repku, te guranje Mede kao defanzivnog veznog).
Pape zvani lazni bek(Avdija/Lulic).
Pape zvani lazni stoper(Hadzic).
Pape zvani lazno krilo(Misimovic/Pjanic/Tinkec[koji ulazi i u kategoriju lazni defanzivni vezni]).
Pape zvani lazni spic(hajd ovo i postoji u fudbalu za razliku od ostalih laznih pozicija).
Jedino jos nije probao laznog golmana(mada siguran sam da je dobio priliku neko bi stao umjesto Bega na gol). Uz naravno lazne formacije tipa 4-1-1-1-1-2. Nas bivsi, ali ne i lazni selektor.
Da se podsjetimo.
Pape zvani lazni defanzivni vezni(period od Slovacke kuci do ulaska Besica u repku, te guranje Mede kao defanzivnog veznog).
Pape zvani lazno krilo(Misimovic/Pjanic/Tinkec[koji ulazi i u kategoriju lazni defanzivni vezni]).
Pape zvani lazni spic(hajd ovo i postoji u fudbalu za razliku od ostalih laznih pozicija).
Jedino jos nije probao laznog golmana(mada siguran sam da je dobio priliku neko bi stao umjesto Bega na gol). Uz naravno lazne formacije tipa 4-1-1-1-1-2. Nas bivsi, ali ne i lazni selektor.
Celik!3,2,2.
Nisu ,oni su nesto poput nas u proslim kvalama,al nije rjec o tome,radi se o cinjenici da se fudbal nastavio igrati i nakon Brazila,samo se mi malo na lovorike naslonili.Ne yebe niko nikog ni za suhu sljivu i to se najbolje vidjelo na nasim utakmicama u ovim kvalifikacijama.Osim toga u nasem timu niz nepoznatih poluigraca tipa Hadzic,Visca,Vranjes,Hajrovic,Mujdza itd,.Mi smo drug mrtvi prosjek,al bas mrtvi prosjek jos kad na to dodas Balkanski mentalitet eto ti formule za strmoglavi pad,bas kao sto se nama desioConsigliere je napisao/la:Jesu li Slovacka, Vels i Island pune zvijezda pa odose na Euro?! Ne prosipajte se sa tom luzerskom pricom.rodjenisa je napisao/la:
Kakva ba logika ?
Sta hoces da kazes,da smo beton ekipa,da su nam igraci neke zvjezde?Boli me kurko za Papeta i bilo kojeg strucnjaka,ali samo slijepac i budala mogu nasu repku svrstavati u nekakav Evropski vrh
5 minuta nase slave je proslo
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Šanse da odemo na Euro su jednake tome da Senada Nurkić Maca da hatmu jednog dana.

Sanse i za baraz su nam minimalne,ali eto treba se nadat..samo mi je olaksanje sto vise ono cudo od trenera necu morati gledat na klupi BiH..najgori start u historiji euro kvalifikacija,poraz od jednog Cipra,nepozivanje napadaca protiv Izraela i onda nas ljudi unistili..daj Boze da sta napravimo do kraja.. 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nimalo dobra situacija. Sve pobjedit i gotovo. Ali plače mi se kad vidim da smo od ovih levata izgubili 3-0. Ako se uozbiljimo ovo dobivamo do kraja, hajde Wells dobij ih opet, ali samo da ova glupa Belgija ne kiksa protiv ****.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Pape zvani lazni plasman na SP.AllGunsBlazing je napisao/la:Pape strucnjak. Mozda jesmo prosjecni, ali smo igrali ispodprosjecno radi ovog strucnjaka.
Da se podsjetimo.

1946
krv ti je*em, nije moglo gore. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Imaj malo dostojanstvaHead je napisao/la:Pape zvani lazni plasman na SP.AllGunsBlazing je napisao/la:Pape strucnjak. Mozda jesmo prosjecni, ali smo igrali ispodprosjecno radi ovog strucnjaka.
Da se podsjetimo.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Le Belgique 1:0 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ali kako? Kipar, Kipar je sila 

Jedna ekstra stvar da wels narednu igra s Belgijom, a Cipar s Andorom. Nakon toga Cipar docekuje Wels. Cipar koji bi trebao imati 9 bodova i euforiju na maksimumu, pa mozda iznenade, ko zna i vrate nas u neku borbu za drugo mjesto.
Jednu smo preskočili, ostalo je još pet.
Ako sve pobijedimo 95% smo u Francuskoj.
Sa 5 pobjeda i remijem/porazom za Baraž ćemo kalkulisati, npr. Pobijedimo 5, izgubimo od Belgije, Izrael izgubi dva puta od Belgije, od nas i od Walesa. Baraž
Važno je da mi još uvijek ne zavisimo ni od koga, sve pobjede i eto nas, vrlo jednostavno.
Ako sve pobijedimo 95% smo u Francuskoj.
Sa 5 pobjeda i remijem/porazom za Baraž ćemo kalkulisati, npr. Pobijedimo 5, izgubimo od Belgije, Izrael izgubi dva puta od Belgije, od nas i od Walesa. Baraž
Važno je da mi još uvijek ne zavisimo ni od koga, sve pobjede i eto nas, vrlo jednostavno.

Nakon pet kola zauzimamo peto mjesto. Iduce kolo kako god da odigramo sa Izraelom mislim da cemo ostati na petom mjestu jer Kipar igra sa Andorom.
Dakle, nakon sest kola i dalje cemo biti na petom mjestu i kako onda dostici trece mjesto? Tesko bogme, tesko..
Dakle, nakon sest kola i dalje cemo biti na petom mjestu i kako onda dostici trece mjesto? Tesko bogme, tesko..

Odjavi se s foruma buraz!FliX je napisao/la:Nakon pet kola zauzimamo peto mjesto. Iduce kolo kako god da odigramo sa Izraelom mislim da cemo ostati na petom mjestu jer Kipar igra sa Andorom.
Hehe,odjavi set bruder +1
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.